40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. októbra 2016 o 18:29 #99801apaÚčastník (Participant)
theo akú dlhú odozvu, vyjadruj sa prsne:
má dlhý khabel 🙂 😁
18. októbra 2016 o 19:14 #99802theoÚčastník (Participant)Ksí na druhú. 😈
28. októbra 2016 o 7:47 #99803przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)OFFTOPIC 1:
😈 Sme na strane 256.
To je 16 na druhú.OFFTOPIC 2:
30. októbra 2016 o 11:29 #99804MlhosÚčastník (Participant)Listie zabudlo tak musim ja Yoffo vsetko najlepsie k narodeninam 😁
31. októbra 2016 o 5:34 #99805krampusÚčastník (Participant)Mlhy – lístie vie, že už si riadne po termíne. 😁
A Tebe všetko najlepšie k meninám 😉
Mužské meno Miloš má slovanský pôvod a v preklade znamená „milý“. Osobným číslom tohto mena je 4 – Sila. Ochranné rastliny majú ľubovník a kôpor, ochranné kamene olivín, jantár a granát. Obľúbené farby týchto oslnivých mužov sú hnedá, medená a zlatá. Najviac ich ovplyvňuje planéta Slnko. Títo muži pôsobia veľmi suverénne a vyrovnane. Vždy vedia, čo chcú a ako to chcú dosiahnuť. Ľudia, s ktorými trávia čas veľmi dobre poznajú a nemajú problém prijať od nich iniciatívu. Milošovia sú silnými osobnosťami, takže idú si pevne za svojim cieľom. Pred tým ako budú šťastní a úspešní, musia prejsť trápením a zlými skúsenosťami. Ich budúcnosť je kolísavá, raz sú hore, raz dole, ale nakoniec sa dostatnú ďaleko. Ich presvedčenie je silné ako ich osobnosť. Milošovia by sa mali vyhýbať klamstvám a pretvárkam, lebo nakoniec oni zaplatia za svoje činy ale aj za druhých. Ich zdravie je celkom dobré, aj keď priveľmi pracujú a vedú život nepravidelne. Toto meno je vhodné pre Kozorožca, Pannu, Barana a Blíženca, lebo tieto znamenia ho budú viesť správnym smerom.
10. novembra 2016 o 22:18 #99806przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 👍
😁 1) Menton, ďakujem za prejavenú dôveru, ale nedal som to ja.
😈 2) Orle, Guzzinku som predal asi pred mesiacom.
Keby, tak som špekuloval o prestavbe nejakej takejto, páči sa mi to. Ale to by som prišiel minimálne o toľko peňeží, čo som predajom získal. A teraz bubáky zbieram, bo jar je tu za rohom…
( Aj CBF pôjde preč 😉 )10. novembra 2016 o 22:46 #99807ahojkoÚčastník (Participant)Papinečky zlatínečko…
(nove meno Papiho od Silvike)a co to mas v plane?? Ved Ty bez motorky neobsedis!!! 👍
11. novembra 2016 o 8:34 #99808przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Jakže čo mám v pláne? Šak Dodge Tomahawk, ta ňe?
Čo tu bude len henten Zamlžený machruvať? 😁A Silvike len preto tak, že ma nepozná.
Ale vy už určite viete, že som riadna kua, ne? 😁11. novembra 2016 o 8:56 #99809RetroÚčastník (Participant)Kúpi anonymnú motorku nemeckej výroby:-D
11. novembra 2016 o 9:20 #99810przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Nemeckej ani americkej výroby určite nie.
Nebude to žiadny zázrak, len niečo, na čom už dojazdím tých pár akcií.
Nejaký Pionier alebo Babetta v lepšom stave.
Keď mi už Apa ten skútrik neste predať. 😠 😈11. novembra 2016 o 9:40 #99811apaÚčastník (Participant)papi vystihol si,
miláčik a člen rodiny Honda Lead SCV100 = skuterčok na kľučik a nákupná taška v jednom nie je na predaj, ibaže ak by áno 😁 .
uff, hwogh
Ale už som zvedavý jak baba na trhu, že čo si to kúpiš, akú motolku 🙂
11. novembra 2016 o 16:19 #99812przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Apa, aj ja som zvedavý… 😁
Ale zas ten Bača je ozajstný kamoš. Ten ti čera kúpel tak škaredú motorku, že mu ju vôbec nezávidím … 😁
👍 😈 Bača, ťažký pôrod si mal, gratulujem. Nech splní všetky tvoje očakávania nad očakávanie. Dúfam, že keď už je tak škaredá, bude aspoň múdra… 😈
11. novembra 2016 o 16:26 #99813ahojkoÚčastník (Participant)Papi,
a kde si ju mozu aj ini pozriet aj takto zdaleka?
(zatial tu Bacovu)11. novembra 2016 o 16:39 #99814przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Šak u Baču na salaši. Moc ďaleko? 😁
Ale nach je bonz riadny, toto nie síce je jeho, ale vypadá nejak takto:
11. novembra 2016 o 16:56 #99815ahojkoÚčastník (Participant)👍
tak to sa mu s tym budu tie ovce lahko zahaanat!
s tym by mohol zvladnut aj criedu kamziikov!!
👍 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.