40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
8. novembra 2015 o 13:52 #98492przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 No tak môj kôň sa ku koncu trochu unavil, ale tá stíhacia jazda po to štvrté miesto stála za to.
Striebro má, a na rok vyhrá, čo už… 😈👍 Aj sa vyčasilo, + 20 °C,tak dnes ešte aj pojazdíme, ba-báj… 😈
8. novembra 2015 o 14:22 #98494VANUCCIÚčastník (Participant)No stíhal krásne, ale nestihol 😁
Žeby to bolo preto, že nemal koho kopnúť? 😎 🙂 😁
8. novembra 2015 o 14:22 #98495MlhosÚčastník (Participant)Mlha jen tak nezmizi 😁
Bopsik ako vyhovorka na rocne obdobie dobre ale neobstoji ta tma co fotil predtym bola aspon zaostrena 😁
ale o inom som chcel :
AK SA SKUTOCNE NESTARATE O TO CO SI O VAS KTO MYSLI DOSIAHLI STE NEBEZPECNE DOKONALY LEVEL SLOBODY 👍
8. novembra 2015 o 15:09 #98497VANUCCIÚčastník (Participant)Už som raz upozornil tohto človeka, nech na moje príspevky nereaguje !!!
Nedá si povedať, takže chujku modli sa, aby sme sa nestretli !!!
Odchádzam aj odtiaľto, lebo je zrejmé, že je lepšie usmievať sa nad príspevkami IQ -300, ako si niečo normálne napísať.
Takže podporujte jeho živnú pôdu a reagujte na jeho primitívne a priblblé príspevky 👎8. novembra 2015 o 15:19 #98498VANUCCIÚčastník (Participant)Asi to niektorí nepochopia, ale neva 😎
8. novembra 2015 o 15:52 #98499przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 VANU, možno aj pochopia, ale to vidia inak… 😈
Šak ignoruj, né?
Nervy si treba šetriť, ale zas od všadiaľ, kde sa nejaký blbec objaví, nie je možné odísť, staneš sa zachmúreným pustovníkom, bo blbcov veľa a sú všade… 😁Dal som trochu Šarkánkovi na frak, pri Dunaji bolo prekrásne, až stmievanie ma donútilo bahnenie ukončiť, relatívne teplo je stále.
Nakoľko môj kvôň vo Valencii dopadol presne tak, ako sme tu viacerí predpokladali, kvôňštatujem, že ráno sme urobili chybné rozhodnutie:
Mali sme ísť predsa len opekať! 😈8. novembra 2015 o 16:28 #98501bobolakÚčastník (Participant)Papi dobre píšeš““ bo blbcov veľa a sú všade…“ 🙂 jenna nova správa 👍 papi jeden ubudol na RJS nevím či dobrovolne,alebo sa nyečo stalo,,to je neviem či je to dobrá či zlá správa ale vanu vitrim možno sa tak stane aj na motobicykeľovi 😶 😁
8. novembra 2015 o 18:45 #98503theoÚčastník (Participant)papi , to si ešte po moto GP išiel šarkankovať? to si dobry, kym sa šecci vystiskali a vyejakulovali šampus, tak u nas už pomaly sa začalo aj stmievať. 🙂
Ale si viem predstaviť tvoju jazdu pomedzi stromy, ako si ich obiehal, a len 3 ostali pred tebou. 👍 😁8. novembra 2015 o 20:16 #98504apaÚčastník (Participant)Guttenabend
papi toho blbca som si zobral osobne a k srccu, aj som ho už kdesi videl tuším ráno v zrkadle.
Idem ja odtialto preč urážať ho nenechám.
A dovtedy som ani holobriadok nebol len som sa potom oholil 😟 😈 😛 .theo však na daľakom vyhodze sa stmieva skôr to ty M1zsl nevieš ?
9. novembra 2015 o 0:48 #98507MlhosÚčastník (Participant)Fizel zostane fizlom aj ked je byvaly rozumu to nikdy moc nepobralo od narodenia je to sproste tak ide za fizla lebo nic ine ako buzerovat niekoho nevie prestan sa mi vyhrazat ty spuchlina sa pozri do zrkadla ako vyzeraz ako vydis ty trapne individuum ja sa ta vobec nebojim co si myslis ze si Rambo nesmrtelny nezranitelny ?aj z teba tece krv kto do p**e na teba reaguje ty debil to ze je moj prispevok pod tvojim ? a co je v nom na tvoj prispevok ten co vedel citat uz s tebou nerobi ?
9. novembra 2015 o 7:40 #98508przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Zase sa stretli… 😁
9. novembra 2015 o 7:46 #98509apaÚčastník (Participant)Gutenmorgen
ach, jaj. Už aby bola jar a jazdiť začali aj tí čo v zime nýje
9. novembra 2015 o 7:55 #98511przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)VANU, začni nabíjať.
Bacha, Mlhoš má kudlu, jak ten Kokodrill Bandy báči… 😈9. novembra 2015 o 10:11 #98512BopsikÚčastník (Participant)Chlapci, troška pokory a zdržanlivosti obidvom neublíži
9. novembra 2015 o 10:19 #98513przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 Šak asi nemajú iné problémy, no… 😈
Bopsik, kua, drž sa 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.