40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
12. októbra 2013 o 17:07 #85793BopsikÚčastník (Participant)
papi ty nemôžeš byť meteoshamann, nemáš oceľové gule. 😉
Dnes som ju položil
Studený motor, predčasne som vypol sytič. Na križovatke som sa pohýňal z miesta na hlavnú, trošku do kopečka, naklopil som, pridal plyn a zacukal mi sdudený motor, nemal ťah. Motorku som držal v jednej ruke v náklone 45°, vší silou, asi 10 s, ale neudržal som. Bola silnejšia jak ja, tak som ju pomaličky opatrne položil na zem. (KUA). Ešte že mám padacie rámy. 😕
Potom som chvíľu nemohol naštartovať, asi som zachlustal karbulátoky.
Ale počasie v Snine bolo motorkárske, suprowe. 😎12. októbra 2013 o 17:10 #85794przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)No, ja som dnes prevetral Šarkánka, nech pneu dosadnú – a aj dosadli.
Bolo to umyté, ale je všetko znova od blata, krása. 😘 😀
Potom som trochu prevetral CBF-ku, tiež je od blata, lebo som bol na kamoš-haláslé pri Dunaji, práve som dorazil domov.
No, uznajte, mal som radšej zametať dvor u Bobolaka? 😀
Veď keď som ja svoj zametal, Bobolak jazdil kade-tade. 😀 Takto je to spravodlivé, nie?12. októbra 2013 o 17:15 #85795theoÚčastník (Participant)Kua, to ste kamarati, jeden kladie na zem /nema vodovahu/, druhy sa plieska v blate a ja holota som sa vybral bobolakovi na pomoc, ale som sa musel tesne pred cielom otocit a vraciam sa nazad aby som v pondelok stihal do pomeru. 🙂 😀 😀
12. októbra 2013 o 17:19 #85796fikusÚčastník (Participant)A ja na plechovke.3 vrieskajuce deti a 4 psy.230 km po vychode.pocko uzasne ale mam dost.
12. októbra 2013 o 17:27 #85797przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)theo , keď Bobo nezateploval, vtedy si ale stíhal doraziť… 😀 Pamätáš?
12. októbra 2013 o 17:36 #85798theoÚčastník (Participant)Papi, to mas pravdu, ale to som isiel na rakete, ale raketa je teraz off 😠 🙂
12. októbra 2013 o 17:49 #85799MaxiÚčastník (Participant)Bopsik ty si len položil ja som svoju cestou z Cibajok zadrel pred Zvolenom 😠 😠 😠
12. októbra 2013 o 18:11 #85800bobolakÚčastník (Participant)Papi je to spravodlivé 😁 😁 😁 theo cením si to,,ale nemal si to vzdať,ale ako si sa dozvedel že ujo pagačik na babe už nerobí tak si to otočil 🤣 🤣 🤣 🤣 maxi zakusol tdm ku kua šak do motora ide aj olej maxi,spýtaj sa papiho 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 bopsik sa obzerá za pipkami a stratí rovnováhu kua to sú mi veci 😈 😈 😈 😈
12. októbra 2013 o 18:35 #85801magumaÚčastník (Participant)Traktorista z kirovca asi orie celinu, 🤣 skúšal som mu volať,ale telefón je bez signálu, 😶 asi je už niekde pri Volgograde a dúfam,že do týždňa sa vráti 🙄 🙂 😀
12. októbra 2013 o 18:38 #85802MaxiÚčastník (Participant)bobolak mne nie je do smiechu, vytopil som ojničné ložisko, ale ojnica je už OK a výbrus kľlukovky bude o týždeň 😠 😠 😠 do jari to dám dúfam dokopy 😘
12. októbra 2013 o 18:40 #85803WIKINOÚčastník (Participant)To bil den, to byl kolotoč. Jenny klébrujú, druhý sajdujú,ďalší pokladajú, iný zabehávajú a ja som sa pokúšal byť Priemyslom oráčom ale bolo blato tak som dopriemysloval. Musím uznať, počko ako Lapajove onééé. 🙄 👍
Zajtra síce nedám Brno , ale určite vyrazím. 🙂
Vidíš Bobo, terzky si robia z teba plastelínu. Ale to sa poddá. Ja už to mám za sebou. Takže hlavu hore, natoč HD u zajtra im to natri, či štyri v tom Masarykáči. 😀12. októbra 2013 o 18:44 #85804WIKINOÚčastník (Participant)Mám taký dojem, že si volal iba megafónom a na telefón so zabudol, alebo máš taký aký má moj vnuk, že sa mu iba dovoláš ale nevytočíš 🙄
12. októbra 2013 o 18:47 #85805theoÚčastník (Participant)WIKINO, ma teraz s tym oranim napadol taky stary vtip, ze dedo oral, babka anal 🤣 🤣 🤣 😈 👋
12. októbra 2013 o 18:52 #85806Hruso25Účastník (Participant)Sa pochválim.Dnes, Nedeca Polsko. Gofry na priehrade.Pani máma spokojná,Aprilka vyvenčená a ja dušička napokoji. 🙂
Paráda.12. októbra 2013 o 18:54 #85807WIKINOÚčastník (Participant)Náčelník Wika napiekla koláče, že dojdeš sajdou na kolaudáciu. Tak sme ich museli terazky zlopnúť a dopiť nový burčák, ktorý sme založili ☹️
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.