40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
9. decembra 2015 o 17:58 #98796ahojkoÚčastník (Participant)
Podla Papiho spionaznej dokundamentacie by Theo urcite dostal job v tejto slavnej Canadske cokoladovni…:
.
.9. decembra 2015 o 23:18 #98797przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ahojko, zase píliš konár pod sebou na tom RJS… 😁
To nedopadne dobre.
Môžeš len dúfať, že „na funkci rostlináře“ to mat vplyv nebude 😁O inom (zaujímavosti zo života hmyzu… 😈 ):
Bopsik mi v SS vyčítal, že pálim za sebou mosty, či čo … S určitou dávkou sarkazmu som mu oznámil, že som piroman … 😈
Ano, vypydá to na pálenie a celkom rád aj pálim. Čo sa mi z principu celý život nepáči, už sa mi páčiť v mojom veku asi ani nebude… Tak nech horí ten most, kua… 😈
O návrat na motoride som však už uvažoval viackrát, pred nejakým mesiacom som tu aj napísal, že som špekuloval nad tým.
Došlo to tak ďaleko, že som sa dokonca o návrat aj pokúsilBopsik mi ale písal aj o jeho obľúbenej Hellerovskej Hlave XXII …
Starý MR-nick papiboy som nechcel, bolo to zvolené kedysi z núdze, nepáči sa mi.
Nick „papi“ sa tam medzitým objavil, teda obsadené.
Zvolil som teda obrátený nick „ipap“, zadal šecky údaje, dopadlo to takto:
(spam-kontroll si nevšímajte, s tým problém po naťukaní nebol… 😉 )Môj e-mail? 😶
Aha, tak tam asi nejaké stopy po mne ostali.
Dobre, ak mailová adresa tam je, tak skúsme teda toho papiboya, čo už…
Tak som odoslal registráciu znova, dopadlo to takto:Takže obsadený aj login, aj mailová adresa…
Fíha, tak ja tam ešte musím niekde byť…
Tak to skúsme, či teda som alebo nie?
😈 Dopadlo to takto:No, Bopsik, toľko k páleniu, k mostom a k hlavám … 😁 😁 😁
Kam sa hrabe nejaký Heller na Awiu? 😈
9. decembra 2015 o 23:50 #98798bobolakÚčastník (Participant)Papi a napísal si mlhošovi aby ti pomohol s regisráciou?? zn.“V núdzi poznáš kamoša“ 👍
10. decembra 2015 o 0:07 #98799przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Vedel by som si poradiť aj sám, keby som chcel.
Ale nechcem. Ak to nejde normálne, nemám záujem. 😈
Som úplne obyčajny lovek, chcem úplne obyčajné zaobchádzanie, žiadne tanečky.
Mlhoša mi nespomínaj, kazíš mi deň hneď zrána. 😟
10. decembra 2015 o 0:25 #98800ahojkoÚčastník (Participant)Papi
funkci rostlináře??
Nechytam sa, darmo, som mimo mnozstva vyrazov za poslednych 33 rokov…10. decembra 2015 o 0:47 #98801przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No, sa mi zdá, že niektorých rozdávačov funkcií napriek upozorneniu (že schytáš) dosť provokuješ, tak na funkciu veľvyslanca kanadského to vplyv mať môže… 😁
Ale zas na to podstatné určite nie… 😈
10. decembra 2015 o 5:10 #98802ahojkoÚčastník (Participant)Papi..
funkciu mojho „rostlinarze“ ovplyvnuju iba taketo veci,… a hlavne ked je to pri moto ako moja..:
.
.10. decembra 2015 o 5:44 #98803BopsikÚčastník (Participant)No neviem ako sa na nej môže „jazdiť“, keď má vzadu také široké…
😉10. decembra 2015 o 7:11 #98804bacaonoÚčastník (Participant)Papi šak čo nechápeš? 😇 ……ty si normálne regitruvano-odregistruvano-zaregistruvaný. 😁 🤐 😈
Tak toto som ešte nežrav. 😁 😁 😁 👍10. decembra 2015 o 15:45 #98805przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bača, chápem všetko, len som po rokoch dal na niektoré telefonáty, maily a príspevky, ktorých aktéri by privítali môj návrat. Pamätám si napr. príspevky Mentona, Brazela a veľa ďalších, aby som sa tu neoháňal len nejakými pochybnými telefonátmi…
Mám možnosť prihlásiť sa z novej adresy, či už z kompu štvrtinky alebo aj z dcérinho starého – ale práve to som nechcel, nie som pirates. Nemám dôvod sa schovávať.
No, aj keď som to tu vyššie pridal zo srandy, niekto z toho vydedukoval, že bedákam… 😈Aspoň som si spomenul aj na škodoradostné príspevky pár motoride-géniov po odchode Vadima, Krivoklata, eNeMa, Slona a veľa ďalších.
Okrem Mlhoša sa možno nikto z nich ešte nevrátil, až sa hanbím, že ja som to skúsil. Tak mi treba.
Ospravedlňujem sa im, už to nebudem skúšať.Nechám kraľovať nových géniov, bez oponentúry sa im mimoriadne darí … 😈
10. decembra 2015 o 16:52 #98806ahojkoÚčastník (Participant)Bohaffko,
a co potom na takejto?
.10. decembra 2015 o 17:13 #98807bacaonoÚčastník (Participant)Papi plne chápem. 🙂
Neskajšá doba je taká doje…ku*vená, že keď človek ste byť poctivec, tak mu to uš ani ten pokrivený systém nedovolí, …..lebo ho volagdo nastavev tak, aby si sa furt musev volakomu prosiť, podlízať, uplácať. Normálná cesta neni uš vóbec zaujímavá, lebo sellácký rozum uš dávno zakapav.10. decembra 2015 o 17:29 #98808apaÚčastník (Participant)DV
papi niekedy som aj rád že nemám takú pamäť ako ty lebo by som sa potom len zožieral – tie škodoradostné príspevky čo spomínaš mi úplne vypadli alebo som ich nečítal 🙂 .
klátik sa na motoride nevrátil, chýba tam ako ty. Spomínal že je na facebooku ale tam nechodím aj keď mám prístup.
O vadimovi neviem nič, škoda. Je to starý svojrázny frfloš ale pisal k veci a mal dobré články.
Na motoride sme boli všetci na jednom mieste a bolo to lepšie ako teraz.
Ale virtuálny svet je len malé precento z celku.Podstatné je stretávať sa v reále.
apa
10. decembra 2015 o 18:08 #98809theoÚčastník (Participant)apa, zabunni na papiho, ved keby hrozilo nejake stretko, tak sa prepadne do zapanneho chrobacka. 😈 😇
ahojko, na hrúbke záleží. 🙂 😁
5 zmrdlikoff musi byt. 🤐
10. decembra 2015 o 18:15 #98810apaÚčastník (Participant)papi si to zariadil ani do chrobácka nemusí veď aj z Plzne to má k nám ďaleko 😶 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.