Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,601 až 9,615 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    malylapaj
    Účastník (Participant)

theo však ceny sú tradičné Ižanské

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😶 Fíha, neviem, aké sú tradičné ižanské ceny, Renault a Púchov určite nie… 😈

Jedine tak zmrzlina, čo vyrába chalan z Patiniec tuná v takej Unimo-buňke.
    Tak tá asi stojí za to – len aby som nezakríkol…

Poslednú dobu sa stále viac objavujú akési fitness-zmrzliny z nejakých placebo-pilín a vody, žiadny krém, len ľadová kaša a syntetické ochucovadlá… Bleeeee 😟 

😁 😁 😁   Ak to takto pôjde ďalej, bude zo mňa takýto manekýn:

theo
    Účastník (Participant)

Pri dopočuti sa o posunoch času na RJS som dospel k vysledku, ze papi vyhral Euroviziu.  😈  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ten vľavo je najsamkrajší.

maguma
    Účastník (Participant)

Včera som v rámci akcie noc múzeí navštívil vojenské múzeum v Piešťanoch, bol som tam iba do polnoci, keď už zatvárali a poviem vám, že je tam na čo kukučkať 😶 😶 😶 a išiel som tam o pol šiestej. 😶 Našťastie ma spoznal jeden z tankových technikov, vraj som mu montoval do auta plyn a teraz potrebuje vymeniť nádrž a ešte k tomu pochádza z Krušoviec, tak slovo dalo slovo a čin dal čin a vybaví nám prehlidaku tohoto múzea ako VIP partii, dátum včas oznámim.
    Toto bolo za ( a

a teraz za (b

nafotil som kopu fotiek a dnes po popoludňajšom šlofíku 🙂 som to sem nahádzal aj s komentármi a quizovými otázkami pre bývalých tankistov, ženistov (ženisti sú asi tí, čo sa stále ženia)radistov a ešte neviem akých …istov a asi po polhodine roboty som to odoslal a ono sa mi to niekde v diaľavách digitálnych galaxií stratilo a či čo, som z toho mierne povedané konsternovaný, deprimovaný a asi, aby aj bopsik rozumel basok bele 😠  😈  😁  😁 

P.S. hisem, že toto už prejde

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Amatér 😁 

Stalo sa to aj mne už viackrát, hlavne ale v začiatkoch cez Imageshack na motorájde. Po prihlásení sa máš len určitý čas na pridanie príspevku, po (aj zdanlivej) nečinnosti ťa server „zruší“. Babračka, konečne to máš – a napíše ti niečo, že pridať príspevok môže len registrovaný užívateľ. Krása…  😈 

Ja najprv vyberem, popíšem a nahrám fotky (po novom na postimage), dám ich dole takto pripravené  do lišty, až potom sa prihlásim a friško ich aj 4 či 5 prihodím, potom rychle odoslať, kým ťa nerozpojí. Ak je ich viac, napr. 10, dám radšej na dvakrát, po 5 – alebo zvyšok vyhodím, komu sa s tým chce babrať kvôli nejakým zvedavcom, ta ne?
    A čo, keď na to navyše nikto ani nie je  zvedavý, tata nene?  😈 

Aj tie štvorice som začal „vyrábať“ preto, lebo takto ich jedným „postom“ odošlem hneď štyri…

Alebo daj to celé, ako samostatné album – a basta… 😉

Mlhos
    Účastník (Participant)

Videoalbumy bežia momentálne v testovacej prevádzke a pridávať nové videá môže zatiaľ iba redakcia.

musis ich ulozit inde napriklad na facebook a sem dat iba link

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pre anti socialnych moze byt imageshack google + atd…  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 My ostatní, čo sme sa narodili s opýtaním a umreme, až keď sa opýtame, neriešime pridávanie videoalbumov… 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nikto nie je dokonaly aj hovno ma svoje muchy  😁 
    pokial nevyberies kategoriu album sa neprida rovnako ako nevytvoris diskusnu temu 
    a potom sa moze cudovat ze preco  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Vilo, tohoto k***ta tu si nevšímaj, ten sa baví sám so sebou o hovne.

Je tam kategória Fotoalbumy, tak sa neulievaj a daj to tam! 😈

2841dodo
    Účastník (Participant)

Ľudia, nezaškodilo by trocha  kultúry do tejto diskusie  …..

Bopsik
    Účastník (Participant)

Zaujímavé, mne to robí presne to isté. Píšem jak k..t pol hodiny „tvorím“ a potom prásk, som neregistrovaný. Ale keby to aspoň ostalo dakde visieť, ale ono to zmizne.

Keď na to myslím, tak to najprv napíšem vo worde a potom to tu skopírujem, ale väčšinou to robím priamo.  Párkrát som už nechal tak, a vykašlal som sa aj na príspevok.

Možno interval automatického odhlásenia by mohol byť dlhší.

Ma napadol ftípek:
    „Drahá, prečo sa chceš rozviesť?“
    „Aj plat máš malý…“

Bopsik
    Účastník (Participant)

Willo,

ty jakým jazykom píšeš?
    Translátor mi nenašiel ani basok, ani hisem. Hišem sa volá môj kamarát, a basok tuším bude dajaká prasačina.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Dodo,

vieš čo je kultúrna vložka?
    Podpi…ník na pódiu.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,601 až 9,615 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri