40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
12. októbra 2013 o 18:58 #85808WIKINOÚčastník (Participant)
Theo dnes som ne oral ani ne anal ale večer bude ajbalakiki. Ten náš trojtýždňový absentér z vašej gubernie je kde ? Poslal som mu dotaz imelom a on zastavil čas, lebo už má stredu 4 dni 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
12. októbra 2013 o 19:05 #85809magumaÚčastník (Participant)Ja som dnes vozil susedovu vnučku a skoro som sa vybral k vám cez Choseň, len tam bolo blato, 😠 tak som to otočil a pod horou na N. Stredu, nazbierali sme tam za tašku orechov, nemusel som sa zohýňať, ja som hľadal a malá to dávala do tašky, keby tam ležali stoeurovky, tak nemá takú radosť ako z obyčajných orechov 🙂 🙂 . Ako sme prichádzali k motorke, vidím, že slúži ako kulisa pri fotení nevesty a zopár ďalších svadobčanov, len nemali pri sebe nič zo svadobného menu, ale malá videla nevestu a to vydalo za všetko. No a ešte som s ňou skoro vybehol na Oponický hrad, tam žili princezny 👍 , ak by si nevedel, len tam bola rampa a sajda sa vedľa nej nezmestila 😠 , zajtra sa ohlás 👋 👋 👋
12. októbra 2013 o 19:07 #85810magumaÚčastník (Participant)Koláče pribaliť 🙄 , toto je rozkaz 🙂 🙂
12. októbra 2013 o 19:19 #85811magumaÚčastník (Participant)No a ešte keď sme prišli domov, tak prišiel za kapitáňom návštevník z ulice, taký malý biely chlpatý pinčlík a silou mocou chcel do dvora, to teda začal zápas vo voľnom štýle, kapitáň sa nedal a keby tam nebola moja žena a tá malá, tak by som ho nechal nech to vybaví ale takto som musel akože zakročiť a asi na siedmy pokus som ich roztrhol a Ronyslava som vhodil do dvora a ten druhý prášil domov s červeným prelivom, potom jeho pán zháňal šijací stroj 😈 😈 a mňa žena skoro zabila 🤣 🤣 , že prečo Ronyslava za to čo urobil chválim, reku keby to neurobil, tak ho zderiem ako psa za nečinnosť, takto dostal aj zvýšenú dennú dávku stravy+svinské ucho 😀 👋 👋
12. októbra 2013 o 19:22 #85812theoÚčastník (Participant)Ved je nejaky lájonkuťa, ta ne 👍 👍 👍 🤣
12. októbra 2013 o 19:27 #85813yoffoÚčastník (Participant)Čakám pokyny na zajtrajšie Brňo.
S Južnou Guberníjou sme (jako-tako) dohodnutí, že 11,00 ZULU +- DPH na slofnaftke Sekuľe. 👍
Bobo ……čo?……..ja pójdem, aj keby pečené kokodrilly padali,
navrhujem stretko o 9,30 na OMV Aupark,
dáme trojprstovú Maharadža a fičíme na Sekule….ČO ???….. 😁A Žochárska FiciGuberníja nebude mať zastúpenie ??? 😶 😶 😶 😠 😛
12. októbra 2013 o 20:08 #85814bobolakÚčastník (Participant)Yoffis šak tak ďaleko nemplánuj 😕 najprv sa treba zobudiť 😶 kukenzi mračna keď chčíje tak ništ, 😛 😛 a ešče papi sa nevyňadril či bere gizku, 🙂 kua čo budem pozerať iba na vaše staré xichty?? 😈 😈 a neviem či by ste nemali radšej s vnúčatami na výlet, čo vám poradil môj kamoš 😁 😁 😁 😁 😁 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
12. októbra 2013 o 20:17 #85815yoffoÚčastník (Participant)Voe, čo máš \“šečernu bolest\“ ( cukrovka po chorvátsky)…….kua ???
Šag natáhnem nepremočáky gumáky a fičím, né ???
Pottom vykukne Brňenský Oszkár 🙂 🙂 🙂 a fičíme po Masarykárne……čo ??? 😘 😈 👋12. októbra 2013 o 20:33 #85816bobolakÚčastník (Participant)Yoffis už si ma niekedy videl v šprckach??? 🙄 😶 😶 de by som ich vzal ja nasilu nemjazdim to mi brno za to nestojí to by si mal vedieť 😈 😈 čo ti mám pripomenúť že my s kavisom si užívame jazdu ale nie za nachuja podmienok a počasia ch
12. októbra 2013 o 20:37 #85817kavisÚčastník (Participant)Správne bobo ale šak yoffo je ešče mladoch on ešče neví čo je dobré 😈 😈 😈 😈
12. októbra 2013 o 20:39 #85818bobolakÚčastník (Participant)Yoffo nesranduj to by musela byť iná akcia aby som pustil takúto hujovinu\“čo?……..ja pójdem, aj keby pečené kokodrilly padali\“ to si mal povedať piatok keď som miešal kléber, 😁 😁 😁 😁 kuafix kamaráti 😛 😛 😛 😛 nemám taký citový vsťah s BRNOM 👎 👎 👎 keby sa jednalo o púchov tak to skôr 😁 😁 🤣 🤣 🤣 a my s kavisom si jazdu vychutnávame a neznásilňujeme 😈 😈 😈 😈
12. októbra 2013 o 20:54 #85819yoffoÚčastník (Participant)Tak choďte obidwaja do r…., pardon, do pr…..pardon……došli mi termíny. 😛 😈 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋
A keby \“náhodou \“ swietil Oszkár, a ráčilo by sa Vám vytrčiť Vaše Vzácne Klepetá
z vysušených spální, viete, kde ma vo vyššie napísaných časoch nájdete, Márhy. 😛 😛 🤣😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 a ešče 😛
12. októbra 2013 o 20:57 #85820yoffoÚčastník (Participant)Som si aš teraz šimol………….že si vychutnávate si jazdu……
no kúa,,,,,,Kavis 60 km.h….Bobo 160 km.h……….BÓMBA. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣12. októbra 2013 o 22:39 #85821motobabkaÚčastník (Participant)Bye 👋 👋 🤣 🤣 🤣 už drichmete?
13. októbra 2013 o 2:13 #85822przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 😀 😀 No, tak teraz si pozrite to počasie u Brna, revma krstnej je špica, ani mráčik celý deň:
Vidime sa, už sa teším. A kupujte los, žgrloši! 😀
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.