40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
6. novembra 2015 o 15:14 #98466przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
Hogu, takhle?
6. novembra 2015 o 15:38 #98469HogÚčastník (Participant)Jo, Papi, jsi jednotka! Dík! 🙂
7. novembra 2015 o 9:26 #98471przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Koho ešte stále zaujímajú motoGP-preteky okolo bieleho stola,
nejaké aktuálne informácie (a trebárs aj linky na internetové LIVE-vysielanie) nájdete na motorkári.cz alebo trebárs aj tu:
7. novembra 2015 o 13:26 #98473przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Koho zajtrajšie zmanipulované preteky nezaujímajú, môže využiť pekné počasie a opekať s nami v Jelke pri malom Dunaji (kde sme už párkrát boli).
Pár ľudí tam budeme cca od 12:30 do 15:00 (ZULU).
Vstup voľný, kto si čo donesie, to si aj upečie. Pár kúskov dreva berem ja, kto má možnosť, mohol by tiež… 😁
Motorkárska akcia, vítaní aj prípadní autisti, ale oni jedine s drevom! 😘 😘 😘 😈Accuweather:
7. novembra 2015 o 20:32 #98475HogÚčastník (Participant)ahoj Papi,
nemáš link na zítřejší GP motocyklů? 😠7. novembra 2015 o 20:42 #98477theoÚčastník (Participant)HOGu, ani mne z toho papiho linku nie je jasne kde to budu davať, asi budeme pozerat spolu. 😁
7. novembra 2015 o 21:14 #98480przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Už ma serete, šak som to už niekedy vysvetloval, ako hladať… 😁
Vždy sa to uloví až pri vysielaní, dopredu neviem, kde to nájdem. Tiež som amatér…
Hog, šak ty si aj registrovaný na motorkári.cz, máš tam, ako jeden z mála, aj Slováka za kamaráta ( = mňa, Maďara… 😈 ) – ozaj by si to už tam mal preskúmať, ako to funguje… 😈
Ale čo všetko lovek neurobí pre vás? 😘
Tak som vybehol von pre lopatu, naložil som naň toto:
KROK 1. – na motorkári.cz
KROK 2. ponuka linkov
7. novembra 2015 o 21:47 #98482magumaÚčastník (Participant)Hotentoti všetkých krajín, spojte sa 😁
7. novembra 2015 o 23:31 #98484MlhosÚčastník (Participant)Neviem cim to bude ale ani Hog ov odkaz ani Papiho naprava nemfunguje to bude tou modernou tehnikou ktoru nevedia pouzivat
niekam sa stratilo co som pisal hrochovi no nevadi
uz dlhsie som neni na rajdoch po vzore Papiho ale dnes som sa tam pozrel a vidim ze fakt moderna technika starym ujom do ruk nepatri tak rozmazane fotky ako z Keckyho svadby som este nevidel
8. novembra 2015 o 6:20 #98485GoldyÚčastník (Participant)Nefandím ani starému koňnovi, ani mladému, ale pozriem si, ktorá z kôňšpiračných teórií bude realizovaná v praxi. 🤐 Kukal som asi väčšinu pretekov a temer každý na inom linku 😈
8. novembra 2015 o 7:04 #98486BopsikÚčastník (Participant)Tiež ma kedysibiritovala nekvalita fotiek, ale podstatný je obsah. To sú fotky informačného dokumentačného charakteru, nikto z nich nejde robiť plagát.
Predstav si, že prídeš na motorke v novembri pred kostol v boženej kunde. Zima, daždivo. Z vrecka vyberieš mobil, v kostole sa Ti všetko sklo zahmlí (objektív, okuliare, ptedné sklo na prilbe). Z nosa Ti lezú sople, kapesníkom, ak ho nájdeš, najprv utreš nos, na objektív niet čas, stejne to nepomôže. V jednej ruke máš chomút, v druhej, skrehnutej, zvieraš mobil, aby si kamarátom sprostredkoval atmosféru v kostole. Profesionálny fotograf so statívom, bleskami a full frame aparátom so svetelnými objektívmi si pokojne robí svoju prácu.
Pocvakáš pár záberov, doma sa trápiš dať to na rajdy, a ešte sa do Teba navážajú, že nekvalitné foto. Šag nemuseli byť žiadne, a nikto by nepindal.8. novembra 2015 o 7:24 #98487magumaÚčastník (Participant)Bopsik, neobhajuj celú tú svadobnú chomútovskú výpravu, 😁 na čo sa do sajdky pchal bobo, ten mal ísť na skútri a do sajdky mal sadnuť yoffo so statívom, bleskami a full frame aparátom so svetelnými objektívmi a pokojne si mohol robiť svoju prácu a dať sem fotky vo full kvalite, takto ani neviem či to bol kecky alebo syn môjho druhého suseda, 🤐 aj ten má podobnú hlavu, no tu zrejme došlo k hádke preccedov, že ktorý z nich sa povezie v sajdke, vyhral to bobo a takto to dopadlo, bzmg 😈 😈 😈 😁 😁 😁
8. novembra 2015 o 7:35 #98489apaÚčastník (Participant)Gutenmoorgen
a o nemveste nemáte lepšiu fotku? Za ten svet si nespomeniem či som ju už voľakedy niekde videl alebo sa s ňou stretol, ale nick kika mi je velice povedomý.
Mladomanželom všetko dobré.
8. novembra 2015 o 7:42 #98490przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dobré ráno, o chvíľočku slnko svieti.
Ja že mlha konečne zmizla – ale nie.
Je tu. 😈
Bopsik, dokonalému je zbytočné dačo vysvetlovať.
Robíme to síce všetci, ale mám za to, že nikdy nikomu sa nepodarilo ho o ničom presvedčiť. Zbytočnosť tej snahy vidím u iných, len ťažko odolať, tak sa snažím občas aj ja. 😁Napríklad:
Link od Hoga tu nefungoval, ale na RJS bežal v pohode. Hog (Polla Willa Hotentot, skratka PWH) mi zavolal, že sem to nejde korektne pridať, či by som tu neskúsil.
Dal som to v inom formáte a išlo to.
Potom aj ten Hogov link tu správca upravil a išiel aj ten.
To, že to už nejde, nie je našou vinou, ani na RJS to včera večer už nešlo.😈 Všichni zemřeme, tu už môže pomôcť jedine nejaký geňiuš.
8. novembra 2015 o 8:31 #98491przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 OZNAM PRE VEĽKOODBERATEĽOV PLYNU:
Po dohode s generálnym lodivodom Lapajom, Catmanom a ostatnými účastníkmi zájazdu
s hlbokým zármutkom oznamujeme, že rušíme dnešnú opekačku v Jelke. 😠 😈
Lebo:
Je zima
Je mokro
Gizka je vyslovene rada, že nejdeme
Aspoň si pozrem aj ja tie zmanipulírované moto-preteky online… 😈
Lebo lepšia kura na smotane doma, ako spálená slanina pri vode v novembri… 😁
atď.Bobo, teda nechoď, tú dvacku mi odlož, ja ti zakonzervujem plechy… 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.