Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,696 až 13,710 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Lapajko-šamanko nepríjemné.  😟  Drž sa!  👍

ahojko
    Účastník (Participant)

Fcuk!

Lapi, nech sa das skoro doporiadku.. Kva, ti autisti z bocnych ciest sa nejako

mnozia, asi budeme musiet jazdit s majakmi a trubou z lokomotivy stale

zapnutymi ako hasici…

malylapaj
    Účastník (Participant)

Ďakujem, ale musím poopraviť info od Papiho, slečinka išla proti mne na hlavnej a odbáčala vľavo k novému obchodu a na miesto toho aby sa pozerala aj pred seba tak sa asi sústredila na akciové ceny alebo čo už, mala vonku index aj spomalila a keď som bol pár metrov od nej pridala aby dokončila odbočovanie, toť z ciest novozámockých 😟

malylapaj
    Účastník (Participant)

Ešte doplním, že bolo mokro a naštastie som išiel niečo cez 30 mal som spolujazdca pre ktorého to bolo narodeninové povozenie ako darček od jeho známich a ja som bol po ruke, takto určite nezabudne na svoje prvé vozenie na veľkej moto 😈

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Lapajko, dúfam že si OK a midnájke prajem skoré uzdravenie. 🙂  👍

Mlhos
    Účastník (Participant)

Comu sa cudovat pri urovni dnesnych pomocnych autoskol pre debilnych a debilnejsich

malylapaj
    Účastník (Participant)

Orle som v poho, len koleno mám ako melón dávam si naňho studené obklady, midnajkou to bude horšie studené obklady možno nezaberú 😉 . Miloš bohužial máš pravdu , cesty sú prepchaté skoro každý sa niekam ponáhľa (ale prečo a začo?) a ohladuplnoť je na vymretie.

Goldy
    Účastník (Participant)

Kua, vždy som si myslel, že si treba dávať väčší pozor na značky KN a teraz vysvitne, že ani v NZ nevedia pipenky jazdiť (na aute). Skoré uzdravenie Lapaj a keď budeš ma silný absťák, zavolaj a povozím Ťa ako Ladviňáka 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Šak Lapaj má náhradnú motorku, parkuje zatiaľ u mňa.

Honda VT 750 S.

Kým ju nepredám, má ju k dispozícii, furt lepšie, ako sa bicyklovať s melónovým kolenom, ta ňe? 😁 

Od rána montujem kufor a teraz idem na kuk do Gabčíkova, potom na kukuk do Levíc. Dúfam, že ma šade pustia zadarmo, lebo ak nie, ako správny samaritán, vydrbem s nimi a zaplatím vstupné. 😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi,

veru chcel by som ta vidiet na takomto motocykli sprintovat…

Mozno by si vstupne mohol vyberat ty pred sprintom…… 😁 … 😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 V Gabčíkove sme sa tak rozkecali, že v Leviciach som nakoniec nebol.

Šak nabudúce.

Na takom bicykli by som ja nemal odvahu. Mne stačí SV.čko, dá na stovku za štyri, to na semafóroch mi to stačí…

Aj keď na Maca by som nemal… 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 papi  15.10 SEČ ovského  času štartujeme, inak na budúci víkend si asi skočím nafotiť to kladivo  🙂

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Že KN a NZ? Ja jazdím dennodenne vyjebanú Bratislavu, to že denne strávim v zápchach 2-3 hodiny, je len slabý odvar toho, aký fasi sú medzi nami a o soplavých pipinkách nehovoriac. 👎 😠 To tie z KN a NZ sú len slabé učnice.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 No musím k tejto téme prispieť, aby ste vedeli, že je to všade, aj tu na východe je veľa mladých
    sliepočiek, ktoré si „nafajali“ na drahé, silné, rýchle autá, keby sa tak boli radšej usilovali naučiť pravidlá, ako sa usilovali „zarobiť“ na USVéčka  😁  aj mne sa to v poslednej dobre párkrát stalo, že som to na plechovke ubrzdil na poslednú chvíľu a to už nehovorím o križovatkách, kde nie je semafór, alebo slabé značenie, pravidlo pravej ruky nepozná aj dosť chlapov  👎

ahojko
    Účastník (Participant)

Neznalost pravidiel, nevsimavost, drzost je vsade na svete… Aj u nas…

Ja sa  snazim vzdy nadviazat maximalny ocny kontakt s vodicom co mi moze

skrizit cesu… Vtedy aspon viem, ze ma vidi,..  Ale nic nie je zaruka…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,696 až 13,710 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri