40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. júna 2014 o 5:30 #95777kingstonÚčastník (Participant)
Gutenmorgen
slunce svítí, ftáci zpívajijou, vstávať spachtoši lebo takto nem bude str.200.
7. júna 2014 o 5:59 #95778krampusÚčastník (Participant)Šak vitrim, šicko budze,ľem my ňebudzeme, ako sa na východe hovorí. 😈
Dobré ránko
7. júna 2014 o 8:05 #95780magumaÚčastník (Participant)Včera večer som hovoril s yoffom polom a oznamuje nám, že je zdravý a živý, je tam ohomná kopa ľudí a hlavne spústa politikov, má problémy s ubytovaním, do Anglicka nejde a v pondelok odchádza späť. Má nafotenú hromadu fotiek aj krátkych videí, ukáže nám to na BS. Odovzdávam pozdrav pre celú GTX bandu od vodného pola, pardon, yoffa
7. júna 2014 o 8:05 #95781magumaÚčastník (Participant)Kto príde zajtra na Helpfest do Vlčkoviec???????
7. júna 2014 o 17:00 #95782przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😇 Tento víkend je pre mňa stratený. Dnes som riešil závlahy a aj KOZLA (podarilo sa 😁 ), pričom Lapaj-banda sa napcháva hekmi na Balatóne, zajtra zas papám veľkou lyžicou a pijem šampus, oslavujeme Roberta.
No, nie Fica (toho oslavuje Mlhoš a Egreš 😁 ), ale môjho brata.
Ale zvyšný čas som využil dnes, ako leščič, už môže zase pršať, hoci aj hneď … 😛 😈 😈 😈7. júna 2014 o 18:24 #95783bobolakÚčastník (Participant)Papi kua fix že veľkou lyžicou,, 😁 aj ja zaftra papam žufanou 🙂 a bifíka z kýbeľa,síce nemam brata roba,ale pre zmenu syna…. 😛 😁 😁
7. júna 2014 o 18:43 #95785czodyÚčastník (Participant)Sir Viliame, ja idem…aj s celou perepuťťou. 😁 😈
7. júna 2014 o 19:04 #95787przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Yoffo sedí v Bratisleve v reštaurácii „Normandia“ zašitý v tmavom kúte, a loví vo svojom nogbugu fotky z Francúzska. Aby za pár dní, keď vyleze, mohol s nima machrovať. 😁
No a posiela kadekomu SMSky, tak s nimi zas trochu „zamachrujem“ aj ja ( 😈 ):
Z Normandie si dovolujem pozdravit Jeho Excelenciju Papiho Nášho a celu Juznu Guberniju! Je tu nad ocakavanie super, zazitkoff a foto plny Renólt, mate sa na co tesit, marhy. Ciao.
😈 Je vynaliezavý, skoro, jak ten Mlhoš.
Z tej bratislafskej krčmy aspoň neplatí cigánskeho inžiniera (róm ing) 😁7. júna 2014 o 19:12 #95790magumaÚčastník (Participant)Dnes som pojazdil Ouisterham a Boneville, našiel som aj legendárny Pegasus Bridge, Arromaches bolo dnes Gendamariou uzavrete, yebem im mariju, chaos turbo. Bez navigatkasom v renolte.zajtra sa chystam anektovat Cherbourg a vyhnat Skopcakov. Zdravim GTX BANDIDOS. CIAO.
Čítali ste slovo yoffovo, howgh
7. júna 2014 o 19:15 #95792magumaÚčastník (Participant)Czody, hónap találkozujeme, potrebujem dvoch esesákov na vyloženie sajdky 😈 kto sa hlási 😁
7. júna 2014 o 19:43 #95794przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Jo, vole, Bonneville… 😉
Raz som čítal v nemenovanom motorkárskom časopise, že Triumph Bonneville pomenovali po malebnom francúzskom mestečku…
Väčšiu volovinu v „odbornej literatúre“ málokedy objaviť… 😁Lebo dnes môže napísať hocikto hocičo. 😈 A blbci uveria každému blbcovi, ktorý nemá ani poňatie o rýchlostných rekordoch konajúcich sa od roku 1903 na vyschnutej soli jazera Bonneville v štáte Utah (USA). Zrodilo sa tam veľa-veľa rekordov a tam to skúšal po 2. SV aj Triumph… 😉
7. júna 2014 o 22:12 #95796MlhosÚčastník (Participant)Papi ved mi ti värímä 😁
7. júna 2014 o 22:14 #95798MlhosÚčastník (Participant)8. júna 2014 o 6:27 #95799przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Mlhoš, veď musíte, inak by ste mali večné problémy s guglermi.géniami… 😈
8. júna 2014 o 8:51 #95801MlhosÚčastník (Participant)Len som sa chytil tvojej veticky A blbci uveria každému blbcovi, 👍 😁 tak verimä ti verimä 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.