Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,131 až 14,145 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 VANU, ešte som ti vyhrabal jeden z milióna porovnávačiek, sú to šecky 4 skútre 125-ky so šestnásťpalcovými kolesami.
    Moc sa z toho nedozviete, ale keď prečítate pár sto podobných testov, pomaly sa dostanete do obrazu a zistíte, že skuter je len skuter… 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)
    apa
    Účastník (Participant)

Papi 👍  tiež zastávam názor že, skúter s veľkými kolesami je lepší.

Teda zastával som. Kým som sa nepreviezol na Honde SH125 so 16 palcovými kolesami. Oproti nemu je môj tigrík s 10 palcovými obývačkové kreslo kde si môžem nohy natiahnuť (keď idem sám 😁 ) . Na SH125 som prinútený sedieť ako na WC, má nepohodlné „delené“ sedadlo. A na nerovnostiach som veľký rozdiel necítil – trasie napočudovanie skoro rovnako na oboch.

Ale motoricky je SH iná káva to je jasné.

bobolak
    Účastník (Participant)

Jebte na skútere,ten mój giletkový červený ma stale jebne zo sedla,asi sa ho zbavím,,do kúpi?ňuňucci ??padnutý zo stojanu, trocha odretý, tahá jak blázon,velký kufer uveze aj dva melóny+kabelu kukurice,,čo hovoríš ňuňucci??cenu dohonneme,ako vraví náš priatel,ladnyčkovú… 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 bobo ale vraj 50-ka adamoto je len jednosmerné približovadlo, ktoré ťa odvezie niekam  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Čerstvo odsádrovaný VANUCCI, riťbergerový Apa a kaskadér Bobolak sa bavia o tom, aký skutter kúpiť. 
    Hlapetzovia, čo tak si kúpiť pre istotu trojkolky? 😁  😘  😈 

Pekný deň vespolek, konečne trochu chčalo, bude výjazd… 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎  papi  veď dejiny sa opakújú, začínali sme na trojkolkách s reťazovým prevodom, tak možno aj skončíme  😁

apa
    Účastník (Participant)

Citace papi:  …. Čerstvo odsádrovaný VANUCCI, riťbergerový Apa a kaskadér Bobolak sa bavia o tom, aký skutter kúpiť. …

papi veď nebuď zaujatý voči bacaono-vi a voči papi-mu a doplň aj ich do lišty skutternakupovačradcov neta?

ale dobre vravíš na stare kolená budem poškuľovať po trojkolke (so špičkovým výkonom, štýlom a pohodlím), to je isté. Neisté je či si ju aj kupim.

http://www.piaggio.sk/modely/mp3_lt/mp3_500_lt_business/index.html = Špičkový výkon, štýl a pohodlie 🙂  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 apa  mal som na myslí opačné zoradenie kolies, ako sem dal ahojko /vzor Bud Spencer/ to môžeš použíť aj na podnikanie v zmrzlinárstve  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

“ Špičkový výkon, štýl a pohodlie “ – a to de?  😁 

Dve kolesá vpredu, tak to je správna voľba, určite lepšia, ako polovica auta s motorom vzadu a s kvázi-motorkovým predkom…

😈  Ale pičkový výkon vypadá inak.

Napríklad neklopiteľný Golďas alebo aj klopiteľný Golďas alebo HD.
    Tiež chujoviny, ale aspoň obe vychádzajú zo skutočných motoriek. 😇 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 VANUCCI, s tým zmrzlinárskym Harleyom prudšie zabrzdíš v zákrute a už ležíš vedľa Bobolaka v jarku… 😁 
    Daj na mňa, chce to dve kolesá vpredu, pri brzdení váha zaťaží predok a v zákrute to teda chce  podoprieť čo najširšie vpredu. (neplatí pre slimákov a dôchodcov 😈  ).

Ale trojkolky sú všeobecne chujovina, v zápche stojíš, v horúčave sa uvaríš (klíma ňišta), v daždi zmokneš, teda kumuluje to nevýhody auta aj motorky.
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 papi nemboj, ja len srandujem, ak to nepôjde na dvoch tak prejdem na plechovky, čiže alebo motorka, alebo plechovka, tie polovičaté hybridy ma nelákajú.  😉

Bielyorol
    Účastník (Participant)

To vravíve len teraz. Na tajnáša Vám tečú sliny. 😈  😁  Poriadna trojkolka má niečo do seba. Všetko má aj plusy aj mínusy.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hehehe, veru, pamätám si Rewaco z pradávneho trike-zrazu (Réde, HU), keré malo ŠPZ „EAGLE“.
    Potom sa to objavilo aj na prvom Tajove. 👍  😈 

Dnes som bol tiež v HU, na zraze USA-CARov, blázni sú to. 😁 
    Bol tam aj spolužiak z gympla, čo sme 4 roky sedeli v jednej lavici.
    Už vtedy som vedel, že je blázon.
    Chevrolet Camaro, V8, 5700 ccm, spotrebu vraj nemám riešiť… 😁 
    Milión vehiklov, Amerika z celej Európy, kui sú to, ale baviť sa vedia … 😈 

apa
    Účastník (Participant)

Citace papi – “ Špičkový výkon, štýl a pohodlie “ – a to de?   

papi veď tak to píšu na internete takže je to tak! 🙂  😛  😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,131 až 14,145 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri