Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,451 až 9,465 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Papi nemmožeme ťa  na kaporoch riešiť 😟 bo tam nembudeš,, 😛 pretcceda ti dal zaracha na najbliššú akció 👎 tak musíš dúfať že bude amnestia,,zakaz nemplatí pre gizku,samozrejme 😛  

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Nemusím na Kapore? Fasa, aspoň si uvarím doma príma halászlé… 😁

solim
    Účastník (Participant)

papi, kedy varíš halászlé ?  Prídeme na koštovačku . 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Solim, ja vlastne nevarím, len do toho kecám a obyčajne som potom v porote. 😈 
    Konzumovať totiž viem excelentne.

Inak pracujem na tom, jedna lokalita a jeden termín mi už padol a druhý flek zas zatiaľ stále nevie, kerý víkend bude voľný, lebo sa mu ešte neprihlásili tí, čo tam robia dlhé roky pravideľné akcie. No a oni majú prednosť, ja by som bral, čo mi ostane – ale to už vyjde len po Sihoti.

Vypadá to zatiaľ ale tak, že podľa priebežných rokovaní si to halászlé spravíme najskôr na Psiaroch, ingrediencie zabezpečím ja, kotlík budúci pápež a stravníkov Vilo Náčelník. 😁

No a k tomu nehoráznemu Bobolakovi, kerý tu machruje, ako keby… 😈 
    Teraz som hovoril s Vilom aj Yoffom (teflon), Bobo tam ani nie je, príde až zajtra, ak vôbec príde – a tu machruje, ako keby sedel medzi oboma a ako mi dal prdceda zaracha a tak… Blablabla…

Hehehe, akurát Yoffo o ničom nevie, nemajú tam žiadny nogbug, konečne sa zaoberajú s tým, čím sa má: kecajú, žerú a chlascú, k tomu možno gitara, a nie že ťukať do klávesov na čundri, veď je to volovina, no nie? 👍 😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Háááá papi ale je to fasa takto pri nogbugu trieskať renaulty čo???ešte by sa mal pridať geniuš s preukazom vodiča čo kce do žabožrútsva natiahnúť troleje a kavisovi namontovať na kamion zberače 😈  😈  😈 papi zajtra tam letím jak gáfor bo tí huji senilní mi šecek bifik vyslopú 😠 

bobolak
    Účastník (Participant)

A nemachruj papi aj mne práve volali a ten vyhoďňar theo ma provokuje že ešte NEMAL kua jenna 😈  😈  😈 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Chcel som tam napisat ,ze sice rozumny moc asi nie som ,ale potom som to vymazal a cakal som kto to zase otoci proti mne  😁 a samozrejme som sa dockal  ved uz ma nieco najazdene a takeho co robi viac ako 30 rokov vodica z povolania a jazdil uz skoro na vsetkom od  PV3S az po najnovsi trolejbus Škoda 30 Tr SOR kludne vopcha do zadku  😁  👍

kingston
    Účastník (Participant)

papi

bobolak ti môže na Kaporoch popoťahovať?

Dufam že nie to lebo potom sodoma a gomora velebnosti  😶 😶 😶  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kingston, však aj ty my môžeš. 😈 

Všetci mi môžete, žiadna diskriminácia… 😁  😁  😁

kingston
    Účastník (Participant)

papi jovan – urobime ti s bobolakom bimbam, bude to lepsie show ako lapajove gule v prievane 😀 😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

kingston  zoberiem na kapore také malé 5 kg kladivko tzv. pucku?  No a potom mu môžeme urobiť
    BIG BEN taký že englšmani budú z toho v riti a aj japonský turisti sem budú chodiť 😁  😶  😎  😁

kingston
    Účastník (Participant)

VANUCCI áno,

už môžeš začať riešiť grafickú stránku veci – kde a ako urobiť ďalšiu čiarku trofeje na nádrž bejemve 😁  😁  aby sa tam taký kus ako papi zmestil 😇  😈  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 Nó, tó téda búde zábavy na tých kaporoch … 😁 

Kozel, na zdravie!  😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Aj keď len na chvíľu ale bolo fajn. Najlepšie na akcii (okrem žrádla samozrejme) je štvorcové rádio čo theo doniesol, číňani pozor sdedko posiela objednávku na také isté.
    😉

Keby ma nebol potpreceda vykázal, ešte som tam mohol byť, kua jenna.
    😠

Ale ja sa mu pomstím, kto kúpi harika za 199,-€ s DPH.

😛

ČUL- áci držte sa.
    👍 👍 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ak mi pridá k tomu Bobo dve stovky, možno mu toho Harika vezmem, ale inak ani zadarmo… 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,451 až 9,465 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri