Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,576 až 10,590 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Maguma, no čo asi  😶 , budeme ich sušiť s tymi kingstónovými plameňometmi.  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  👍  Theo, dobrý nápad, veď tie tri kubíky sú ešte živé stromy a Vilo chce suché drevo narezané a naštiepené na udaný  rozmer… 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, náš zákazník náš pán, teda už vieš aké drevo nachystať, samozrejme musí byť suché a keď už ideme na ten tvoj papiranč bolo by dobré pristaviť aj nejakú chladničku, však čo budeš horší ako Lojzo, medveďa nemusíš, bobo ho nahradí 😈  😈  😈

theo
    Účastník (Participant)

Czody nedojde, tak bobo bude nedoledatelný  😈 , ved sám ma malo.  😁 

maguma, to ozaj dobre vravíš že chladnička by bodla, ale aj keď tam nie je prúd, papi vie ako na to  👍

maguma
    Účastník (Participant)

Nech hodí do Dunaja nejakú turbínu, určite by v tom jeho vetešníctve jednu našiel alebo nech zoženie chladničku na parný pohon, dreva budeme mať dosť 😈  😈

kingston
    Účastník (Participant)

Pri Dunaji pche prúdov je hocikoľko – vrchný, spodný, stredný, zradný  😈 

A aj prútov je dosť .

maguma
    Účastník (Participant)

Kingston, máš u mňa vybavenie rodinnej jedálne 😈 už je komplet 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Už to vidím že aj prdy budú, nie len prúdy  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Pri Dunaji nie je nič. 😁 

A nič stavať ani tam sťahovať nebudem. 😘  😛 

4 dni bez hygieny (či jak sa to volá… 😈  ) sa mi zdáli veľa, tak keď už mi to prischlo, som skúšal vybrať iný flek.

Ale skalní chcú Dunaj, tak prosím… Ono vlastne voda tam je. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, tak si požičaj od Lojza oravský bojler 😈  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Vilo, však si ho dovezte, aj s veľkým lievikom na dažďovú vodu… 😁 

Lebo inak je voda občas špinavá (podnimáetsja), ale aspoň je studená. Teda v septembri už bude.

Raz jeden kamoš (z tých múdrejších) tam hodil chladiť basu piva do 20 °C teplej vody. Našťastie sme tú hrôzu nemuseli piť, lebo kua-veľké vlny od ruskej súpravy (s tlačným remorkérom) vyriešili, aby to pivo našli až o nejaké tri týždne Rumuni… 😈

Tak bacha na Bifíky, Dunaj nie sú Psiare… 😁

egres2
    Účastník (Participant)

Chladnička na propán-bután .

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, pokiaľ viem, ty si ubytovací dôstojník a bobo ťa ešte nedal dole, tak sa staraj 😈  😈 pre mňa za mňa daj pristaviť aj remorkér, z chladenia pôjde teplá voda a máš jeden problém vyriešený, no a takto podobne pokračuj, uvidíš že to pôjde 😈  😈  😇  😇  😁  😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ano, chladnička na propán-bután, teplá voda, Toi-Toi búdky, maringotka so sprchami, poľná kuchyňa, tichý 20 kW generátor 220/380 V a veľké vojenské stany s poschodovými železnými posteľami a akumulačkami.
    Vydláždené chodníčky s upraveným lemovaním z kameňov natretých bielym vápnom, už chýba len politruk a maskovacie siete… 😈 
    Chlapci, nápady mám aj ja, len nájdite financie a niekoho na ich realizáciu 😈  😘

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, vidím, že si ozaj chápavý, už to len zrealizuj a sme tam 😈  😈  😇  😇  😁  😁  🤐

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,576 až 10,590 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri