40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
29. septembra 2016 o 6:48 #99786przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Ano, Mlhoško, starneš.
Čo nevidieť, bude to vystavená aj tvoja vosková figurína.
Vedľa dinosaura… 😁29. septembra 2016 o 20:37 #99787ahojkoÚčastník (Participant)Papi, ale dinosaurus nie je Troll predsa! 😈 🤐
30. septembra 2016 o 16:27 #99788przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Možno, zajtra stretneme nejakých trollov v Rakoviciach alebo potom U gazdu v Závade.
Goldy & co, čo na to?
Vyrážame o 9:30 z KN, ale ak nebudú Zámčania, ideme cez Kolárovo.+ Bonus: 😁
30. septembra 2016 o 19:47 #99789GoldyÚčastník (Participant)Zámčan príde do KN ( Shell ) a pome cez Kolárovo ako som písal u konkurencie. 😉
1. októbra 2016 o 20:56 #99790MlhosÚčastník (Participant)Vidite a od tohoto je diskusne forum aby ste ani za boha nepochopili co chcel autor prispevku povedat 😁 nemal na mysli svoje miesto vedla Loktibradu v muzeu voskovych figurin
ale
stare motorky stare motory stare fotky stare okruhy ako v muzeu2. októbra 2016 o 7:11 #99791przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Šak my ani zaboha nechceme pochopiť nič. My sme tu šeci voskové figuríny.
Ty si to nepochopil, ale možno, si iná kategória a budeš mumifikovaný … 😁16. októbra 2016 o 8:10 #99792przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Čítam ohlasy na domarob-kufre na motorájde a nedá mi, aby som sa aspoň tu nepridal svoj.
Adam Sangala, nedbaj o reči rádoby-estétov, to kovanie zvonka tam jednoducho musí byť!
Bolo to dobré rozhodnutie, jedná sa totiž o kufre vyslovene pre Draga a nie pre nejaký čínsko-korejský plastový skútrik alebo trebárs „okruhový čoper“ Hondu DN-01. 😈
Bez toho chromu by tam tie kufre nezapadli, takto trochu aj pripomínajú obvyklé kožené brašne, priznané kovanie do chopper-cruiser sveta jednoducho patrí.
Pekná práca, fakt. 👍16. októbra 2016 o 18:26 #99793RedJackÚčastník (Participant)Konečne pekný víkend kedy išlo po dlhej dobe vytiahnuť moto z garáže. PAPI a kedy dáš nejaké foto z Rakovíc. Tento rok som musel veľa akcií ignorovať, lebo som zaťal do tvrdšieho koláča ako som si myslel, tak na ostatné mi to ekonomicky nevidalo. 😟
16. októbra 2016 o 18:34 #99794ahojkoÚčastník (Participant)Papi
naozaj krasna praca! Mne by sa vsak viacej pacili panty ako ma na zadnom kufri:16. októbra 2016 o 19:12 #99795przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ahojko, samozrejme každý by to robil ináč, aj ja by som nejaké detaily robil ináč. Aj ten bočný pánt by som prekryl alebo vymenil, je trochu, ako z králikárne, to ano.
Ale to neznamená, že vonku nemôže byť.
Ostatne, ak pozreš „kovania“ často úplne nepotrebné na niektorých chopper-cruiser plexi-štítoch, sú aj fabrické často napodobneninami nerezových plocháčikov pravekých domarob opráv dolámaných štítov. Jednoducho to k fílingu patrí, preto veľa vecí výrobcovia prevzali aj pre nové veci, vývoj nezastavíš… 😁
Nič to nemení na tom, že tie kufre sú to nadštandardným kutilským výtvorom a môžem len ticho závidieť zručnosť a profesionalitu tvorcu, na toto určite nemám.RedJack, veď som dal nejakáé fotky už v ten večer na motogtx, téma lunapark, str. 1069, možno sa tu tá strana načíta, potom len naroluješ:
16. októbra 2016 o 20:14 #99796MishkoÚčastník (Participant)„…nedbaj o reči rádoby-estétov, to kovanie zvonka tam jednoducho musí byť!“
o 11hodín neskôr:
„Aj ten bočný pánt by som prekryl alebo vymenil, je trochu, ako z králikárne, to ano.“
Vitaj medzi rádoby-estétmi 😈16. októbra 2016 o 20:59 #99797przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No ano, prvý príspevok nebol formulovaný presne.
Ide mi o to, že kovanie zvonka tu podľa mňa nevadí, aj to prekrytie by bolo chromované a zvonka. Veď chromované dzindzíky nie je problém zohnať, ponuka je nekonečná a tých pár kúskov zvonka u Sangalu určite nemôže vadiť.😉 Ilustračná demo-verzia:
17. októbra 2016 o 7:03 #99798RedJackÚčastník (Participant)PAPI dík, ale ani som netušil že taká stránka existuje. Budem to musieť naštudovať a prihlásiť sa.
18. októbra 2016 o 17:11 #99799ahojkoÚčastník (Participant)RedJack
…. no a ked si tam nakukol, zistil si ze to je vlastne byvala stranka „Rajdy Jacka Skula“ ale premenovana na „MotoGTX“, a este minuly rok v juni si tam dal svoj trinasty prispevok. Vidis co vsetko sa za tych sestnast mesiacov pomenilo kym si Ty doma repak popija!?😁 😁 😈
18. októbra 2016 o 17:29 #99800theoÚčastník (Participant)Ahijko, nedžub do Jacka, len ma dlhu odozvu, ale hlavné je že sa našooou. 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.