40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
31. októbra 2015 o 19:15 #98415theoÚčastník (Participant)
Kua same blede tvare, to budu imigranti turistyčny… 👍 😁
1. novembra 2015 o 1:51 #98416MlhosÚčastník (Participant)Papi ked sa ti poserie moderna vypocetna tehnika skus to zverit do ruk odbornikom mladsim a zgooglenejsim ktori sa vedia aj na facebook zaregistruvat 😁 a nebude to trvat ani tri dni nieto dva tyzdne one HDD do nogbuku stoji nic moc inak windows XT fakt nepoznam to bude nejaka hungaryodnoz englickych XP proffesional ? mam take doma sattarmo lebo na moju novu techniku ktora je asi 80 x vykonnejsia ako tvoj novy nogbuk s komponentami s pred troch rokov preto ho nesmies dva roky otvorit aby si na to neprisiel uz ide iba win 8 alebo 10 tie stare sa uz nechytaju a inak jeden taky stary nogbug sa tu volade povaluje a plne funkcion keby bol zavolal kludne by ho bol daroval vies my mlady a mladsi uz pouzivame tablety 😁 pre internet
1. novembra 2015 o 1:52 #98417MlhosÚčastník (Participant)Ps pre starsich na nepokrocilych tablet nie je tabletka a uz vobec nie ta modra 😁
1. novembra 2015 o 8:49 #98418HogÚčastník (Participant)Když čtu příspěvky Toho pána před mým příspěvkem plné sarkasmu a nenávisti
k lidem, napadlo mě na tuto situaci reagovat 😟
Přijímacím testem do b l á z i n c e : 😁
Napustí se plná vana vody a kandidátovi dáme lžičku,hrnek a vědro.
Poprosíme ho. aby vanu vyprázdnil.
Návštěvník: „Aha , už rozumím, normální člověk vezme vědro, aby to měl rychleji“!Ředitel: „Normální člověk vytáhne špunt. Chcete pokoj s balkónem nebo bez ?! 🙂
1. novembra 2015 o 9:07 #98420przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Očuj, ty planetárna mlhovina.
Veľmi ma dojíma tvoja starostlivosť o mňa, síce nepoznáš moje východiská ani požiadavky, ale radíš. Napíšem ti pár oznamovacích viet, aj keď pochybujem, že ich pochopíš. Vidím totiž, že tematicky si už roky zaseknutý na falošnom prihlasovaní ničnetušiacich na fasbúk. Bol to jediný tvoj – inak dosť hlúpy, aj keď navýsosť charakteristický – nápad, ktorý ti dá tému príspevkov ešte na ďalších 20 rokov… 😈
1 – XT bol preklep zapríčinený profesionálnou deformáciou, Yamaha XT bola moja obľúbená mašina. 😈
2 – Vypadáš na 60 a si aj starší, ako veľká časť 40+, tak sa tu nerob mladý… 😛 😈
3 – Moje staré obľúbené hry potrebujú CD-room, tablety ani netbuky ho nemajú. Navyše sú tu hry aj napálené, takže ak by ešte existovali nové notbuky s XT, bez váhania ich berem. Svoje staré šroty ponúkaj niekomu inému, kamošom od trolejbusov. 😛 😁 😈
4 – W 8, 8.1 alebo 10 som mal, aj mám, ale tie by mi len tak nepovolili púšťanie mojich domestifikovaných hier. Vyriešil som to, ale to ti nepoviem, ako. Uč sa ešte trochu… 😈
5 – Naši potomkovia sa už smejú šeckým Windowsom, hrajú sa s jablkami. A keby, mal som na stole aj super tablet Apple vyradený dcérou, ona má nový. Ale sa mi nepáčil, nie som s ním kompatibilný. Perem klasickým pracím práškom a nemusím na ryby raketou.
1. novembra 2015 o 9:07 #98421WIKINOÚčastník (Participant)Hog to si posral. Už sa jeho obzor rozšíri aj na teba
1. novembra 2015 o 9:33 #98422przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 WIKINO, Mlhoš je úkaz, on sa nenarodil, on sa vyskytol.
Jeho obzor je obmedzený pavúčinami, len behá okolo karavány a šteká. 😈
Ja som asi jeho obľúbencom, lebo som jeden z mála tolerantných, čo s ním ešte komunikuje. 😈
P.S. Raz som už niekde navrhol, aby sa jednotka blbosti nazvala Mlhoš. 😁
Priemerne hlúpy príspevok by bol ohodnotený na 1 Mlhošov [1 M] .
Menej hlúpy trebárs na 250 miliMlhošov [250 mM = 0,25 M].
Niektoré Mlhošove príspevky by držali rekord, dosahujú často hodnoty aj 100 MM, teda 100 MegaMlhošov.
Tento môj teraz by mal teda okolo 0,9 Mlhoša, bo naňho ešte furt nemám…1. novembra 2015 o 19:02 #98423magumaÚčastník (Participant)ČuG 2015 alebo jesenné stretnutie autistov
Mal som niekoľko telefónov, že či ešte bude nejaké jesenné stretnutie GTX bandy. Tak sme nad tým podumali a chystali sme sa urobiť niečo na Tajove, lenže tam nám to už počasie nedovolí, predsalen ubytovanie v chatkách niektorí zimomravníci neznesú. Potom padol návrh, že Gaderská dolina alebo Borová Sihoť, BS po prvom telefóne padla pre obsadenosť akciami až do konca roka a zostal Gader. Dal som termín na tento, už vlastne ubehnutý víkend, ale vyšlo najavo, že je všechsvätých a znovu sa to nemohlo konať, hoci sa to šírilo zatiaľ iba šuškandou a bolo už prihlásených 25 záujemcov, ale kvôli sviatkom som to radšej zrušil. Dnes som sa vybral do Gaderskej za šéfom a dohodol som sa s ním asi takto, Máme termín na 20, 21 a 22 november, ubytovanie iba v apartmánoch, chatky už nefungujú, mali by sme v piatok po príchode večeru, v sobotu raňajky a večeru a v nedeľu ráno raňajky + k tomu ubytovanie a vyšlo by nás to na necelých 50 € na osobu. V sobotu som obedy zrušil, lebo sa aj tak pôjde buď kúpať do Turčianských Teplíc, alebo pod vedením preccedu TK GTX na turistiku do Gaderskej doliny. Na sobotný večer ešte uvažujeme nad pečeným prasiatkom, dohodol som sa so sahibom, že nám zaistí pekáreň, kde to prasiatko upečú. Lojzo s Ďulkom by sa mali postarať o hudobnú produkciu + to bude istiť počítač s reprobedňou, dýýýdžej bude vylosovaný. Kvôli ročnej dobe predpokladám, že to bude autistický GTX čunder, ale mohol by sa nájsť aspoň jeden zúfalec, čo by prikvitol na motorke aby sme mohli argumentovať, že sme všetci motorkári, len všetci máme po sezóne pokazené motorky okrem tohoto jediného šťastlivca(dilina). Sú tam nanovo vyasfaltované všetky cesty, aj tá čo vedie do doliny a
rozmýšľam, že si vezmem bycygel a pôjdem sa pozrieť čo je na konci doliny.Summa sumárum,
kto by sa chcel zúčastniť, nech mi pošle buď esesáka, alebo esemesku, alebo mi zavolá, alebo jednoducho to napíše na stránku ako v dávnych časoch a bude sa to kopírovať, lebo počet miest k dispozícii je 36 + niečo v hoteli. Potrebujem vedieť koľko nás bude a musím to nahlásiť na recepciu. Ak sa vyskytnú nejaké novinky, zverejním to tu a aj na motoride a motocykli1. novembra 2015 o 23:22 #98425MlhosÚčastník (Participant)HOG daj nieco inteligentne ako dovod reagovat na nieco co nebolo urcene tebe a laskavo mi sem nakopiruj vsetko co je podla teba nenanvistne , a ked sa uz hras na chytrolina ceska odpoved znie dejte mi lidi ja to udelam ak mas na vyber iba 3 moznosti tak stvrta neexistuje a ak si myslis ze ano tak mi to pridi ukazat a vypusti mi vytiahnutim spunta vanu ja ti tu stvrtu moznost kludne dam nech sa paci tu je vana
nech sa paci hladaj sputnt osle
1. novembra 2015 o 23:50 #98427MlhosÚčastník (Participant)Papi ano Yamaha XT je dobra masina 😁
1, prihlasenie na fasbuk bola sranda keby nebola tak dodnes nevies kto a dodnes by si tam svietil
2, nebudem sa vyjadrovat ani zo srandy lebo to na co myslim by ta fakt asi nielen urazilo ale aj nasralo
3,moj stary srot ma XP a je vykonnejsi ako ten tvoj novy co si si kupil a tiez ma dvd napalovacku ale ja ti ho nasilu nepcham ak si nadobudol taky dojem iba som spomenul ze som bol ochotny ti ho dat keby som vedel ze mas problem tak za tym nehladaj nic co tam nie je cd romku potrebuje iba ten co sa v tom absolutne nevyzna dnes mame usb wifi a pametove karty a ziadna ano ziadna hra nepotrebuje na spustenie vlozene cd v cd romke u nikoho kto sa v tom vyzna
4, ja sa ucit nemusim ja si skladam herne pocitace 15 rokov a presiel som vsetky win od DOS 6,22 po win 10 a tvoje sofistikovane cize cracknute hry musis v 8 a 10 spustat ako spravca to nie je ziadna veda
5 ohryzene jablko s operacnym systemom Mac OS je v europe na dve veci na houno a na nic preto nie si snim komaptibilny lebo ho nevies ovladat rovnako ako nevies ovladat Linux alebo Ubunutu
2. novembra 2015 o 0:21 #98429MlhosÚčastník (Participant)Wikino mylis sa s tymto cloviecikom som sa priatelsky bavil na BS a potom ma na rajdoch nazval niktosom a tym u mna skoncil aj keby som ho niekde stretol tak ho ani nepozdravim ja takych falosnych ludi nemusim a pokial mozem sa im vyhybam
2. novembra 2015 o 7:13 #98431theoÚčastník (Participant)Na, a tu mame dobrofest listopad 2015 😁
2. novembra 2015 o 8:52 #98433przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kúpil som si mašinku, ktorá mi maximálne vyhovuje.
V tom nakluše geňiuš, ktorý ma presviedča o tom, aký on je geňiuš. 😁
Šak to už dávno vieme všetci. 😈
Dobré ráno vespolek. 😘2. novembra 2015 o 17:51 #98435ahojkoÚčastník (Participant)Hog:
Ignorace trollů
Cílem trolla je bavit se rozvracením diskuse. Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit.
http://www.reflex.cz/clanek/stary-reflex-reflex-cz-reflex-cz-zvenku/31377/troll-uchyl-masochista-a-dalsi-internetova-zver.html2. novembra 2015 o 17:57 #98438 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.