40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 19:59 #85403WIKINOÚčastník (Participant)
Babi to musíš robiť ako ja s Bobom. Stáť mu za riťou pokial to neurobí. 🤐 🤐 🙂 🙂
4. októbra 2013 o 4:12 #85404WIKINOÚčastník (Participant)Ná čo je , čo ste pomínusovali. Žobrák už je na štvrtej dedine a vás nikde ? Zabudol som včera bo lštrtok. 😶
Ak sa podarí chcem na kuk na autosalón. Nejaký motorkári tam robia krkolomné jazdy. Šéfko išiel oberať hrozno, nejako sa odtrhnem.
Dobré ránko vospolok4. októbra 2013 o 5:24 #85405magumaÚčastník (Participant)Hlavné číslo pod názvom "príchod na ranč" predvedie sdedko 😈 😈 😀 😀 😀
idem aj ja, len ešte neviem kedy, čakám na telefón 👋 👋 👋
4. októbra 2013 o 5:26 #85406theoÚčastník (Participant)Maguma, telefon to ne Ronyslav, nepribehne za tebou 😁
Idem aj ja do pomeru, žobrak sa uz vracia nazad, je mu zima ako mangalica 😁 👋
4. októbra 2013 o 6:08 #85407przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Jedna veta, ktorá stojí za povšimnutie – ako nás vidia iní:
…"Neviem kde presne tento spor začal či v téme o Kačke kde to niektorí ludia dosť prehnali alebo v téme 40+ kde sa používal zvláštny slovník s prebytkom vulgarizmov, či úplne inde."…
Já ti to říkal, Karle… Ak si niekto myslí, že toto sem nepatrí, tak nech si to myslí… 😛 😛 😛 😀
4. októbra 2013 o 6:14 #85408yoffoÚčastník (Participant)Meteospráva z Pažrawej:
Bezvetrie……..rozumej ….bez fazuľových špecialít DedaOta. 😁
+1 ° Celsiwousa,
šéj – háj….Oszkár vychodí. 👋Čakám do +5 a fičííííííím. 😛
4. októbra 2013 o 6:16 #85409RedJackÚčastník (Participant)Normálne mám volno, ale asi z jazdenia nebude nič,kosa jak h….o a nemám vyhrievané hefty 👋
4. októbra 2013 o 6:23 #85410yoffoÚčastník (Participant)Rozbor Papiho "kopírky":
……… Neviem kde presne tento spor začal či v téme o Kačke kde to niektorí ludia dosť prehnali…….
hlavne, že to neprehnala kačica, ofajčila všetkých a tí stoja s otvorenou papuľou a né a né ju zavrieť – tú papuľu mám na mysli..alebo v téme 40+ kde sa používal zvláštny slovník s prebytkom vulgarizmov,
Z pisateľa trčí slepá závisť, že sám nedokázal vymyslieť a "kodifikovať" "language geriatrix" so špeciálnou substitúciou vulgarizmov a tak teraz sám produkuje púchoviny. 🤣
Souhlas s Karlem 🤣 🤣 🤣
4. októbra 2013 o 6:27 #85411yoffoÚčastník (Participant)Pardon, zabudol som: (já už móžem) 😁
🙂 DOBRÉ RÁNO 😛
4. októbra 2013 o 6:35 #85412przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Yoffo, nechcem nikoho nijak ovplyvňovať, len som sa nad tým pozastavil a trochu som sa zamyslel. Veľa z nás, geriatrikov Rytmusa nemusí… Aj keď ten kodifikovaný Rytmus je miernejší, ale aj tak je to stále o tom istom.
Veď čo sa týka len hádaniek, už nič radšej neuhádnem, načo mi furt nejaký púchov?
Keby niekto, nejaký menej skúpy milionár ponúkol raz aspoň nejaké pivo… (kua 😀 )4. októbra 2013 o 6:46 #85413theoÚčastník (Participant)Papi, kedze sa verejne priznavam ze som milionar /vo forintoch/, takze mas u mna pivo, a ze by si nepovedal ze som kuua milionarska tak DVA aj DVE párky / ako sa u nas hutori/ 😁 😁 🤣 🤣 👋
4. októbra 2013 o 6:51 #85414yoffoÚčastník (Participant)Á, tušil som to, Papi chce z nás vytriasť posledné zbytky neandrtálca 😁
Ále to sa mu nempodarí 🤣
Doččkaj tak za 20 rokov (AD) si budeme hovoriť:
"jak sme si to nadávali, pamätáš ???"
"jasné, že pamätám, že poprad jeden pežotový"😘 🤣
4. októbra 2013 o 6:52 #85415WIKINOÚčastník (Participant)Klapci môj skromný návrh je aby sme " vulgárne vyjadrenia " používali výhradne po 22,00 ZULU , čo zákon povoľuje. 😠 😉
4. októbra 2013 o 6:54 #85416theoÚčastník (Participant)Aj volvo nie je zle a Lučenec 🤣 🤣
4. októbra 2013 o 7:10 #85417magumaÚčastník (Participant)Lepší ako Lučenec je Lošonc 👋 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.