Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,026 až 14,040 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Za počasie môže súdruh Šaman.

Aj včera sme okolo tretej poobede pár kilometrov pred Vráblami  vbehli  pod velikánsku tmu a  sme to veru friško otočili smer domov.

Takže sa nakoniec žiadne testy motoriek sa včera nekonali.

Kým som dorazil domov, aj tak som bol calý mokrý, pritom u nás ani nepršalo. 😁 

Offtopic:

V sobotu ale bolo krásne, mali sme taký menší ČuD. Zbehlo sa zo starej bandy okolo 20-22  ľudí.

Opekali sme slaninku, špekačky, kamoš spravil fantastické lečo ( 😈  bacha, nič pre vegetaljánov!) a čerešničkou boli kolená upečené v pekárni.

Halászlé nebolo, lebo ryby štrajkovali a ryboreferent to vzdal… Hanba…  😠 😈

Ale aspoň samí abstinent, samozrejme.

No, čo vám budem vyprávať, moc zo žrádla neostalo.

Hog
    Účastník (Participant)

Koukám,koukám a vidím,že jsi tam dopravil i „Buffetvozík“!  😛 Super!
    Ale pro mně „vegetariána“ je stejně nejlepší zelenina, která byla přepasírovaná přes prase ! 🙂

Ten večerní pohled na Dunaj nemá chybu !

bacaono
    Účastník (Participant)

papi no pene.
    Ani nenapíšeš aby som na skok donésóv na koštovku marhulovicu. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bača, bola to akcia nášho pravekého „Belíno-klubu“, teda nie až tak motorkárska.

Samozrejme z „účastníkov zájazdu“ nejakých pár ľudí nejakým nedopatrením na motorkách aj jazdí, ale to je nepodstatné.  😈

Táto skupina sa schádza pri rôznych ČuD-och už vyše 40 rokov, furt ten čunder nejaký „referent“ bere na seba, teraz som si to zobral ja.

Teda s GTX a 40+ táto akcia nemala nič.

Ale z tej marhuľovice mi pre istotu zachráň kúsok … 😈 

bacaono
    Účastník (Participant)

Ah tak.
    Já že to bóv voláký moto ČUD.
    Sobotu som bóv na chvílu na čumendu f Krajnom na rally kopanice, ale voláko ma to tam neoslovilo, tak som bóv doma dosť skoro. Já len že by som ešte stihóv otočku na ČUDplac a naspák.
    …..a neboj. Zachráním.   👍 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😶  Jirka, proti gustu žiaden dišputát, ale hmlisto si spomínam u deda  nejakú zeleninu, kerá bola prepasírovaná cez prasa.
    No, čo ti poviem, keď tá zelenina z tej svine na druhom konci vyšla, moc chutne teda nevypadala… 😁

Hog
    Účastník (Participant)

Asi sem to zle napísal !
    Ale ty určitě víš, jak jsem to myslel! 😘   Trochu jsem to napsal československy,ale to neva!

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 My všetci vegetariáni sme pochopili, že najlepšie z tej zeleniny je to, čo na tej svini zostralo, alebo čo v nej zostalo. /pomôcka pre nevegetariánov, rezeň jak slonie ucho, jaternica, klobása, tlačenka, slanina, škvarky, masť na chlebíku s cibuľou, pečené rebierka,  atď, atď/ kurňa už mi tečú sliny, zadrbal som klávesnicu  🤐

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Dnes sa rozbieha Cibuľafest Holíč.
    Dúfam, že Jura a spol. neponúkajú kvalitu, ako som kúpil v Kauflande v pondelok. 😁 
    Mačka vo vreci, 2,99 za 5 kg, šak nová úroda z Kráľovej pri Senci, krása … 😁 
    K tomu srdce so slovensou trikolórou a štátnym znakom, to sme sa dopracovali … 😁 

Retro
    Účastník (Participant)

Na cibuli stojí celá kuchyňa! A ja som práve dorobil moju obľúbenu cibuľačku. 
    Robíte si srandu z vegetariánov, ale ja to mám doma. Jeden z potomkov je vegetarián a jeho frajerka dokonca vegánka. No a to už je iná liga… Ťažké spolužitie😀 Neviem kde som urobil vo výchove chybu😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 Papi  tá cibuľa vyzerá ako keby prešla včetky zápasy  MS vo futbale a ešte aj diváci si kopli, toto by som im určite odniesol nazad  👎

Retro bratm „nemzávidím“ ja mám totiž zo všetkých zákuskov najradšej klobásu  😁 
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 Musím to doplniť, že som zabudol na Ankine punčáky / Wika/ tie nemajú chybu  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Žiadny kronikár už nie som, ale toto musím pridať.

Neboj, AYCO, jazdíme.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎  tak tohto roku som sviečku nebol zapáliť, lebo z parkoviska je to dosť ďaleko, ale nezabudol som na Ayca, zaspomínali sme pri pôvodnej a novej Ayco vlajke

Hog
    Účastník (Participant)

Janko, máš pěkné čižmy ! Takové běloučké ! Ale proč sis obul jen jednu? 😁  🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,026 až 14,040 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri