Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,186 až 1,200 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

S de je žobrak? 😶 asi ho roztrhal lionkuťa 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Lionkuťa 👍

maguma
    Účastník (Participant)

A už znovu v pomere a hneď balšoj problém, nemôžem nafúkať traktorové koleso, nesedia pätky, 🤣 🤣 tak to ideme skúsiť s plynom. 🙄 🙄 🙄 Ak by ste videli lietajúci tanier, tak to nie je ufo, ale naše koleso letí na Mars 😇 😇 😇 😇 👋 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Len davaj pozor, aby sme nevideli lietajuceho natschelnika 😁 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Kavis, dohoda je taká, že dodržujeme pravidlá. Ani nemôžeme ísť viac, lebo nad 136 km/h Goldyho sfúkne a nebezpečne sa mu natiahnú ruky (asi ako kozmonautom cestou do čiernej diery). Takže v pohode môžeš s nami, aspoň aj tento rok raz zohreješ ten svoj Raciol v primári na prevádzkovú teplotu… 😀

Yoffo, O.K. – Ako DPH navrhujem ± 10 minút.

Slon, zoženiem hocikoľko podplatených svedkov, že si v predchádzajúcom virtuálnom živote to raz do témy napísal. Tú nedeľu… 😉 😀 😘

yoffo
    Účastník (Participant)

Ak ide aj Timo, móže byť DPH aj +- půl hodzina, v nedeľu tam má už hodenú 3. (kozmickú) rýchlosť. 😁

Dáme mu fóra, aby mohol kotvu vytiáhnuť…… 😈 😈 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Yoffis ty si tu nevypisuj a kukaj dobehnúť pomahať chorému dôchodcovi kua fix 😈 😈 a že priateľ,,alebo kamarát??mlhy to posúdi 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Len bacha aby z DPH nebol HDP podmorsky 😁 😁 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Ty keď vidíš robotu, hneď si maród, čo ??? 🤣 🤣

Len si uprac bórdel na dvóre sám, ja som za ten ščerajšokk tiež dostal šokk……NGŠT ma nastrašila,

že po tme jazdia iba starí chreni, tak som za noc omladol o 3 dni…..no rozumíš tomu ??? 🤣 😁 😁 😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Ma neser 😈 😈 ,,,zavolam praveho kamoša uvidíš,,,, 😶 😶 😶 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 No, vytiahol som enu fotku, je tu polovica Zoo, medzi inými aj Slon (výjazd k soche Lapajovho deda).

Slon , ako to, že vtedy to ešte šlo? 🙂

[linka]

WIKINO
    Účastník (Participant)

Brý deň. Žobrák pomeruje ako divý. Včera zahne doktor, dobre ma vytrápil 😠 , dnes znovu a potom príde nový zub namiesto tej diery vpredu.

Náčelník šak koleso sa nefúka cez patky ale cez ventil, to by si mal ako bussinesman vedieť. Tebe by som nedal zalepiť ani kolečko na táčkach a punkttum 🤣

bobolak
    Účastník (Participant)

😶 😶 😈 😈 😈 Tebe by som nedal zalepiť ani kolečko na táčkach 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 kua wikino čo tu robíš reklamu,,to nevieš že sa nesmie?????? 😁 😁 😁 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Verejne sa ospravedlňujem náčelníkovi , že som jeho meno použil svojou nevymáchanou papulou 🤐

Slon
    Účastník (Participant)

papi 😁 no vtedy to ešte šlo 😉 zo začiatku sme mali nedele voľné ale zistili sme že ak chceme prežiť musíme arbaitovať aj v nedelu… ☹️ ale veríme že raz to príde 🙂 🙄

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,186 až 1,200 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri