40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. júla 2018 o 17:42 #101063przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Za počasie môže súdruh Šaman.
Aj včera sme okolo tretej poobede pár kilometrov pred Vráblami vbehli pod velikánsku tmu a sme to veru friško otočili smer domov.
Takže sa nakoniec žiadne testy motoriek sa včera nekonali.
Kým som dorazil domov, aj tak som bol calý mokrý, pritom u nás ani nepršalo. 😁
Offtopic:
V sobotu ale bolo krásne, mali sme taký menší ČuD. Zbehlo sa zo starej bandy okolo 20-22 ľudí.
Opekali sme slaninku, špekačky, kamoš spravil fantastické lečo ( 😈 bacha, nič pre vegetaljánov!) a čerešničkou boli kolená upečené v pekárni.Halászlé nebolo, lebo ryby štrajkovali a ryboreferent to vzdal… Hanba… 😠 😈
Ale aspoň samí abstinent, samozrejme.
No, čo vám budem vyprávať, moc zo žrádla neostalo.
18. júla 2018 o 18:51 #101064HogÚčastník (Participant)Koukám,koukám a vidím,že jsi tam dopravil i „Buffetvozík“! 😛 Super!
Ale pro mně „vegetariána“ je stejně nejlepší zelenina, která byla přepasírovaná přes prase ! 🙂Ten večerní pohled na Dunaj nemá chybu !
18. júla 2018 o 19:10 #101065bacaonoÚčastník (Participant)papi no pene.
Ani nenapíšeš aby som na skok donésóv na koštovku marhulovicu. 😈18. júla 2018 o 21:19 #101066przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bača, bola to akcia nášho pravekého „Belíno-klubu“, teda nie až tak motorkárska.
Samozrejme z „účastníkov zájazdu“ nejakých pár ľudí nejakým nedopatrením na motorkách aj jazdí, ale to je nepodstatné. 😈
Táto skupina sa schádza pri rôznych ČuD-och už vyše 40 rokov, furt ten čunder nejaký „referent“ bere na seba, teraz som si to zobral ja.
Teda s GTX a 40+ táto akcia nemala nič.Ale z tej marhuľovice mi pre istotu zachráň kúsok … 😈
18. júla 2018 o 21:37 #101067bacaonoÚčastník (Participant)Ah tak.
Já že to bóv voláký moto ČUD.
Sobotu som bóv na chvílu na čumendu f Krajnom na rally kopanice, ale voláko ma to tam neoslovilo, tak som bóv doma dosť skoro. Já len že by som ešte stihóv otočku na ČUDplac a naspák.
…..a neboj. Zachráním. 👍 😁19. júla 2018 o 11:20 #101068przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 Jirka, proti gustu žiaden dišputát, ale hmlisto si spomínam u deda nejakú zeleninu, kerá bola prepasírovaná cez prasa.
No, čo ti poviem, keď tá zelenina z tej svine na druhom konci vyšla, moc chutne teda nevypadala… 😁19. júla 2018 o 15:11 #101069HogÚčastník (Participant)Asi sem to zle napísal !
Ale ty určitě víš, jak jsem to myslel! 😘 Trochu jsem to napsal československy,ale to neva!19. júla 2018 o 18:07 #101070VANUCCIÚčastník (Participant)😎 My všetci vegetariáni sme pochopili, že najlepšie z tej zeleniny je to, čo na tej svini zostralo, alebo čo v nej zostalo. /pomôcka pre nevegetariánov, rezeň jak slonie ucho, jaternica, klobása, tlačenka, slanina, škvarky, masť na chlebíku s cibuľou, pečené rebierka, atď, atď/ kurňa už mi tečú sliny, zadrbal som klávesnicu 🤐
19. júla 2018 o 18:12 #101071przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dnes sa rozbieha Cibuľafest Holíč.
Dúfam, že Jura a spol. neponúkajú kvalitu, ako som kúpil v Kauflande v pondelok. 😁
Mačka vo vreci, 2,99 za 5 kg, šak nová úroda z Kráľovej pri Senci, krása … 😁
K tomu srdce so slovensou trikolórou a štátnym znakom, to sme sa dopracovali … 😁19. júla 2018 o 19:16 #101072RetroÚčastník (Participant)Na cibuli stojí celá kuchyňa! A ja som práve dorobil moju obľúbenu cibuľačku.
Robíte si srandu z vegetariánov, ale ja to mám doma. Jeden z potomkov je vegetarián a jeho frajerka dokonca vegánka. No a to už je iná liga… Ťažké spolužitie😀 Neviem kde som urobil vo výchove chybu😀20. júla 2018 o 7:10 #101073VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Papi tá cibuľa vyzerá ako keby prešla včetky zápasy MS vo futbale a ešte aj diváci si kopli, toto by som im určite odniesol nazad 👎
Retro bratm „nemzávidím“ ja mám totiž zo všetkých zákuskov najradšej klobásu 😁21. júla 2018 o 5:00 #101074VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Musím to doplniť, že som zabudol na Ankine punčáky / Wika/ tie nemajú chybu 👍
21. júla 2018 o 6:22 #101075przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Žiadny kronikár už nie som, ale toto musím pridať.
Neboj, AYCO, jazdíme.
21. júla 2018 o 15:59 #101076VANUCCIÚčastník (Participant)😎 tak tohto roku som sviečku nebol zapáliť, lebo z parkoviska je to dosť ďaleko, ale nezabudol som na Ayca, zaspomínali sme pri pôvodnej a novej Ayco vlajke
21. júla 2018 o 17:09 #101077HogÚčastník (Participant)Janko, máš pěkné čižmy ! Takové běloučké ! Ale proč sis obul jen jednu? 😁 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.