Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,096 až 1,110 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Papi nem zabehlo…..preskočilo….na novú stranu a to sa tuto dá ťažko zistiť, tak som zadupľoval. 😈

A podarílos. 🙂

Bobo , podaj hlásenie o stave ablakoff, keď uš na nás kakkáš, a takto makkáš. 👋

Dáme záftra Tribunal Inkwiziczny alebo čo ??? 🙄 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Včera som počul taký hrôzostrašný ťahavý zvuk nejakej sirény z neba, kua, chcel som vybehnúť z domu, reku asi niekto \“pristáva\“ … 😠

Ale to len vedľa v telke bežal dokument, ako za vojny útočili strmhlavé bombardéry Šťuky.

Napriek tomu mi odľahlo, keď sa tu potom Solim ozval… 👍 😀

bobolak
    Účastník (Participant)

Džoffre,oblaky nasadené, zima vyhnaná kua jenna, 😈 zaftra IK,IT,OTK GTX móže byť 13oo ZULU gambokaffíčko wíďeňské špeciál trojprstové maharadža 🙄 🙄 😁 😁 🤣 🤣 🤣

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua už dlho je tento portál,ale neviem kto je online,foto sa nedá vkladať,neukazuje počet príspevkov,kua šak to je také zložité vylepšiť to??rajdyjackaskulla urobil dedoMH a je perfektný,to je také ťažké vylepšiť?? 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶

eXeBaT
    Účastník (Participant)

bobolak

– Kto je on line vo fórach, nefunguje ako na chate. Je to iba hrubá informácia a užívateľ tu už nemusí byť, aj keď svieti on line (záleží od nastavenia).

– Náhľady fotografií boli súčasťou, ale zdrojový kód som odstránil, pri viacerých prílohách bolo nutné zdĺhavé rolovanie stránky. Pre plnohodnotný obrázok je nutné kliknúť buď na samotný náhľad obrázka, alebo na link. Pre dôvod, ktorý som uviedol, ostal teda iba samotný link. Takto je diskusia prehľadnejšia.

Aký počet príspevkov neukazuje? Nerozumiem tej otázke. Celkový počet príspevkov daného užívateľa sa aktualizuje 1x za 24 hodín a počet príspevkov v témach, ako aj vo fórach sa zobrazuje. Počet príspevkov na stránku je momentálne nastavený na 50.

To všetko, čo si spomenul diskusné fórum môže, ale aj nemusí mať. Je to iba o zvyku.

bobolak
    Účastník (Participant)

No dik za info 🙂 🙂 ,kua ťažko sa zvyka, z medveďa na škodovku 😈 😈 😈 😈 😈 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bobo, mne tiež nevadí, že treba kliknúť na link – takto je to celé rýchlejšie a nemusím čakať pi pätnástich kliknutiach na stránku, kým to pätnástkrát zbytočne načíta pätnástkrát videné fotky (pri svojich 54 Mbps).

Veď ktorá fotka sa mi páči, hodím ju do svojho archívu a hotovo. Či už je to sólo fotka alebo album…

bobolak
    Účastník (Participant)
    bobolak
    Účastník (Participant)

Papi ok je to tak ozaj rychlejšie, 😁 👍 👍 👍 👍

bobolak
    Účastník (Participant)

Idem do duchen zaftra perný deň čavte 👋 👋 👋 👋

Mlhos
    Účastník (Participant)

Boba hlavne serie ze sem chcel dat na pol stranky zamrznuty bifik patoky a ona ide dat iba nic nehovoriaca linka 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Uuuuua, zase do pomeru, bobujem šecky linky, idem autom 😁 😁 🤣

Slon
    Účastník (Participant)

A čo mám hovoriť ja 😕 ráno vstanem a už som v pomere 😶 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Sloník , hneď sa rozplačem.

Len sa nerob, my to vidíme tak, že ty vlastne chrápeš aj v pomere…

Takto chceme vybudovať kapitálizmuš? 😀

fikus
    Účastník (Participant)

Ahojte.posilam pozdraw s neurologickej cakarne.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,096 až 1,110 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri