40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
10. augusta 2018 o 14:45 #101168przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😎 VANU, ešte som ti vyhrabal jeden z milióna porovnávačiek, sú to šecky 4 skútre 125-ky so šestnásťpalcovými kolesami.
Moc sa z toho nedozviete, ale keď prečítate pár sto podobných testov, pomaly sa dostanete do obrazu a zistíte, že skuter je len skuter… 😁10. augusta 2018 o 14:47 #101169przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 A kua, link mi zmizol, tak druhý pokus:
10. augusta 2018 o 15:54 #101170apaÚčastník (Participant)Papi 👍 tiež zastávam názor že, skúter s veľkými kolesami je lepší.
Teda zastával som. Kým som sa nepreviezol na Honde SH125 so 16 palcovými kolesami. Oproti nemu je môj tigrík s 10 palcovými obývačkové kreslo kde si môžem nohy natiahnuť (keď idem sám 😁 ) . Na SH125 som prinútený sedieť ako na WC, má nepohodlné „delené“ sedadlo. A na nerovnostiach som veľký rozdiel necítil – trasie napočudovanie skoro rovnako na oboch.
Ale motoricky je SH iná káva to je jasné.
10. augusta 2018 o 21:35 #101171bobolakÚčastník (Participant)Jebte na skútere,ten mój giletkový červený ma stale jebne zo sedla,asi sa ho zbavím,,do kúpi?ňuňucci ??padnutý zo stojanu, trocha odretý, tahá jak blázon,velký kufer uveze aj dva melóny+kabelu kukurice,,čo hovoríš ňuňucci??cenu dohonneme,ako vraví náš priatel,ladnyčkovú… 👍
11. augusta 2018 o 3:12 #101172VANUCCIÚčastník (Participant)😎 bobo ale vraj 50-ka adamoto je len jednosmerné približovadlo, ktoré ťa odvezie niekam 😁
11. augusta 2018 o 4:29 #101173przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Čerstvo odsádrovaný VANUCCI, riťbergerový Apa a kaskadér Bobolak sa bavia o tom, aký skutter kúpiť.
Hlapetzovia, čo tak si kúpiť pre istotu trojkolky? 😁 😘 😈Pekný deň vespolek, konečne trochu chčalo, bude výjazd… 😈
11. augusta 2018 o 4:46 #101174VANUCCIÚčastník (Participant)😎 papi veď dejiny sa opakújú, začínali sme na trojkolkách s reťazovým prevodom, tak možno aj skončíme 😁
11. augusta 2018 o 7:47 #101175apaÚčastník (Participant)Citace papi: …. Čerstvo odsádrovaný VANUCCI, riťbergerový Apa a kaskadér Bobolak sa bavia o tom, aký skutter kúpiť. …
papi veď nebuď zaujatý voči bacaono-vi a voči papi-mu a doplň aj ich do lišty skutternakupovačradcov neta?
ale dobre vravíš na stare kolená budem poškuľovať po trojkolke (so špičkovým výkonom, štýlom a pohodlím), to je isté. Neisté je či si ju aj kupim.
http://www.piaggio.sk/modely/mp3_lt/mp3_500_lt_business/index.html = Špičkový výkon, štýl a pohodlie 🙂 😁
11. augusta 2018 o 8:21 #101176VANUCCIÚčastník (Participant)😎 apa mal som na myslí opačné zoradenie kolies, ako sem dal ahojko /vzor Bud Spencer/ to môžeš použíť aj na podnikanie v zmrzlinárstve 😁
11. augusta 2018 o 8:27 #101177przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)“ Špičkový výkon, štýl a pohodlie “ – a to de? 😁
Dve kolesá vpredu, tak to je správna voľba, určite lepšia, ako polovica auta s motorom vzadu a s kvázi-motorkovým predkom…
😈 Ale pičkový výkon vypadá inak.
Napríklad neklopiteľný Golďas alebo aj klopiteľný Golďas alebo HD.
Tiež chujoviny, ale aspoň obe vychádzajú zo skutočných motoriek. 😇11. augusta 2018 o 8:38 #101178przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 VANUCCI, s tým zmrzlinárskym Harleyom prudšie zabrzdíš v zákrute a už ležíš vedľa Bobolaka v jarku… 😁
Daj na mňa, chce to dve kolesá vpredu, pri brzdení váha zaťaží predok a v zákrute to teda chce podoprieť čo najširšie vpredu. (neplatí pre slimákov a dôchodcov 😈 ).Ale trojkolky sú všeobecne chujovina, v zápche stojíš, v horúčave sa uvaríš (klíma ňišta), v daždi zmokneš, teda kumuluje to nevýhody auta aj motorky.11. augusta 2018 o 9:37 #101179VANUCCIÚčastník (Participant)😎 papi nemboj, ja len srandujem, ak to nepôjde na dvoch tak prejdem na plechovky, čiže alebo motorka, alebo plechovka, tie polovičaté hybridy ma nelákajú. 😉
11. augusta 2018 o 19:00 #101180BielyorolÚčastník (Participant)To vravíve len teraz. Na tajnáša Vám tečú sliny. 😈 😁 Poriadna trojkolka má niečo do seba. Všetko má aj plusy aj mínusy.
11. augusta 2018 o 20:45 #101181przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Hehehe, veru, pamätám si Rewaco z pradávneho trike-zrazu (Réde, HU), keré malo ŠPZ „EAGLE“.
Potom sa to objavilo aj na prvom Tajove. 👍 😈Dnes som bol tiež v HU, na zraze USA-CARov, blázni sú to. 😁
Bol tam aj spolužiak z gympla, čo sme 4 roky sedeli v jednej lavici.
Už vtedy som vedel, že je blázon.
Chevrolet Camaro, V8, 5700 ccm, spotrebu vraj nemám riešiť… 😁
Milión vehiklov, Amerika z celej Európy, kui sú to, ale baviť sa vedia … 😈12. augusta 2018 o 5:48 #101182apaÚčastník (Participant)Citace papi – “ Špičkový výkon, štýl a pohodlie “ – a to de?
papi veď tak to píšu na internete takže je to tak! 🙂 😛 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.