Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,706 až 9,720 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

No a moja babka nosila vacsie baganče ako vaša!!! HA!  … 
      …   pacia sa mi vase spomienky chlapci!! Ja som iba kravy pasol,.. aj dedkove aj druzstevne… ale tiez krasne spomienky! hlavne ked som raz stratil dedkovu kravu a hladal ju az do zotmenia , a ona bola uz zopar hodin doma… Kua to boli nervy!!!

maguma
    Účastník (Participant)

Keď dávali v kinách Winetua, tak sme samozrejme boli indiáni a Lajo Košťáľ vyskočil na kozu ktorú mal napásť, no a kozenka nevydržala Lajov skok a zlomila sa jej chrbtica. Lajo ju zobral na ruky a niesol domov, jeho babka sedela na dvore a hovorí mu, Lajo, čo sa stalo a Lajovu odpoveď nikdy nezabudnem, hovorí jej, babka polámala sa nám koza. Kozu museli zarezat a Lajo mal veľké šťastie, že nepolámali aj jeho 😈  😁  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

No a Ty si mal tiez velke stastie ze si Laja nebonzol, lebo on by zase Teba dolamal po vylieceni sa z domaceho narezu!…  😈  😁  😁 
      a vobec, co nespiš menovče??

bacaono
    Účastník (Participant)

Kua pekne pisete!!! 👍 
    Zazil som uz asi len polovicu ….ale na cestu parnym rusnom zo Surian do Novych Zamkov nezabudnem. Parne oracky som uz videl v akcii len na poslednej predvadzacke a jednu som viezol kamionom. A dedova DT75 ked som si ako 7 rocny mohol celkom sam sahnut na rajcaky a spojky pri zhrnani hnojiska, alebo asistovat pri startovani benzinovym motorcekom,…..alebo ked som za zvuku sestvalca zetor zaspaval na presivaku otcovi v traktore na nocných orackach, na dozinkoch spolu s nim soferovat nalesteny traktor tahajuci alegoricky voz. Cez vikendy roznasat na bicykli po chotari obedare len aby som si mohol vyskusat vselijake stroje kym chlapi obedovali. 
    Niekedy aj lutujem dnesne detiska. kvoli vselijakym predpisom, bezpecakom ….bla, bla, bla… taketo uz asi nezaziju. 😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 👍 

DéTéčka, tak to je kapitola sama o sebe, keď sme boli cez prázdniny u deda, pravideľne nás budil ráno o pol siedmej tento jačavý zvuk pod oknom, škoda, že video (a PC-zvuk vôbec) to nemá šancu reprodukovať…

theo
    Účastník (Participant)

Pri DéTéčku az človek pochopi, čo je to priestorovy zvuk 👍  🙂 

Pre predstavu, to ked ide bobolak na svojom HD tak ze je v mierke 1:43 k zvuku DT /minimálne, když ne víc/  😈 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Keď spomínate zajace.
    Jeden môj kolega šiel autom, a podbehol mu zajac poľný. Mohol sa mu vyhnúť, ale myslel si, že ho uloví, tak do neho napálil.

Výsledok:
    – rozbitý reflektor
    – rozbitý spojler,
    – zohnutá maska

Výsledná cena opravy: cca 800€. Bars drahý zajac.

maguma
    Účastník (Participant)

Détečka mala na chladiči taký veľký nalievaci otvor, že tam vošiel sedemdecový pohár a v tom sme mali vodu a varili sme si párky, klobásy sme opekali autogénom, mňam 😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Tesne pred štartom F1 Monaco sa mi znova porúčal kabel-TV, tak sme si dali okolokomínovku.
    Bolo to dobré na dve veci:

1)
    Zistil som, že kamarát z detstva a z triapolkového praveku si po nejakej 30-ročnej pauze kúpil znova motorku. Býva o dve ulice ďalej, motorku má už od jesene, ale stretli sme sa až dnes v Gabčíkove. 😈 Nablískaná CBF 600, až som neveril, že nie je fungláč-uloženka, ale jazdenka r.v.2008 (ako moja).
    Moja CBF-ka, úplne zasratá-zablatená od nedávneho zmoknutia, stála smutne vedľa, trochu som sa aj hanbil… 😁  Kamošovci „novorodenci“ spĺňajú síce bohate spodnú hranicu geriatrického limitu, ale ako sa tu prijali párkrát niektorí noví (a občas aj staronoví 😈  ), bojím sa ich „pozvať“ do našich kruhov…  😈  Čo, sa budem za vás hanbiť? 😁 

2)  Cestou domov sme parádne zmokli, neskoro sme si totiž všimli mraky nad Komárnom. V Gabčíkove svietilo slnko, ale už za DS sme vbehli do dažďa, čo vydržalo až domov.  👍 😁
    Podstata: Spravodlivosť existuje: došli sme domov a obe motorky boli úplne, ale úplne rovnako zasraté… 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jeho to leštenie po pár výjazdoch prejde.

Ja leštím len občas, keď už fakt treba…, radšej sa vozím

theo
    Účastník (Participant)

To je ona CBF  hatszász 👍  /pre bopsika 600/  😈 

fikus
    Účastník (Participant)

Kua co mam banan? Kde nachodit sa moj prispevok?
    Pisal som ze neprispievame do inych tem,ze by sme mohli:-)

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, tvoj prispevok je v anale, neboj, vieme o ňom… 😈

fikus
    Účastník (Participant)

Aj ja to tak citim 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jednu básničku som vedel:

Nem minden sarka tarka farka….

ale ďalej už neviem…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,706 až 9,720 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri