40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. mája 2014 o 16:42 #95180malylapajÚčastník (Participant)
theo však ceny sú tradičné Ižanské
18. mája 2014 o 17:15 #95181przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 Fíha, neviem, aké sú tradičné ižanské ceny, Renault a Púchov určite nie… 😈
Jedine tak zmrzlina, čo vyrába chalan z Patiniec tuná v takej Unimo-buňke.
Tak tá asi stojí za to – len aby som nezakríkol…Poslednú dobu sa stále viac objavujú akési fitness-zmrzliny z nejakých placebo-pilín a vody, žiadny krém, len ľadová kaša a syntetické ochucovadlá… Bleeeee 😟
😁 😁 😁 Ak to takto pôjde ďalej, bude zo mňa takýto manekýn:
18. mája 2014 o 18:05 #95182theoÚčastník (Participant)Pri dopočuti sa o posunoch času na RJS som dospel k vysledku, ze papi vyhral Euroviziu. 😈 😁
18. mája 2014 o 18:45 #95184BopsikÚčastník (Participant)Ten vľavo je najsamkrajší.
18. mája 2014 o 19:22 #95187magumaÚčastník (Participant)Včera som v rámci akcie noc múzeí navštívil vojenské múzeum v Piešťanoch, bol som tam iba do polnoci, keď už zatvárali a poviem vám, že je tam na čo kukučkať 😶 😶 😶 a išiel som tam o pol šiestej. 😶 Našťastie ma spoznal jeden z tankových technikov, vraj som mu montoval do auta plyn a teraz potrebuje vymeniť nádrž a ešte k tomu pochádza z Krušoviec, tak slovo dalo slovo a čin dal čin a vybaví nám prehlidaku tohoto múzea ako VIP partii, dátum včas oznámim.
Toto bolo za ( aa teraz za (b
nafotil som kopu fotiek a dnes po popoludňajšom šlofíku 🙂 som to sem nahádzal aj s komentármi a quizovými otázkami pre bývalých tankistov, ženistov (ženisti sú asi tí, čo sa stále ženia)radistov a ešte neviem akých …istov a asi po polhodine roboty som to odoslal a ono sa mi to niekde v diaľavách digitálnych galaxií stratilo a či čo, som z toho mierne povedané konsternovaný, deprimovaný a asi, aby aj bopsik rozumel basok bele 😠 😈 😁 😁
P.S. hisem, že toto už prejde
18. mája 2014 o 19:59 #95189przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Amatér 😁
Stalo sa to aj mne už viackrát, hlavne ale v začiatkoch cez Imageshack na motorájde. Po prihlásení sa máš len určitý čas na pridanie príspevku, po (aj zdanlivej) nečinnosti ťa server „zruší“. Babračka, konečne to máš – a napíše ti niečo, že pridať príspevok môže len registrovaný užívateľ. Krása… 😈
Ja najprv vyberem, popíšem a nahrám fotky (po novom na postimage), dám ich dole takto pripravené do lišty, až potom sa prihlásim a friško ich aj 4 či 5 prihodím, potom rychle odoslať, kým ťa nerozpojí. Ak je ich viac, napr. 10, dám radšej na dvakrát, po 5 – alebo zvyšok vyhodím, komu sa s tým chce babrať kvôli nejakým zvedavcom, ta ne?
A čo, keď na to navyše nikto ani nie je zvedavý, tata nene? 😈Aj tie štvorice som začal „vyrábať“ preto, lebo takto ich jedným „postom“ odošlem hneď štyri…
Alebo daj to celé, ako samostatné album – a basta… 😉
18. mája 2014 o 19:59 #95191MlhosÚčastník (Participant)Videoalbumy bežia momentálne v testovacej prevádzke a pridávať nové videá môže zatiaľ iba redakcia.
musis ich ulozit inde napriklad na facebook a sem dat iba link
18. mája 2014 o 20:03 #95192MlhosÚčastník (Participant)Pre anti socialnych moze byt imageshack google + atd… 😁
18. mája 2014 o 20:11 #95193przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 My ostatní, čo sme sa narodili s opýtaním a umreme, až keď sa opýtame, neriešime pridávanie videoalbumov… 😁
18. mája 2014 o 21:43 #95195MlhosÚčastník (Participant)Nikto nie je dokonaly aj hovno ma svoje muchy 😁
pokial nevyberies kategoriu album sa neprida rovnako ako nevytvoris diskusnu temu
a potom sa moze cudovat ze preco 😁19. mája 2014 o 5:47 #95196przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Vilo, tohoto k***ta tu si nevšímaj, ten sa baví sám so sebou o hovne.
Je tam kategória Fotoalbumy, tak sa neulievaj a daj to tam! 😈
19. mája 2014 o 6:54 #951972841dodoÚčastník (Participant)Ľudia, nezaškodilo by trocha kultúry do tejto diskusie …..
19. mája 2014 o 6:59 #95198BopsikÚčastník (Participant)Zaujímavé, mne to robí presne to isté. Píšem jak k..t pol hodiny „tvorím“ a potom prásk, som neregistrovaný. Ale keby to aspoň ostalo dakde visieť, ale ono to zmizne.
Keď na to myslím, tak to najprv napíšem vo worde a potom to tu skopírujem, ale väčšinou to robím priamo. Párkrát som už nechal tak, a vykašlal som sa aj na príspevok.
Možno interval automatického odhlásenia by mohol byť dlhší.
Ma napadol ftípek:
„Drahá, prečo sa chceš rozviesť?“
„Aj plat máš malý…“19. mája 2014 o 7:02 #95199BopsikÚčastník (Participant)Willo,
ty jakým jazykom píšeš?
Translátor mi nenašiel ani basok, ani hisem. Hišem sa volá môj kamarát, a basok tuším bude dajaká prasačina.19. mája 2014 o 7:03 #95201BopsikÚčastník (Participant)Dodo,
vieš čo je kultúrna vložka?
Podpi…ník na pódiu. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.