Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,466 až 9,480 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

zefotoch a ten harik je čistokrvný má aj papiere ? 😎    a je aj začipovaný ??? 😁 

Lebo šak keď z neho stále čosi odpadne tak či už nie je krížený voľajakými súčiastkami z  uralu, alebo hondy ? 😁  😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Zase ani BMW Made in China nie je nič moc… 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  to kladivo bude 10 kg 😎

theo
    Účastník (Participant)

Tak uz som doma, pozrdavuje vas aj kocka co tam bola so mnou 😁 

Dva vecery v tejto maaarha spolocnosti je tak akurat, tretia by sa asi tazko rozchodila.

Kua czody, ty mas ale kadenciu /tatatatatatatatata/, a ta pekna spomienka na MZtu  👍 😈 😁

Kto nebol to ako keby NEMAL…  😁

kingston
    Účastník (Participant)

theobáči že ďakujem za pozdrav vo svojom mene. A aká je to kocka čo aj pozdraviť vie 😶  😶 ?

czody
    Účastník (Participant)

Čaute bando! Tak už som doma aj ja, sice trošku rozhasený, ale pomaličky sa dávam dokopy.

😈 predsa taká remíza z Bobom dá človeku zabrať  😛 

Bolo mi s vami dobre, veď toľko ČULákov človek naraz nevidí 👍

Theo, MZte ďakujem strašne veľa 🙂 😇 

Držte sa tam v tej pálave  😎

Ja už len dobobujem dnešný deň s mojím pomocníkom  👍

WIKA
    Účastník (Participant)

Aspom ti nebolo zima. Michal, ty nekonkuruj Bobovi, ten je len jeden a nemá konkurenciu 😈

czody
    Účastník (Participant)

Zima mi nebola a keď bola tak si to nepamätám  😶  😁 

bol to ináč tažký súper, ale som mu zrazil trochu to jeho ego  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Czody, zlé jazyky ale tvrdia, že Bobo uhral remízu s hviezdičkou a ty len takú obyčajnú… 😁

Čakáme na dokumentačný materiál, zajtra nás dúfam, zasypete – ale čo ste už doma, by ste mohli pridať nejaké zahrievacie kolo aj dnes, či? 😉 

czody
    Účastník (Participant)

Môžme o tom polemizovať  😛  kto vlastne má tie hviezdičky  😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Czody, ale to nepolemizuj so mnou, ale s mojimi informátormi (KGB_ŠTB_JPP s.r.o.). 

Od nich mám aj to, že tú Theovu super  kočku viacerí záviedeli, o jej kvalite sa osobne presvedčili,  brali by tiež podobnú, hoci aj čiernu… 😈

Ale hádam, nejaké detaily objasníte aj pre holotu, ak sa k tomu dostanete. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes o 12:00 zulu sme slávnostným zložením kmeňového znaku, čestnou salvou a úderom na kmeňový zvon ukončili ČUL 2014/1. Ďalšie podrobnosti až zajtra, dnes to ani pri dobrej vôli nejde 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 No čo je, čuláci?
    De je referát?
    Šecci ste K.O.??? 😁  😁  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papikám, ty ako neČULák nemôžeš vedieť, že  taký ČUL je veľmi náročná a zodpovedná akcia a ako sám vidíš, aj následná rekonvalescencia je časovo náročný proces, ale nič sa neboj, keď budeš trošku väčší, vezmeme ťa  s nami a sám budeš vidieť čo za procedúry tam prebiehajú 😈  😈 

P.S. teraz som sa prebral po šlofíku a idem pripravovať osnovu referátu, možno do stredy bude aj referát 🙂  😁  😁  😈  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Náčelník, včera, keď som videl, že si pridal príspevok, som dúfal, že tu budú nejaké ČUL-fotky.

Neboli.

😈 Teraz, po mojej provokácii  zase otvorím tému, lebo vidím, že si zase niečo pridal, hurá, už budú fotky.

Prd, len výhovorky zase. 😁 

Jediná fotka v súvislosti s vašim terajším ČULom je zatiaľ len od Czodyho ten vyprošťovák.
    No, krása…  😈

Človek vás nechá jediný raz bez dozoru a už sa to kazí, kultúra ničevó, len chlast.
    Keby moja mamka vedela, čo ste to za spolok alkoholikov, ani by mi nedovolila medzi vás chodiť… 😁  😁  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,466 až 9,480 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri