40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. mája 2014 o 17:57 #94920bobolakÚčastník (Participant)
Papi nemmožeme ťa na kaporoch riešiť 😟 bo tam nembudeš,, 😛 pretcceda ti dal zaracha na najbliššú akció 👎 tak musíš dúfať že bude amnestia,,zakaz nemplatí pre gizku,samozrejme 😛
7. mája 2014 o 18:03 #94922przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nemusím na Kapore? Fasa, aspoň si uvarím doma príma halászlé… 😁
7. mája 2014 o 18:31 #94923solimÚčastník (Participant)papi, kedy varíš halászlé ? Prídeme na koštovačku . 😈
7. mája 2014 o 18:54 #94924przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😉 Solim, ja vlastne nevarím, len do toho kecám a obyčajne som potom v porote. 😈
Konzumovať totiž viem excelentne.Inak pracujem na tom, jedna lokalita a jeden termín mi už padol a druhý flek zas zatiaľ stále nevie, kerý víkend bude voľný, lebo sa mu ešte neprihlásili tí, čo tam robia dlhé roky pravideľné akcie. No a oni majú prednosť, ja by som bral, čo mi ostane – ale to už vyjde len po Sihoti.
Vypadá to zatiaľ ale tak, že podľa priebežných rokovaní si to halászlé spravíme najskôr na Psiaroch, ingrediencie zabezpečím ja, kotlík budúci pápež a stravníkov Vilo Náčelník. 😁
No a k tomu nehoráznemu Bobolakovi, kerý tu machruje, ako keby… 😈
Teraz som hovoril s Vilom aj Yoffom (teflon), Bobo tam ani nie je, príde až zajtra, ak vôbec príde – a tu machruje, ako keby sedel medzi oboma a ako mi dal prdceda zaracha a tak… Blablabla…Hehehe, akurát Yoffo o ničom nevie, nemajú tam žiadny nogbug, konečne sa zaoberajú s tým, čím sa má: kecajú, žerú a chlascú, k tomu možno gitara, a nie že ťukať do klávesov na čundri, veď je to volovina, no nie? 👍 😈
7. mája 2014 o 20:07 #94925bobolakÚčastník (Participant)Háááá papi ale je to fasa takto pri nogbugu trieskať renaulty čo???ešte by sa mal pridať geniuš s preukazom vodiča čo kce do žabožrútsva natiahnúť troleje a kavisovi namontovať na kamion zberače 😈 😈 😈 papi zajtra tam letím jak gáfor bo tí huji senilní mi šecek bifik vyslopú 😠
7. mája 2014 o 20:13 #94926bobolakÚčastník (Participant)A nemachruj papi aj mne práve volali a ten vyhoďňar theo ma provokuje že ešte NEMAL kua jenna 😈 😈 😈
7. mája 2014 o 20:59 #94927MlhosÚčastník (Participant)Chcel som tam napisat ,ze sice rozumny moc asi nie som ,ale potom som to vymazal a cakal som kto to zase otoci proti mne 😁 a samozrejme som sa dockal ved uz ma nieco najazdene a takeho co robi viac ako 30 rokov vodica z povolania a jazdil uz skoro na vsetkom od PV3S az po najnovsi trolejbus Škoda 30 Tr SOR kludne vopcha do zadku 😁 👍
8. mája 2014 o 6:56 #94929kingstonÚčastník (Participant)papi
bobolak ti môže na Kaporoch popoťahovať?
Dufam že nie to lebo potom sodoma a gomora velebnosti 😶 😶 😶 😁
8. mája 2014 o 11:44 #94930przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kingston, však aj ty my môžeš. 😈
Všetci mi môžete, žiadna diskriminácia… 😁 😁 😁
8. mája 2014 o 18:12 #94931kingstonÚčastník (Participant)papi jovan – urobime ti s bobolakom bimbam, bude to lepsie show ako lapajove gule v prievane 😀 😀
8. mája 2014 o 19:18 #94932VANUCCIÚčastník (Participant)kingston zoberiem na kapore také malé 5 kg kladivko tzv. pucku? No a potom mu môžeme urobiť
BIG BEN taký že englšmani budú z toho v riti a aj japonský turisti sem budú chodiť 😁 😶 😎 😁8. mája 2014 o 19:39 #94945kingstonÚčastník (Participant)VANUCCI áno,
už môžeš začať riešiť grafickú stránku veci – kde a ako urobiť ďalšiu čiarku trofeje na nádrž bejemve 😁 😁 aby sa tam taký kus ako papi zmestil 😇 😈 😁
8. mája 2014 o 19:48 #94934przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Nó, tó téda búde zábavy na tých kaporoch … 😁
Kozel, na zdravie! 😈
8. mája 2014 o 19:55 #94936zefotothÚčastník (Participant)Aj keď len na chvíľu ale bolo fajn. Najlepšie na akcii (okrem žrádla samozrejme) je štvorcové rádio čo theo doniesol, číňani pozor sdedko posiela objednávku na také isté.
😉Keby ma nebol potpreceda vykázal, ešte som tam mohol byť, kua jenna.
😠Ale ja sa mu pomstím, kto kúpi harika za 199,-€ s DPH.
😛
ČUL- áci držte sa.
👍 👍 👍8. mája 2014 o 20:00 #94938przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ak mi pridá k tomu Bobo dve stovky, možno mu toho Harika vezmem, ale inak ani zadarmo… 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.