Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,786 až 10,800 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi uz ma sklerozu ze tam bol 10 x zistil ked doma pocital tricka  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ja som nebol 👍 😁 a ani nepojdem 🙂 nemam tricko 😟 teda mam ale iba z obchodu a vobec mi to nevadi 🙂 lebo v obchode na zakupenie tricka sa neplati vstupne  👍 platit niekde za nic ma neoslovuje  👍

theo
    Účastník (Participant)

Kua Mlhos to preto mas tolko penazi… 👍 

uz ani ja nebudem vychadzat z domu… 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Snažím sa nešíriť svoje krvopotne nadobudnuté životné múdrosti, ale jednu fotku pridám aj tak.

Len tak, prečo nie?  😈

Pre geňiušov to samozrejme nemá žiadnu infirmačnú hodnotu, oni si žijú vo svojom uzavretom svete – lenže ja na geňiušov  zvysoka oné … 😁

Tu je:

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ale Papi to sa mylis samozrejme ze to tricko ma hodnotu pre mna napriklad zhruba 15 litrov benzinu co je asi  20 euro + 20 euro vstupne a kedze nechcem drzat dietu tak + nejakych 30 euro za zradlo takze to je dohromady zhruba 70 euro a za to si ja mozem objednat 5 triciek takych ake sa mi pacia nie ake mi nasilu nanutia a este nenositelnej velkosti nie som zberatel handier a haraburdia u mna to ma iba uzitkovu hodnotu a po pouziti a obnoseni to konci tam kde to patri na smetisku  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  O zraze v Komoči píšem ja, teda pre korektnosť: v cene vstupu ( = 10,- €) bol kemp a program na 4 dni, tričko, guláš, pivo alebo kofola. Ani guláš, ani kofolu som nechcel, tričko som chcel, toto nekúpi hocaký k***t  na Miletičke… 😈 

Mlhoš píše o sebe. On neuteká za autobusom, ale za taxíkom, lebo vtedy ušetrí viac.

Bopsik
    Účastník (Participant)

A čo spravíš s penisom čo ušetríš? Zobereš do dreveného spacáku? Lováše sú na to, aby nám spríjemnili život.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Jo no ale mi sme dvaja preto sa vsetko nasobi ,pod sprijemnovanim si nepredstavujem bohapuste rozhadzovanie ,Papi to tricko ti smozrejme prajem budes muset mat velku truhlu aby ti to tam vsetko napchali lebo inak nechapem naco su tie kvanta triciek zoberies si ich so sebov ? si myslis ze kde skoncia ? v kontajneri 😁 ja si nepotrebujem brat na druhy svet nic co je mi aj na tomto svete zbytocne  😈 a preto to ani nezhromazdujem , hentake tricko by som si v zivote neobliekol ba skor hanbil by som sa zan 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mlhoš, už vieme o tebe všetko, napíš ešte niečo o nejakom hovne a informácie už budú postačujúce k vytvoreniu komplexného obrazu… 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Tak pomaly,
    v hovnách sa Hmlistý nevyzná, na to tu je Káblovač…  😛

theo
    Účastník (Participant)

Bopsík, máš pravdu, ani sa v nich nevyzná, len sa v nich tak hrabká.  😈  😘

zefototh
    Účastník (Participant)

Fčera, fantázia , krásnych 350 km.
    Horské prechody Stará Bystrica – Huty – Čertovica – Šturec.
    Síce aj trochu dažďa, ale keďže s nami Goldy nebol, tak to nikomu nevadilo. 😉

ZachyTT
    Účastník (Participant)

Papi tá krásna motorečka tam mala cenovku 8500.-Eurášikov

maguma
    Účastník (Participant)

Sláva, zachy žije 😶  😈  😁  😁 

RedJack
    Účastník (Participant)

Dneska parádne pojazdenie,krásne počasie bez vetra,no paráda posedenie vBeckove pod orechom no a teraz akurátne vychladený Kozel, škoda že zajtra už má byť škaredšie. Mať tak peniaze ten Bol“d Or je dávny moj sen,nuž čo nemožme mať všetko. 😎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,786 až 10,800 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri