40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. októbra 2013 o 7:45 #85508yoffoÚčastník (Participant)
Oččúwajte, banda jenna adolescentná a pozdraviť ráno…..nyšt ???
🙂 Gúteň mórgen 😛
(dnes o 13,00 Zulu Golden Písek Gambokaffé Vás budeme opekať na IT GTX hranici…….bude sa Vám ščikútat ??? 😈 )A tak som vykotúľal sa z rentiérského lóža 😈 a čo nečítám?
Fikus čaká na neurína …….. 👋 😁
Bobo sa zas niečo naučil….. 😈 👍
Slon chrápe v pomere ….naučil sa od wikina. 🙂 😁
Theo – plechofkárom. 😶 😈
Papimu sa cnie za kapitalizmušom…….véru, aj mne 😠 🙂 🙂 🙂
Solim dolétal…….batmane. 😇 🤣No fassa. 🤣
7. októbra 2013 o 7:53 #85509kavisÚčastník (Participant)доброе утро
pre oživenie keď sa vám cnie po kapitalizme 😈 😈yoffo, papi normálne ste odignorovali moju poznámku že v klepetovciach bol samá ryža až na jeden poctivý kus 😇 😇 😇 😇 😇
7. októbra 2013 o 8:01 #85510theoÚčastník (Participant)Kavis, ty si eščše panna??? 🙄 🤣 🤣 👋
7. októbra 2013 o 8:16 #85511RedJackÚčastník (Participant)Kavis škoda,že som nemohol v sobotu na Motorak to by som sa dotiahol na 350ke Jawe a to by bol -kus-. 🤣
7. októbra 2013 o 8:16 #85512yoffoÚčastník (Participant)Potvrdzujem, opakuji – POTVRDZUJEM , že v Klepetkowcách bol JEDEN POJAZDNÝ vyleščený HD motorka,
A aj tá yazdí max. 62 km/hod.(zulu) 😈
Druhý HD tam mal vykuchané črewá, do mu asi nemfungoval alťernáťor
a aj starosta Klepetko prišiel na pomoc so zánovným škodoffkom a dĺhými štartovacími (podmorskými) káblami.
Tento famózny produkt americkej fabriky sa ale oživiť nepodarilo. 😶Všetky ryže v zápätí, po jemnom dotyku na tlačítko START spokojne a spoľahlivo odjachali domoff. 😛
Timo, bolo Ti to treba ??? 🤣 🤣 🤣
7. októbra 2013 o 8:36 #85513kavisÚčastník (Participant)yoffo odjachali domoff ale prečo to nehovoríš – bo vám hučalo v ….. a preto ste leceli domof ani tombolu ste nevydržali a mne stačilo sa iba prevézt a bol som spokojný 😇 😇 😇 😇 😇 😇
a toho druhého vykuchaného – no asi sa dostaočne s ným nemaznal tak any olej nepúščal tak načo by ho potom za jazdy obščastnoval 😈 😈 😈 😈 😈7. októbra 2013 o 9:00 #85514WIKINOÚčastník (Participant)\“ Nepozdravujem vás \“ 👋 , aby ste vedeli tak aj trošku ináč. 😈
Yoffo rentiéri a PRDÚCH / Pracujúci dôchodca /-Bobo , vám sa ľahko zvoláka zasadnutie počas pomeru , ale čo už ostaný ? 😶 No vidíš už aj Jacka som naučil drichmať v pomere.
Bobo vyhnal chujavicu z domu a teraz machruje. Pre vnútorné vykurovanie iste zdolal viac Lordov Bakuľov ako mal v rozpočte na tento týždeň. Takže terazky bude držať prohybíciu.Síce neviem aké i je po h, tak som dal tvrdé ako aj činovník je tvrdý oné čoprák. 🤣 🤣 . Na záver jeden výrok nemenovaného člena našeho
kmeňa : Ked steš mat problém , kúp si Hárleja 🙂 😀 😀
Náčelník nedrichmi v pomere , ale daj správu či ti niečo / okrem leva / nepribudlo v ZOO 🤐7. októbra 2013 o 12:24 #85515theoÚčastník (Participant)Gágeji, táraji a prďúsi 😁 ryža je ryža a kompót je kompót 👍 🤣 😈 👋
7. októbra 2013 o 17:22 #85516yoffoÚčastník (Participant)Tak, a zase sme vyžrali Slona Patašského. 😈
Je to už taký náš motoriťuál, ísť na Dolnú zem na kalbász.Sú fassa, ako vždy, ale ak chcete viac, ako 2 kilá, treba volať pár dní vopred . 👋
Chceli sme aj motobabke vziať, ale my sme si uchmatli tak po kile, a Pataššáci čúl budú
papať makkové slíže a dindať na Drsných Motorkároff. (Bobo a Já) 😈 🤣Krásny deň.(BOL) 😈 😈 😈 👋
7. októbra 2013 o 17:58 #85517magumaÚčastník (Participant)Dal som začipovať kapitána a takto zmutoval, už nie je jazvečík, ale ozrutný jazlev, ten kombajn vedľa neho je úplne mrňavý 🙂 🙂 🤣 🤣 😀 😀 😀
a takto si zvoláva svorku, najbližšieho kolegu má na Bojnej, na ranči 🤣 😁 😁 😀
ani sa nečudujem wikinovi, že pustil do gatí, keď uvidel túto ozrutu s otvorenou tlamou 🙄 🙄 😀 😀 😀
7. októbra 2013 o 18:03 #85518WIKINOÚčastník (Participant)Ná už som myslev, že jazlev asi uhynul. Terazky od strachu ani nezaspím 🤣 🤣 🤣
7. októbra 2013 o 18:34 #85519fikusÚčastník (Participant)Zajtra eeg.jupiiii😁
7. októbra 2013 o 18:34 #85520RedJackÚčastník (Participant)Ked je BOBO PRDUCH čo som potom ja-makám,makám a furt mám len tie oné-káble nakladené.Nuž čo už,ale aspoň počasie dnes bolo,že som mohol na trinde sa vyšantiť popri Váhu,prežil som to ja aj trinda,ale prišli sme jak zo sahary pod povlakom prachu. 😁
7. októbra 2013 o 18:39 #85521bobolakÚčastník (Participant)Ahojte vtáci vrtáci,,,kavis yoffis tu píše že:POJAZDNÝ vyleščený HD motorka,
A aj tá yazdí max. 62 km/hod. 😈 😈 Kua ale da sa jazdiť rýchlejšie keď po ceste je samá ryža???? 👎 👎 dneska pohoda 👍 brzdil ma iba preceda IT GTX cesta z gabčíkova popri hrádzi do čuňova balada 👍 👍 až (až na tu ryžu na ceste) som chytal kŕče do pravačky ,aj tak som prišol domof za tmy 😶 😶7. októbra 2013 o 18:44 #85522BopsikÚčastník (Participant)Chlopi, vam uz nacisto sviha. Robit si srandu z vlastneho bo-psika.
Vidi okoloiduci ako hra pes s panom sach.
\“\“To je velmi inteligentny pes…\“\“
\“\“Debil je to, prehral uz tri partie\“\“
😎 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.