Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,411 až 1,425 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Theo dnes som ne oral ani ne anal ale večer bude ajbalakiki. Ten náš trojtýždňový absentér z vašej gubernie je kde ? Poslal som mu dotaz imelom a on zastavil čas, lebo už má stredu 4 dni 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Ja som dnes vozil susedovu vnučku a skoro som sa vybral k vám cez Choseň, len tam bolo blato, 😠 tak som to otočil a pod horou na N. Stredu, nazbierali sme tam za tašku orechov, nemusel som sa zohýňať, ja som hľadal a malá to dávala do tašky, keby tam ležali stoeurovky, tak nemá takú radosť ako z obyčajných orechov 🙂 🙂 . Ako sme prichádzali k motorke, vidím, že slúži ako kulisa pri fotení nevesty a zopár ďalších svadobčanov, len nemali pri sebe nič zo svadobného menu, ale malá videla nevestu a to vydalo za všetko. No a ešte som s ňou skoro vybehol na Oponický hrad, tam žili princezny 👍 , ak by si nevedel, len tam bola rampa a sajda sa vedľa nej nezmestila 😠 , zajtra sa ohlás 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Koláče pribaliť 🙄 , toto je rozkaz 🙂 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

No a ešte keď sme prišli domov, tak prišiel za kapitáňom návštevník z ulice, taký malý biely chlpatý pinčlík a silou mocou chcel do dvora, to teda začal zápas vo voľnom štýle, kapitáň sa nedal a keby tam nebola moja žena a tá malá, tak by som ho nechal nech to vybaví ale takto som musel akože zakročiť a asi na siedmy pokus som ich roztrhol a Ronyslava som vhodil do dvora a ten druhý prášil domov s červeným prelivom, potom jeho pán zháňal šijací stroj 😈 😈 a mňa žena skoro zabila 🤣 🤣 , že prečo Ronyslava za to čo urobil chválim, reku keby to neurobil, tak ho zderiem ako psa za nečinnosť, takto dostal aj zvýšenú dennú dávku stravy+svinské ucho 😀 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Ved je nejaky lájonkuťa, ta ne 👍 👍 👍 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Čakám pokyny na zajtrajšie Brňo.

S Južnou Guberníjou sme (jako-tako) dohodnutí, že 11,00 ZULU +- DPH na slofnaftke Sekuľe. 👍

Bobo ……čo?……..ja pójdem, aj keby pečené kokodrilly padali,

navrhujem stretko o 9,30 na OMV Aupark,

dáme trojprstovú Maharadža a fičíme na Sekule….ČO ???….. 😁

A Žochárska FiciGuberníja nebude mať zastúpenie ??? 😶 😶 😶 😠 😛

bobolak
    Účastník (Participant)

Yoffis šak tak ďaleko nemplánuj 😕 najprv sa treba zobudiť 😶 kukenzi mračna keď chčíje tak ništ, 😛 😛 a ešče papi sa nevyňadril či bere gizku, 🙂 kua čo budem pozerať iba na vaše staré xichty?? 😈 😈 a neviem či by ste nemali radšej s vnúčatami na výlet, čo vám poradil môj kamoš 😁 😁 😁 😁 😁 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Voe, čo máš \“šečernu bolest\“ ( cukrovka po chorvátsky)…….kua ???

Šag natáhnem nepremočáky gumáky a fičím, né ???

Pottom vykukne Brňenský Oszkár 🙂 🙂 🙂 a fičíme po Masarykárne……čo ??? 😘 😈 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

Yoffis už si ma niekedy videl v šprckach??? 🙄 😶 😶 de by som ich vzal ja nasilu nemjazdim to mi brno za to nestojí to by si mal vedieť 😈 😈 čo ti mám pripomenúť že my s kavisom si užívame jazdu ale nie za nachuja podmienok a počasia ch

kavis
    Účastník (Participant)

Správne bobo ale šak yoffo je ešče mladoch on ešče neví čo je dobré 😈 😈 😈 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Yoffo nesranduj to by musela byť iná akcia aby som pustil takúto hujovinu\“čo?……..ja pójdem, aj keby pečené kokodrilly padali\“ to si mal povedať piatok keď som miešal kléber, 😁 😁 😁 😁 kuafix kamaráti 😛 😛 😛 😛 nemám taký citový vsťah s BRNOM 👎 👎 👎 keby sa jednalo o púchov tak to skôr 😁 😁 🤣 🤣 🤣 a my s kavisom si jazdu vychutnávame a neznásilňujeme 😈 😈 😈 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Tak choďte obidwaja do r…., pardon, do pr…..pardon……došli mi termíny. 😛 😈 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋

A keby \“náhodou \“ swietil Oszkár, a ráčilo by sa Vám vytrčiť Vaše Vzácne Klepetá

z vysušených spální, viete, kde ma vo vyššie napísaných časoch nájdete, Márhy. 😛 😛 🤣

😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 a ešče 😛

yoffo
    Účastník (Participant)

Som si aš teraz šimol………….že si vychutnávate si jazdu……

no kúa,,,,,,Kavis 60 km.h….Bobo 160 km.h……….BÓMBA. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

motobabka
    Účastník (Participant)

Bye 👋 👋 🤣 🤣 🤣 už drichmete?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 😀 😀 No, tak teraz si pozrite to počasie u Brna, revma krstnej je špica, ani mráčik celý deň:

[linka]

Vidime sa, už sa teším. A kupujte los, žgrloši! 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,411 až 1,425 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri