Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,916 až 9,930 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen

slunce svítí, ftáci zpívajijou, vstávať spachtoši lebo takto nem bude str.200.

krampus
    Účastník (Participant)

Šak vitrim, šicko budze,ľem my ňebudzeme, ako sa na východe hovorí. 😈 

Dobré ránko

maguma
    Účastník (Participant)

Včera večer som hovoril s yoffom polom a oznamuje nám, že je zdravý a živý, je tam ohomná kopa ľudí a hlavne spústa politikov, má problémy s ubytovaním, do Anglicka nejde a v pondelok odchádza späť. Má nafotenú hromadu fotiek aj krátkych videí, ukáže nám to na BS. Odovzdávam pozdrav pre celú GTX bandu od vodného pola, pardon, yoffa

maguma
    Účastník (Participant)

Kto príde zajtra na Helpfest do Vlčkoviec???????

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇  Tento víkend je pre mňa stratený. Dnes som riešil závlahy a aj KOZLA (podarilo sa 😁 ), pričom Lapaj-banda sa napcháva hekmi na Balatóne, zajtra zas papám veľkou lyžicou a  pijem šampus, oslavujeme Roberta.
    No, nie Fica (toho oslavuje Mlhoš a Egreš 😁  ), ale môjho brata.
    Ale zvyšný čas som využil dnes, ako leščič, už môže zase pršať, hoci aj hneď …  😛 😈  😈  😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi kua fix že veľkou lyžicou,, 😁 aj ja zaftra papam žufanou 🙂 a bifíka z kýbeľa,síce nemam brata roba,ale pre zmenu syna…. 😛  😁  😁 

czody
    Účastník (Participant)

Sir Viliame, ja idem…aj s celou perepuťťou. 😁  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Yoffo sedí v Bratisleve v reštaurácii „Normandia“ zašitý v tmavom kúte, a loví vo svojom nogbugu fotky z Francúzska. Aby za pár dní, keď vyleze, mohol s nima machrovať. 😁 

No a posiela kadekomu SMSky, tak s nimi zas trochu „zamachrujem“  aj ja ( 😈  ):

Z Normandie si dovolujem pozdravit Jeho Excelenciju Papiho Nášho a celu Juznu Guberniju! Je tu nad ocakavanie super, zazitkoff a foto plny Renólt, mate sa na co tesit, marhy. Ciao.

😈  Je vynaliezavý, skoro, jak ten Mlhoš.
    Z tej bratislafskej krčmy aspoň neplatí cigánskeho inžiniera (róm ing) 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes som pojazdil Ouisterham a Boneville, našiel som aj legendárny Pegasus Bridge, Arromaches bolo dnes Gendamariou uzavrete, yebem im mariju, chaos turbo. Bez navigatkasom v renolte.zajtra sa chystam anektovat Cherbourg a vyhnat Skopcakov. Zdravim GTX BANDIDOS. CIAO.

Čítali ste slovo yoffovo, howgh

maguma
    Účastník (Participant)

Czody, hónap találkozujeme, potrebujem dvoch esesákov na vyloženie sajdky 😈 kto sa hlási 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Jo, vole, Bonneville… 😉 

Raz som čítal v nemenovanom motorkárskom časopise, že Triumph Bonneville pomenovali po malebnom francúzskom mestečku
    Väčšiu volovinu v „odbornej literatúre“ málokedy objaviť… 😁 

Lebo dnes môže napísať hocikto hocičo. 😈  A blbci uveria každému blbcovi, ktorý nemá ani poňatie o rýchlostných rekordoch konajúcich sa od roku 1903 na vyschnutej soli jazera Bonneville v štáte Utah (USA). Zrodilo sa tam veľa-veľa rekordov a tam to skúšal po 2. SV aj Triumph… 😉

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi ved mi ti värímä  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mlhoš, veď musíte, inak by ste mali večné problémy s guglermi.géniami… 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Len som sa chytil tvojej veticky  A blbci uveria každému blbcovi,  👍 😁  tak verimä ti verimä  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,916 až 9,930 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri