40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
8. mája 2014 o 20:04 #94940VANUCCIÚčastník (Participant)
zefotoch a ten harik je čistokrvný má aj papiere ? 😎 a je aj začipovaný ??? 😁
Lebo šak keď z neho stále čosi odpadne tak či už nie je krížený voľajakými súčiastkami z uralu, alebo hondy ? 😁 😁 😁
8. mája 2014 o 20:07 #94943przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Zase ani BMW Made in China nie je nič moc… 😈
8. mája 2014 o 20:09 #94944VANUCCIÚčastník (Participant)papi to kladivo bude 10 kg 😎
9. mája 2014 o 12:34 #94947theoÚčastník (Participant)Tak uz som doma, pozrdavuje vas aj kocka co tam bola so mnou 😁
Dva vecery v tejto maaarha spolocnosti je tak akurat, tretia by sa asi tazko rozchodila.
Kua czody, ty mas ale kadenciu /tatatatatatatatata/, a ta pekna spomienka na MZtu 👍 😈 😁
Kto nebol to ako keby NEMAL… 😁
9. mája 2014 o 16:51 #94948kingstonÚčastník (Participant)theobáči že ďakujem za pozdrav vo svojom mene. A aká je to kocka čo aj pozdraviť vie 😶 😶 ?
9. mája 2014 o 17:17 #94949czodyÚčastník (Participant)Čaute bando! Tak už som doma aj ja, sice trošku rozhasený, ale pomaličky sa dávam dokopy.
😈 predsa taká remíza z Bobom dá človeku zabrať 😛
Bolo mi s vami dobre, veď toľko ČULákov človek naraz nevidí 👍
Theo, MZte ďakujem strašne veľa 🙂 😇
Držte sa tam v tej pálave 😎
Ja už len dobobujem dnešný deň s mojím pomocníkom 👍
9. mája 2014 o 17:49 #94950WIKAÚčastník (Participant)Aspom ti nebolo zima. Michal, ty nekonkuruj Bobovi, ten je len jeden a nemá konkurenciu 😈
9. mája 2014 o 18:14 #94951czodyÚčastník (Participant)Zima mi nebola a keď bola tak si to nepamätám 😶 😁
bol to ináč tažký súper, ale som mu zrazil trochu to jeho ego 😈
9. mája 2014 o 18:15 #94953przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Czody, zlé jazyky ale tvrdia, že Bobo uhral remízu s hviezdičkou a ty len takú obyčajnú… 😁
Čakáme na dokumentačný materiál, zajtra nás dúfam, zasypete – ale čo ste už doma, by ste mohli pridať nejaké zahrievacie kolo aj dnes, či? 😉
9. mája 2014 o 19:29 #94956czodyÚčastník (Participant)Môžme o tom polemizovať 😛 kto vlastne má tie hviezdičky 😇
10. mája 2014 o 7:47 #94958przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😇 Czody, ale to nepolemizuj so mnou, ale s mojimi informátormi (KGB_ŠTB_JPP s.r.o.).
Od nich mám aj to, že tú Theovu super kočku viacerí záviedeli, o jej kvalite sa osobne presvedčili, brali by tiež podobnú, hoci aj čiernu… 😈
Ale hádam, nejaké detaily objasníte aj pre holotu, ak sa k tomu dostanete. 😁
10. mája 2014 o 19:56 #94960magumaÚčastník (Participant)Dnes o 12:00 zulu sme slávnostným zložením kmeňového znaku, čestnou salvou a úderom na kmeňový zvon ukončili ČUL 2014/1. Ďalšie podrobnosti až zajtra, dnes to ani pri dobrej vôli nejde 🙂
11. mája 2014 o 11:57 #94963przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 No čo je, čuláci?
De je referát?
Šecci ste K.O.??? 😁 😁 😁11. mája 2014 o 14:47 #94966magumaÚčastník (Participant)Papikám, ty ako neČULák nemôžeš vedieť, že taký ČUL je veľmi náročná a zodpovedná akcia a ako sám vidíš, aj následná rekonvalescencia je časovo náročný proces, ale nič sa neboj, keď budeš trošku väčší, vezmeme ťa s nami a sám budeš vidieť čo za procedúry tam prebiehajú 😈 😈
P.S. teraz som sa prebral po šlofíku a idem pripravovať osnovu referátu, možno do stredy bude aj referát 🙂 😁 😁 😈 😈
11. mája 2014 o 16:06 #94968przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Náčelník, včera, keď som videl, že si pridal príspevok, som dúfal, že tu budú nejaké ČUL-fotky.
Neboli.
😈 Teraz, po mojej provokácii zase otvorím tému, lebo vidím, že si zase niečo pridal, hurá, už budú fotky.
Prd, len výhovorky zase. 😁
Jediná fotka v súvislosti s vašim terajším ČULom je zatiaľ len od Czodyho ten vyprošťovák.
No, krása… 😈Človek vás nechá jediný raz bez dozoru a už sa to kazí, kultúra ničevó, len chlast.
Keby moja mamka vedela, čo ste to za spolok alkoholikov, ani by mi nedovolila medzi vás chodiť… 😁 😁 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.