Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,226 až 12,240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

Papi,

perfektna ukazka „countersteering“.. ale po slovensky to napisat ani povedat neviem…:-(…

malylapaj
    Účastník (Participant)

papi vidím, že sa chystáš aj na bicyklovú sezónu, aspoň ma môžeš sem-tam odprevadiť keď pôjdem cez Ižu smer Štúrovo 😉

bacaono
    Účastník (Participant)

A kua!!! 😶 Tolko vercajgu okolo bicygla??? 😶  😶  😶 
    Šak tolko ani okolo motorky nemám. 🤐  😁 
    papi sa asi robí že robí. 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bača, teraz som privliekol náradia ešte viac, lebo som zistil, že je rozsypané aj ložisko osky pedálov. Musel som dokúpiť aj pivo, lebo nálada a chuť repasovať starý bicygel štvrtinky sa nerodí len tak z ničoho nič…  😁

No a aj  Lapaja odprevadíme, akurát nusím potom zosilniť aj bagáž-nosič, lebo budem len ladvinka. Ja na toto čudo nemám vodičák, pedálovať bude Gizka. 😁 

Aby to nebolo len o motorkách:
    Dnes som bol u kamoša a mal som na hlave vyše 41-ročnú prilbu, tú, čo je na starej fotke vpravo.
    + Cestou domov som videl, že v Komárne sa ešte veselo preváža prasa, a pritom vraj fašiangami a popolcovou stredou končila aj zabíjačková sezóna.
    Hriešny to národ… 😈

bacaono
    Účastník (Participant)

papi dobrá idea…..šak pivo je najdóležitejší vercajg. 😉  👍 
    Tiež nemám vodičák na bicykel. Veď je to samé o sebe už z princípu sprostosť…..aby si ťahal seba a ešte aj kus železa k tomu? 😶 Veď to nedáva zmysel. 😈 😈 😈 😁

…ale pred mesiacom mi preskočilo v palici a povedal som si že aj keď je síce bicykel sprostosť, tak kvôli zabitiu zimnej nudy a lepšej rovnováhe sa naučím na jednokolke. Veď načo by som dral dve kolesá keď stačí jedno. 😈  Susedia hovoria že sa dobre bavia keď vidia 105kg cirkusového medveďa jak sa búcha o zem …..a ani vstupné nemusia platiť.  😁  😁  😁 
    …ale ono sa to raz poddá. 😇 🙂
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bača, to nič, mne kolegovia po čerpadlo-repase kúpili taký bicygel, že nemá ani jedno koleso. Kamráti prišli na návštevu a smiali sa, že s týmto sa ani do krčmy nedá…

😈 😈 😈   Hehehe, ale aktuality, aha:

nabúram ti tu do jedného fasbúkového profilu a vyskočí na mňa (a na celú obrazovku) toto:

Tak teda šeckým dnes narodeným  Bobolákom veľa zdravia a cisternu Bifíka, ostatné už zvládnu aj sami, že Bobo? 👍 😈

bacaono
    Účastník (Participant)

Bobo šecko najlepšé!!!!! 👍 👍 👍  
    …a…….ále šak ty víš jak sa užívá život 😈 😛 …..   Tak nech si ho ešte dlho-predlho užíváš!!!  😁  😁 😁 

papi to už ten bicygel bez kolés dává vačší zmysel……lebo ten aspom neterigáš ze sebu. 😁  😁  😁 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bobo    náš všetko naj 👍   V a V

apa
    Účastník (Participant)

Bobo  👍 

maguma
    Účastník (Participant)

7. letné stretnutie GTX 2016 ATC Oravice

Dám sem jeden smutný príspevok. Dnes ráno začala na Oraviciach horieť chata v ktorej boli ubytované deti z lyžiarského kurzu. Horela chata LUX, leží pár metrov od ATC Oravice a mal som ju zaradenú ako záložné ubytovanie v prípade väčšieho záujmu. Je to škoda, len dúfám, že sa tým deckám nič nestalo. Od pondelka začína lyžiarský kurz aj v ATC a zrovna tam idú školy od TO, Kovarce a Veľké Ripňany, dúfam, že to ATC prežije v zdraví a nič mimoriadne sa tam nestane aby sme sa tam v lete mohli zavítať s našim cirkusom.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Uf, nepríjemné 😟 

Drbať na celú chatu, len nech sa deckám nič nestalo.

No a čo sa týka GTX – STANO to istí  / a dokonca asi bude nový /  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Lapaj, tak ideme?  

Světla svítí, stírače stíraj – a  papi perfiš hovazí guláš… 😈 

A samozrejme Plzeň, na zdravie!

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    a dobre nafúkaj gumy, lebo na podhustených je veľký valivý odpor a rosí sa potom čelo. Ja dávam na bajkonure gumy na 4 – 5 barov.

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, stači len jeden bar, dobre zasobeny…  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mal som to radšej premeniť na kiloPascaly

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,226 až 12,240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri