40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
13. februára 2016 o 7:53 #99261
ahojko
Účastník (Participant)Papi,
perfektna ukazka „countersteering“.. ale po slovensky to napisat ani povedat neviem…:-(…
13. februára 2016 o 8:56 #99262malylapaj
Účastník (Participant)papi vidím, že sa chystáš aj na bicyklovú sezónu, aspoň ma môžeš sem-tam odprevadiť keď pôjdem cez Ižu smer Štúrovo 😉
13. februára 2016 o 9:59 #99263bacaono
Účastník (Participant)A kua!!! 😶 Tolko vercajgu okolo bicygla??? 😶 😶 😶
Šak tolko ani okolo motorky nemám. 🤐 😁
…papi sa asi robí že robí. 😈 😁13. februára 2016 o 15:40 #99264przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bača, teraz som privliekol náradia ešte viac, lebo som zistil, že je rozsypané aj ložisko osky pedálov. Musel som dokúpiť aj pivo, lebo nálada a chuť repasovať starý bicygel štvrtinky sa nerodí len tak z ničoho nič… 😁
No a aj Lapaja odprevadíme, akurát nusím potom zosilniť aj bagáž-nosič, lebo budem len ladvinka. Ja na toto čudo nemám vodičák, pedálovať bude Gizka. 😁
Aby to nebolo len o motorkách:
Dnes som bol u kamoša a mal som na hlave vyše 41-ročnú prilbu, tú, čo je na starej fotke vpravo.
+ Cestou domov som videl, že v Komárne sa ešte veselo preváža prasa, a pritom vraj fašiangami a popolcovou stredou končila aj zabíjačková sezóna.
Hriešny to národ… 😈
14. februára 2016 o 8:03 #99265bacaono
Účastník (Participant)papi dobrá idea…..šak pivo je najdóležitejší vercajg. 😉 👍
Tiež nemám vodičák na bicykel. Veď je to samé o sebe už z princípu sprostosť…..aby si ťahal seba a ešte aj kus železa k tomu? 😶 Veď to nedáva zmysel. 😈 😈 😈 😁…ale pred mesiacom mi preskočilo v palici a povedal som si že aj keď je síce bicykel sprostosť, tak kvôli zabitiu zimnej nudy a lepšej rovnováhe sa naučím na jednokolke. Veď načo by som dral dve kolesá keď stačí jedno. 😈 Susedia hovoria že sa dobre bavia keď vidia 105kg cirkusového medveďa jak sa búcha o zem …..a ani vstupné nemusia platiť. 😁 😁 😁
…ale ono sa to raz poddá. 😇 🙂14. februára 2016 o 8:23 #99266przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bača, to nič, mne kolegovia po čerpadlo-repase kúpili taký bicygel, že nemá ani jedno koleso. Kamráti prišli na návštevu a smiali sa, že s týmto sa ani do krčmy nedá…
😈 😈 😈 Hehehe, ale aktuality, aha:
nabúram ti tu do jedného fasbúkového profilu a vyskočí na mňa (a na celú obrazovku) toto:

Tak teda šeckým dnes narodeným Bobolákom veľa zdravia a cisternu Bifíka, ostatné už zvládnu aj sami, že Bobo? 👍 😈
14. februára 2016 o 9:37 #99267bacaono
Účastník (Participant)Bobo šecko najlepšé!!!!! 👍 👍 👍
…a…….ále šak ty víš jak sa užívá život 😈 😛 ….. Tak nech si ho ešte dlho-predlho užíváš!!! 😁 😁 😁papi to už ten bicygel bez kolés dává vačší zmysel……lebo ten aspom neterigáš ze sebu. 😁 😁 😁
14. februára 2016 o 9:52 #99268VANUCCI
Účastník (Participant)Bobo náš všetko naj 👍 V a V
14. februára 2016 o 10:24 #99269apa
Účastník (Participant)Bobo 👍
14. februára 2016 o 12:17 #99270maguma
Účastník (Participant)7. letné stretnutie GTX 2016 ATC Oravice
Dám sem jeden smutný príspevok. Dnes ráno začala na Oraviciach horieť chata v ktorej boli ubytované deti z lyžiarského kurzu. Horela chata LUX, leží pár metrov od ATC Oravice a mal som ju zaradenú ako záložné ubytovanie v prípade väčšieho záujmu. Je to škoda, len dúfám, že sa tým deckám nič nestalo. Od pondelka začína lyžiarský kurz aj v ATC a zrovna tam idú školy od TO, Kovarce a Veľké Ripňany, dúfam, že to ATC prežije v zdraví a nič mimoriadne sa tam nestane aby sme sa tam v lete mohli zavítať s našim cirkusom.
14. februára 2016 o 12:47 #99271VANUCCI
Účastník (Participant)Uf, nepríjemné 😟
Drbať na celú chatu, len nech sa deckám nič nestalo.
No a čo sa týka GTX – STANO to istí / a dokonca asi bude nový / 🙂
14. februára 2016 o 19:11 #99272przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Lapaj, tak ideme?
Světla svítí, stírače stíraj – a papi perfiš hovazí guláš… 😈
A samozrejme Plzeň, na zdravie!
14. februára 2016 o 19:34 #99273Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
a dobre nafúkaj gumy, lebo na podhustených je veľký valivý odpor a rosí sa potom čelo. Ja dávam na bajkonure gumy na 4 – 5 barov.14. februára 2016 o 19:47 #99274theo
Účastník (Participant)Bopsik, stači len jeden bar, dobre zasobeny… 😁
14. februára 2016 o 20:23 #99275Bopsik
Účastník (Participant)Mal som to radšej premeniť na kiloPascaly
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji