Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,726 až 10,740 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Myslím, že nočné vynorenie sa nejakého miestneho ožranu a následné jeho „odstránenie“ drsnými motorkármi nie je až taká významná udalosť, bolo aj bude…

Ale zas do toho dodatku by som určite pridal slávnostné založenie ižanského Riťbergerplatzu, keré sa konalo dôstojne, medzi rozostavanou čestnou strážou… 😁  😁  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, Riťbergerplatz bude druhý dodatok 🙂

theo
    Účastník (Participant)

A napadlo vóbec niekoho, či na ten papikotlíkodržiak žeriavový nepridať hidrauliku???  😶  😈  😁 

to by mohol byť tretí dodatok  🤐

czody
    Účastník (Participant)

Kua, normálne vám závidím  🙂 muselo tam byť veľmo fasa 👍 a ja som len tíško trpel medzi tými hnusnými létadlama  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No tak heleďte, Milánkové, zlepšovatelia Korčaginovskí hydraulickí…

Kvôli takej volovine, ako je hydraulika, ani nezačnem prerábať šibenicu, veď v momente realizácie by bola už morálne zastaralá… 😛 😛 😛

To chce komplexný prístup, vychádzajúci z análýzávania očakávaného smerovania vývoja šibeníc tretieho tisícročia. Tak vedzte, že od včerajška sa na tom pracuje. 🙂 👍 

Zatiaľ je hotová komplet elektrohydropneumatická kinetika, doplnená o automatické miešanie ňamóky nanokibernetickou kevlarovou varechou, to všetko samozrejme na diaľkové ovládanie. K tomu alarm, keby náhodou automatika haprovala. Solárne batérie vydržia 5-6 dní aj v totálnej tme, (tzv. tma a´la yoffowieliczka) ale záložný zdoj je tiež v pohotovosti, to je, hádam jasné. 😎 

Kamerový systém zabezpečí záznam celej akcie od začiatku do konca s priamym prenosom, fotografie sa vyhotovujú automaticky každú sekundu, panoramatické s 360° záberom.

Samozrejme už teraz je do šibenice zavedená studená a teplá voda s možnosťou pripojenia sprchovej ružice, práve sa rieši hydromasážna vaňa s prístreškom a selektívnym odsávaním prdov, aby nastavený a počítačom riadený stupeň termálnosti nebol ovplyvňovaný. 😈 

Má to už hotové aj WIFI a aj samostatnú navigáciu, predpokladá sa totiž, že sa dostaví na určený čunderplac sám už v predstihu. Kým čundráci dobehnú, uvarí aj komplet menü, pozostávajúce  z piatich chodov, udané cez  diaľkové ovládanie. 👍 🙂 

To, že nejakú hydinu, prasa, divinu a ryby si šibenica uloví po ceste sama, ani nemusím zdôrazňovať, nemôžeme predsa donekonečna rátať s napríklad nejakým nespoľahlivým Yoffom  a s jeho zdochnutými rybami. 😎 

Už chýba len doriešiť, aby to zariadenie bolo schopné všetko samo aj skonzumovať a poumývať zasraný kotlík, potom sa samo vráti domov. Nahrá fotky do PC a my celý čunder možeme pohodlne sledovať doma, s chladeným pivečkom značky KOZEL v ruke. Trebárs  z teplučkej postele, bez toho, aby sme museli prstom pohnúť, ó, ako sa už na to teším…

Tak zatiaľ toľko, vývoj nezastavíš… 😁  😛  😈  😁

theo
    Účastník (Participant)

Papi, te maaarha, vies aku bolest si mi teraz sposobil???, ved tyjé narazene rebiérka to nemaju radi  😈 

ale ved tí čo neboli si asi mysleli, že už to máš reálne, a ešte vylepšené o funkciu, že im produkty dopraví až domov…  😶 sa prerátali…  🙂 😈 😁

fikus
    Účastník (Participant)

Papi a bude sa to dať pripojiť na ,,nogbúk, ? 🙂 🙂 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Chuja, iba na papiho šarkánka s utánfutóval 😈  😈 

kingston
    Účastník (Participant)

Wili nepreložil si ty márha, teraz bude mať Bobsik bezsennú noc.

Aj bezslnečnú.
    Aj bezjahodovú.

🙂 😈  😁 

Aby nemal tu je:

Vysvetlivky:

után = po(niečom), za(niečím)
    futó = bežiaci, plynúci

utánfutó = bežiaci za niečím, prívesný vozík

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Žiadny šarkánek netreba, veď vzor už bol dávno vyrobený… 😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Flinston,
    ďakujem Ti za morálnu aj lingvistickú podporu. Ty tu strážiš zrozumiteľnosť webu pre fšetkých (aj pre mňa). Načalník Magura to tu zahmlieva svojimi polomaďarskými zvratmi.
    Aťa, kesenem sípen.
    Bopsik.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Zisťujem, že starnem tak dve offtopic otázky:

1) Vie mi niekto (nejaký elektrotechnik) povedať, o čom je tá volovina (dodatok k zmluve), čo ZSE Energia, a.s. teraz rozposiela odberateľom elektriny? Nejakých 10-12 strán drobným písmom, nechce sa mi na to ani dívať, nie to ešte čítať.
    Toto takto mohol vymyslieť podľa mňa len nejaký špekulant alebo debil… 😈

2) Vie mi niekto (nejaký právnik) povedať, prečo musím písomne odstúpiť od nejakého dodatku, ktorý mi teraz núkajú (neviem, o čom je) a ktorý som nikdy nepodpísal? 😈 

Goldy
    Účastník (Participant)

Dostal som aj ja, nečítal som, preto by som uvítal nejaký zrozumiteľný výcuc na 2 – 3 riadkoch 🙂 A mne ešte telefonovala nejaká operátorka so silným ukrajinským ( ruským ) prízvukom, či som čítal, čo som čítal a tak. Tak som ju odpálkoval že ništ. 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

U nás v OstGubernii zatiaľ také aktivity neevidujem.
    Ale už párkrát mi plynári chceli predať eletriku a elektrikári plyn.
    Zostal som na starej konzervatívnej pozícii, tie „údajné“ úspory neriskujem.

krampus
    Účastník (Participant)

Ja som im skočil „na lep“, elektriku aj plyn mám od „elektrikárov“, celkovo je tam nepodstatná zľava (pri mojej ročnej spotrebe), tuším vydá na 1 mesačnú platbu za 1 merák (elektro, plyn – egál).
    Jediná výhoda- komunikácia iba s jedným dodávateľom. 😶 

Pre zmenu, mne volala baba zo silným maďarským akcentom, asi to majú neako popletené. 😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,726 až 10,740 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri