40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2015 o 17:42 #98607bobolakÚčastník (Participant)
Retro jenna vec je sledovať a druhá vec je zučastniť sa 😈 ,,takže čo ti je nemjasné??šak všecko je jasné jak facka 🙂 dobre čítaj papiho a potom sa drž toho čo si skonštatuval 😛 :::“Alebo… vlastne robte čo chcete /lebo aj tak si teraz poviete že chuj ma do toho/ 🙂 “ 👍 👍
18. novembra 2015 o 18:08 #98608Hruso25Účastník (Participant)Pripájam sa k názoru všetkých zde tu prítomných. 😁 Všetku to tu čítam a aj dakedy tomu rozumiem,len čítam pomali, bo dakedy tomu ani barz nerozumiem,ta čítam od znova. 🙂 Lem mi sem tam moja pani nerozumie, ked tu sedím pri tom PC a sem tam z ničoho nič vybuchnem do smiechu. 😁
18. novembra 2015 o 20:37 #98609przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo, Retro je také eso, že celá tá vaša silená inkvizičná k***tina mu nešahá ani po päty, tak sa do toho nemiešaj. 😈
Retro je tu doma, a ak potrebuješ nejaké info o motorkách, obráť sa s dôverou na nejaké rybárske fórum… 😈18. novembra 2015 o 22:16 #98611przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 No, práve čítam, čítam. 😈
Vidíš, Bobo, takto to je… 😈
Ja mu ponúknem pravačku, a on takto… 😁 Lebo si ho asi nepripravil…
18. novembra 2015 o 22:45 #98612bobolakÚčastník (Participant)Papi šak to čo retro napísal my už vieme dávno, 😁 😁 ale veď tento link je odzačiatku, no.. veď vieš, ešte že funguje ten náš lunapark by som sa nudil,retro to čo ty si skonštatoval, 😁 to isté povedali aj moji synovia ešte na motorajde 😶 ,ale povedal som to isté čo ty,a odvtedy nechodia na motorajd aj keď sme medzitým presťahovali lunapark na rajdy,papi, ale čo mam robiť keď o rybách viem guľové… 😛
18. novembra 2015 o 23:20 #98614MishkoÚčastník (Participant)18. novembra 2015 o 23:37 #98615MlhosÚčastník (Participant)Papi som slepy alebo nevidim ja ziadnu gadersku fotku v tvojom profile ak nemyslis profil na fejsbuku ale na bicykli 😁 chcel som si pozret tu velku sudrznu skupinu 😁 ktora nikdy sudrzna nebola a pametam si na motorajde tie hadky o par euro co sa museli doplacat a po gaderi dobre ze nepytali uctenky a vydavok ale no uz som tu zase za rypaka
19. novembra 2015 o 3:04 #98616ahojkoÚčastník (Participant)19. novembra 2015 o 7:13 #98618apaÚčastník (Participant)Gutenmoorgen
ja sa na Gader nepamätám som holobriadok a ešte som tam ani nebol ale zajtra budem lebo ani neviem, čo bola pôvodná myšlienka GTX 40+ lebo som sa medzi vás votrel voľakedy niekedy v priebehu roka 2012 a chcem sa tú myšlienku dozvedieť.
Ondrik
body 1. a 2. môjho príspevku už neplatia:
1. lebo mám ženu už doma
2. lebo „oslava“ gengsterváltáš je za namiVysvetlivky:
gengster = gengszter = gangster
váltáš = váltás = výmena/zmenaJe to parafráza na rendserváltáš = rendszerváltás = výmena/zmena systému – gangstrov vo vláde
V sobotu sa vidíme v Anupe .
P.S. Prosím o opravu prípadného poľského to pravopisu 😛 😈 😁 .
19. novembra 2015 o 14:15 #98620przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 👍 Mishko, musím uznať, že trefné video, ale my si porovnávame ftákov.
Také nemáš? 😁 😈
19. novembra 2015 o 17:06 #98622przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Viem, že to nikoho nezaujíma, ale musím niečo upresniť a napraviť, aj keď túto žabomyš fakt berem, ako velikánsku prču a spím veľmi dobre, nič ma nežere… 😈
LEBO:
Môj príspevok s tou pravačkou bol adresovaný celý Mlhošovi, oznámil som mu, že nie je mojim kamarátom a považujem ho za menejcenného súpera, kerého by som ani neudrel. Na rozdiel od Yoffa, kerého považujem za rovnocenného , teda by som sa nemusel za to hanbiť, že mu švacnem. Bolo to pre porovnanie, Mlhoš to pochopil.
Samozrejme tomu predchádzalo srandovanie na túto tému cez telefón s Bobolakom, čo som aj spomenul, aby som naznačil, že celé to bolo myslené, ako sranda. Chcel som totiž uraziť Mlhoša, však sa s Yoffom majú radi… 😁
Nepodarilo sa, Mlhoš sa neurazil, Yoffo ano. 😁 😁 😁Dokonca pod Yoffa sa mi podarilo vsunúť koňa, na ktorom sa evidentne cíti dobre. Akurát ten kôň sa narodil už mŕtvy, ale čo už, niekomu sa aj na takom dobre jazdí… 😈
Upresnenie:
Jedná sa o prvé štyri príspevky na predošlej strane, podstatné je, že všetky štyri sa točia okolo Mlhoša. Yoffa som spomenul len na znázornenie rozdielu medzi nimi, ktoré som vtedy ešte trochu vnímal. 😇Vidím, že Yoffis tú pravačku až dvakrát už vytiahol (a citoval, asi pre dovysvetlovanie svojho vysvedčenia z minulosti… 😈 ), dokonca vysvetluje následný žartík, že som mu ponúkol… no, topiaci sa aj stebla chytá…
Teda teraz už žiadny rozdiel nevidím, ospravedlňujem sa a vyhlasujem verejne, že ani Yoffa by som nebol schopný udrieť nikdy…
Ani predtým by som nebol, samozrejme, ale teraz už vôbec… 😈P.S. Dnes som bol v Bratislave ráno od šiestej cca do pol jednej, mal by som čas sa stretnúť s nejakými trubinálmi, ale záujem som nemal, tak som už doma… 😈
19. novembra 2015 o 17:25 #98623przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ešte edon obrázok pre botanikov, a už fakt prestanem. 😈
19. novembra 2015 o 18:52 #98624bobolakÚčastník (Participant)No dobre,,šak ti to vrátim 👎 ,oký požičaj taký vráť,aj ja sa zatajím pri navšteve dolnej zeme 😛 a tu kvecinu z brazilie ti kúpim,aby ti to netrhalo žily keď je momentálne vypredaná 😈
19. novembra 2015 o 19:47 #98626przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ale Bobo, ja som nič nezatajil, veď som v Bratislave – alebo cez Bradislavu jazdím – viackrát ročne.
To je nejaký zázrak?
Koľko razy som sa objavil na zasadaní nejakého trubinálu ? Ani raz. 😈No a od r. 2008 tam fakt tam chodím, ako na klavír, niektoré dôvody sa ale tuná nerozoberajú. 😈
Aj dnes boli dôvody také, len som skončil skôr.No, pokušenie bolo, aj som chvíľu otáčal telefón v ruke – ale som odolal… 😈
Nepotrebujem nikoho o ničom presvedčiť, všetko je na webe.
A vôbec, veď ma poznáte, po novom som mimoriadne nebezpečný kriminálnik. 😁
Dodržujte bezpečnú vzdialenosť… 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁( Keď už moje vety vydajú na trefné oznámenie, ozvite sa 😈 )
19. novembra 2015 o 20:02 #98627bobolakÚčastník (Participant)No,,aspoň že si ten teflóň otačal f paprčách, 😁 ale tá kvecina je pjekná tú kúpim prdcedovi na ňaky svátek akosi ku nemu pasuje haha 👍 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.