Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,271 až 12,285 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mishko
    Účastník (Participant)

To že na Mlhoša nereagujem ešte neznamená že s ním súhlasím (Papi)

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nazdarko,

mozaika sa skladá z bielych kamienkov, čiernych rôznofarebných, lesklých, matných, zrkadliacich, ostrých, tupých, oblých, hranatých, plytkých, väčších, menších – vtedy je zujímavá. 

Si predstav, žeby mala všetky kamienky iba biele a hladké…

Bopsik
    Účastník (Participant)

je zaujímavé,

napríklad, že veľkí ľudia (myslí sa to obrazne), vedci, politici, umelci, technici, športovci, čo niečo veľké vytvorili, neboli ideálni v iných oblastiach bežného života, napr. chodili do spoločnosti neupravení, mali poruchy správania, trpeli nespavosťou, holdovali alkoholu, drogám, alebo mali iné anomálie…

Tiež zaujímavý postreh:
    jeden nemenovaný Slovenský herec bol minule v cvokárni, preliečiť hlavu, a vravel, že všetci pacienti tam mali vysoko nadpriemerné IQ. 
    Z toho plynie mravné ponaučenie: Netreba byť bars múdry, bo sa z toho zblázniš.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Mishko, v tejto skupine človek časom zistí, že sú to oveľa ťažšie prejavy porúch osobnosti, ako tá Mlhošova. 😁 

Keď tolerujem niektoré prejavy  iných, tolerovať Mlhoša je už hračka. 😁 

Naučil som sa za tie roky GTX jedno:
    Keď sa okolo teba hoci aj pozabíjajú, nevšímať si to, písať svoje pučoviny ďalej, napadať,  vyhovárať sa, prekrúcať, zatĺkať.
    K tomu úsmev, zakývajte, držte balónik…  😈

Akcií tejto skupiny sa zúčastňujem od začiatku, sú tu aj cenní ľudia. Kvôli pár normálnym sa oplatí trpieť, že niektorí vyvolení  ignorujú základné principy ľudského spolunažívania.
    Väčšine to nevadí, zmeniť sa to nedá.
    Buď si na to zvyknem, alebo ťahám preč.

Tak som všetko prehodnotil a teraz trénujem.
    Zatiaľ s Mlhošom…
    Čo, keď si predsalen zvyknem?
    Po šiestich rokoch v GTX by som už aj mohol…😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Juripko je ešte stále v robote 🙂  v príspevku od 30 minúty 😎 

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/9936/88056

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Only for Maguma:
    Zadná kyvka HD, pasuje do  radu softail – asi aj Boboliákovi… 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

😁 Only for Papi

Keby si si našiel tlačového zástupcu na MR, mohol by si dávať príspevky aj tam… chichichi 😁 😁 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nepotrebujem tlačového zástupcu, vo firme je kopec počítačov a adries. Z inej adresy s iným nickom tam môžem byť hocikedy.
    Ale načo?
    Veď som sa chcel odhlásiť aj odtiaľto… 😈 

Ale keď už, to zadné pérovanie HD je technicky celkom zaujímavé (aj keď to oni nevymysleli).
    Imituje sa hardtail-rám, teda vypadá, ako rámy bez odpruženia. Dva kusy teleskopov sú schované vodorovne pod prevodovkou, sú namáhané akoby na ťah, aj keď pružiny vnútri sú tlačené.
    Bobolak by to mohol odfotiť odspodu, hneď by to bolo aj Lajkom jasné, vo co de.
    Má to totiž aj jeho FatBoy.

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahoj,papi, normálne čumím že : „Naučil som sa za tie roky GTX jedno:
    Keď sa okolo teba hoci aj pozabíjajú, nevšímať si to, písať svoje pučoviny ďalej, napadať, vyhovárať sa, prekrúcať, zatĺkať.“ 👍 ale kcel som iné, ano aj ja mám takhý kolísku na kompresore,a keď som kcel podvozok zdvihnúť tak presne som spravil opak,bo som myslel že to pracuje naopak ako si ty napísal, 😁 že pružiny sa naťahujú a nye stlačajú,ale šak som na to došiel len som očrchal zannú pneumatiku o blatník  😁 papi keď prídeš na vystavu nemzabudni mi doviesť ten kontraband čo uschovavaš u seba uš je u mňa čistý vzduch 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Na výstavu do Prahy alebo do Budapešti?
    Do Bratislavy nejdem, tam som už bol… 😁
    Kontraband je zabalený v ilegalite, aby nehrdzavel.
    Priprav dohodnutú sumu vo veľkom kufri, 100-eurové bankovky balené v páskou prelepených skupinách po sto kusov. Aby sa to dalo za tú hodinku prerátať.
    A nikomu ani slovo, stupeň utajenia 10 z 10 !!! 😁

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, potom radšej do BA, než do Budapešti. Kua, tam nikdy viac, samozrejme mám na mysli motovýstavu. Slabota, slabota, slabota. U nás vo Veľký Biel d.c. je väčšia a bohatejšia ako tam. 👎  🙂

theo
    Účastník (Participant)

V orlom hnízde som bol na motovystave, paraaada… 👍  😁

Retro
    Účastník (Participant)

Všetky výstavy okrem Kolína a Milána stoja za h….  Do Prahy a Budapešti asi za jocičím iným len nie na výstavu. Napr. do Budapešti som sa dostal minulý týždeň do Hard Rock Cafe. Celkom blbosť, ale exponáty super. A ešte som na tržnici kúpil super kolbasy. Také som ešte nejedol. Aj o tom je život:-)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  😁  Chlapci (Orol a Retro) – vám asi uniklo, že v GTX je to slogan, že nejdem, lebo som už bol. No a potom idem, samozrejme.

Čím viac idiotizmov tu niekto natrepe, tým je väčší hrdina.

Hrdina síce nechcem byť žiadny a ten nákazlivý idiotizmus jednoznačne odmietam, ale nejak zapadnúť do kolektívu by som  predsa mal, tak sa občas budem asi aj ja  intelektuálne znásilňovať…  😁

K veci:
    Môj názor na výstavy predsa  poznáte:
    V Prahe aj v Budapešti sa hašterením medzi skupinkami vystavovateľov koná viac výstav ročne, z ktorých ani jedna takto nestojí za nič. Je to len nechutná súťaž o to, kto dokáže pred tými druhými uchmatnúť nejakého vystavovateľa. Sme malé trhy s malou kúpnou silou, Miláno alebo Kolín n. R. ale ani len Viedeň z toho nikdy nebude.

Incheba odborne stála za niečo, keď ešte motorky boli v spojení s autami.
    Po oddelení motoriek sa z toho stane pomaly ale iste úbohý bazar pariových moto-doplnkov, zázračných lepidiel a brúsičov nožníc… 😈 

Čo sa mňa týka, už som viackrát napísal, že na Inchebu chodím kvôli exotom, ktorých tam na začiatku sezóny mám šancu stretnúť. Dokonca som začal koordinovať GTX ešte na motorájde, pamätáte si napr. také vety, že „tento rok  tam budem v piatok o 12:00 v bufete pri hlavnom vstupe“ ?

Bude to tak aj teraz, konkurenčné skupiny si potom zvolia iný termín, ja možno budem sám, a hotovo. 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 partiových, kua! 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,271 až 12,285 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri