Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,571 až 9,585 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Bude doháňozni tilos 😈

maguma
    Účastník (Participant)

Krampus, zajtra este ide kľuka Karolovi, kúsok od nás je countrycross a bude tam jazdiť, tak mu ju zaveziem 🙂

krampus
    Účastník (Participant)

Vilibácsi, zober mu tam ukázať aj tú ostatnú „katastrofu“, nech dá od(p)borný posudok. 🙂 

Pozdravujem, a že držím palce, budú to tam mať véééééľmo veselé! 😉  😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Krampusko, ale sdedko už odišiel domov, ako ho zoberiem???? 😶  😈  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Sdedko pojde takto

bobolak
    Účastník (Participant)

Maguma,čo ešte špekuluješ 😶 šak už ti mlhy toľko poradil že čo ešte???lepšie ti neporadí ani papi odborník a sdedko móže jazdiť a riťbergerovať ostopucu 😁  😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Kľuky nerepasujem, môžem poradiť skôr, čo sa týka riťbergerov… 😁

Mám pár excelentných vystúpení, dokonca párkrát aj pred vďačným obecenstvom. Ale,  chvalabohu,  hlavne ešte z triapolkového obdobia, už sa všetko zahojilo. 😁

Bahno sa samozrejme neráta, tam toho je…

Ale mladé čučoriedky sa tiež dobre bavili, keď som im pri Dunaji predviedol na Šarkánkovi dokonalý trojitý Axel 😈

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Dam aj sem videjko z Ciernej Hory, co sme boli minuly tyzden. je to amaterske video, ziadna profi praca, tak na to, prosim, tak aj pozerajte… ide len o priblizenie atmosfery, nie umelecke dielo  😉 

http://www.youtube.com/watch?v=7_WEYHVcOqM

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja som na svojom Fazeri padol cca 5x. Ale vždy pri nulovej rýchlosti.

Raz na križovatke, som šiel na hlavnú, mal som studený motor, sytič som skoro zavrel, zaklopil som a pridal plyn. Motor zakašlal a už som padal na bok, to už neudržíš.

2 x som vysunul, alebo som si myslel, že som vysunul, bočný stojan, a oprel motorku na bok, a prásk o zem, to už neudržíš.

No a ešte som sa otáčal na tráve (v plavkách) a netreba to prehnať, to už neudržíš.

Výfuck

Skôr mám problém s výfukom. Keď sa snažím zaparkovať (v kraťasoch) – pripálim si pri manipulácii pravé lýtko. Už tam mám 3 spálené miesta.

To isté na ľavom lakti, v saune si sadám k piecke, a ľavým lakťom som už 3 x čerkol o piecku.

Tojáše zatiaľ opálené nemám – bohu ďakovaty.

Tunak
    Účastník (Participant)

Marosko nebud tak prisny 😛 

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Hm… pozeral som na to a youtube mi neponuka moznost distribucie offline 🙁 prejdem par manualov…

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Takze je to kvoli pesnickam, ktore som tam dal…. niektori vlastnici prav nemaju povolene prehravanie na platforme mobilu.

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Mato, na RJS to je a ide to prehrat aj z mobilu 🙂

Ayco
    Účastník (Participant)

Čauce, mravce  😎 
    už treba baľic?
    Narýchlo som to tu prebehol a idem verejne vyjadriť sa k logu Geriatrix: áno, rozprával som sa aj s Kavisom aj s Dodom, nemám nič proti výrobe vecí s  týmto skvostným logom, veď bolo robené pre nás. Obom som zaslal aj originálny nákres, nech ho vedia použiť. Bol by som len rád, ak by sa dole písalo že C v krúžku AYCO, lebo si s tým budem robiť reklamu na veľtrhoch  👍 a plánujem na tom naryžovať.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,571 až 9,585 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri