Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,751 až 12,765 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Ano, Mlhoško, starneš.
    Čo nevidieť, bude to vystavená aj tvoja vosková figurína.
    Vedľa dinosaura… 😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi, ale dinosaurus nie je Troll predsa! 😈  🤐

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Možno, zajtra stretneme nejakých trollov v Rakoviciach alebo potom U gazdu v Závade.
    Goldy & co, čo na to?
    Vyrážame o 9:30 z KN, ale ak nebudú Zámčania, ideme cez Kolárovo.

+ Bonus: 😁 

Goldy
    Účastník (Participant)

Zámčan príde do KN ( Shell ) a pome cez Kolárovo ako som písal u konkurencie. 😉

Mlhos
    Účastník (Participant)

Vidite a od tohoto je diskusne forum aby ste ani za boha nepochopili co chcel autor prispevku povedat  😁  nemal na mysli svoje miesto vedla Loktibradu v muzeu voskovych figurin 
    ale
    stare motorky stare motory stare fotky stare okruhy ako v muzeu

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Šak my ani zaboha nechceme pochopiť nič. My sme tu šeci voskové figuríny. 
    Ty si to nepochopil, ale možno, si iná kategória a budeš mumifikovaný … 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎  Čítam ohlasy na domarob-kufre na motorájde a nedá mi, aby som sa aspoň tu nepridal svoj.

Adam Sangala, nedbaj o reči rádoby-estétov, to kovanie zvonka tam jednoducho musí byť!
    Bolo to dobré rozhodnutie, jedná sa totiž o kufre vyslovene pre Draga a nie pre nejaký čínsko-korejský plastový skútrik alebo trebárs „okruhový čoper“ Hondu DN-01. 😈 
    Bez toho chromu by tam tie kufre nezapadli, takto trochu aj pripomínajú obvyklé kožené brašne, priznané kovanie  do chopper-cruiser sveta jednoducho patrí.
    Pekná práca, fakt. 👍 

RedJack
    Účastník (Participant)

Konečne pekný víkend kedy išlo po dlhej dobe vytiahnuť moto z garáže. PAPI a kedy dáš nejaké foto z Rakovíc. Tento rok som musel veľa akcií ignorovať, lebo som zaťal do tvrdšieho koláča ako som si myslel, tak na ostatné mi to ekonomicky nevidalo. 😟

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi
     naozaj krasna praca! Mne by sa vsak viacej pacili panty ako ma na zadnom kufri:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ahojko, samozrejme každý by to robil ináč, aj ja by som nejaké detaily robil ináč. Aj ten bočný pánt by som prekryl alebo vymenil, je trochu, ako z králikárne, to ano.
    Ale to neznamená, že vonku nemôže byť.
    Ostatne, ak pozreš „kovania“ často úplne nepotrebné na niektorých chopper-cruiser plexi-štítoch, sú aj fabrické často napodobneninami nerezových plocháčikov pravekých domarob opráv dolámaných štítov. Jednoducho to k fílingu patrí, preto veľa vecí výrobcovia prevzali aj pre nové veci, vývoj nezastavíš… 😁 
    Nič to nemení na tom, že tie kufre sú to nadštandardným kutilským výtvorom a môžem len ticho závidieť zručnosť a profesionalitu tvorcu, na toto určite nemám.

RedJack, veď som dal nejakáé fotky už v ten večer na motogtx, téma lunapark, str. 1069, možno sa tu tá strana načíta, potom len naroluješ:

http://motogtx.sk/index.php?topic=42.21360

Mishko
    Účastník (Participant)

„…nedbaj o reči rádoby-estétov, to kovanie zvonka tam jednoducho musí byť!“

o 11hodín neskôr:

„Aj ten bočný pánt by som prekryl alebo vymenil, je trochu, ako z králikárne, to ano.“

Vitaj medzi rádoby-estétmi  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No ano, prvý príspevok nebol formulovaný presne.
    Ide mi o to, že kovanie zvonka tu podľa mňa nevadí, aj to prekrytie by bolo chromované a zvonka. Veď chromované dzindzíky nie je problém zohnať, ponuka je nekonečná a tých pár kúskov zvonka u Sangalu určite nemôže vadiť.

😉  Ilustračná demo-verzia:

RedJack
    Účastník (Participant)

PAPI dík, ale ani som netušil že taká stránka existuje. Budem to musieť naštudovať a prihlásiť sa.

ahojko
    Účastník (Participant)

RedJack
      …. no a ked si tam nakukol, zistil si ze to je vlastne byvala stranka „Rajdy Jacka Skula“ ale premenovana na „MotoGTX“, a este minuly rok v juni si tam dal svoj trinasty prispevok. Vidis co vsetko sa za tych sestnast mesiacov pomenilo kym si Ty doma repak popija!?

😁 😁  😈

theo
    Účastník (Participant)

Ahijko, nedžub do Jacka, len ma dlhu odozvu, ale hlavné je že sa našooou.  👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,751 až 12,765 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri