40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. októbra 2018 o 8:59 #101438GoldyÚčastník (Participant)
Situačná správa z vyšívania. Svoje dečky majrýchlejšie povyšívali Marček, v poslednej zákrute o jeden steh šmykol Doviho, za ním o dva stehy Vinález, Doctorovi nevyšiel posledný riadok, ale na 4. miesto stačilo, Pedro vypáral všetko, čo sa mu podarilo navyšívať asi za 8 riadkov. Z 21 riadkov bolo tak 18 pomerne jednotvárnych priemyselných stehov, z ktorých Doctor asi v 5 najrýchlejšie naháňal šijací stroj, ale asi mu začala drhnúť niť a vyššie menovaní sa prevyšívali dopredu. posledné tri riadky prvých troch bola umelecká práca ! Abajovi sa nepodarilo našiť ani bod a volade vzadu zbielal odstrihance. Kanec hláseňá.
7. októbra 2018 o 9:00 #101439GoldyÚčastník (Participant)Situačná správa z vyšívania. Svoje dečky majrýchlejšie povyšívali Marček, v poslednej zákrute o jeden steh šmykol Doviho, za ním o dva stehy Vinález, Doctorovi nevyšiel posledný riadok, ale na 4. miesto stačilo, Pedro vypáral všetko, čo sa mu podarilo navyšívať asi za 8 riadkov. Z 21 riadkov bolo tak 18 pomerne jednotvárnych priemyselných stehov, z ktorých Doctor asi v 5 najrýchlejšie naháňal šijací stroj, ale asi mu začala drhnúť niť a vyššie menovaní sa prevyšívali dopredu. posledné tri riadky prvých troch bola umelecká práca ! Abajovi sa nepodarilo našiť ani bod a volade vzadu zbielal odstrihance. Kanec hláseňá.
7. októbra 2018 o 9:34 #101440VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Vyšívanie vo vedľajšej dielni.
Už dlhšie mám ten názor, ale teraz ho už poviem na plnú hubu. Šéf šičiek Ferrari Maurício mal už aspoň v polovici sezóny doslova vykopať z dielne inžinierov a stratégov. Mne to už pripadá, ako keby boli platení z inej krajčírskej dielne /konkurenčnej/ a doslova sa snažili o koloaboráciu, to nikto zo šičiek Ferrari nevidí ??? 😎 👎7. októbra 2018 o 13:55 #101441przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nakoľko obe moje pretekárske kone sa na tých pretekoch nejak zašívajú, vyšívanie ma už nejak nešponuje… Táto sezóna je pre nich už v 3,14či, hehehe. 😁
Dnes som cestou z mliekárne zase našiel až 4 plte rakúskych dôchodcov pod mostom v Komárne.
Je zarážajúce, že tí západní dôchodcovia si len rite vozia vo svojich plávajúcich hoteloch, pričom naša holota musí aj vo vysokom veku furt makať: spojka, plyn, brzda, plyn, spojka, brzda, plyn a tak… 😈Teda vlastne opačne: Musí to byť strašné, vyvalovať sa na tem Titaniku, nič nerobiť, len dívať sa na okolitý svet cez tie dve diery na hlave…
😈 Horšie môže byť už len v domove dôchodcov … 😁7. októbra 2018 o 16:39 #101442VANUCCIÚčastník (Participant)😎 papi, tak im treba, mali sa lepšie učiť a mohli makať jak Slovač aspoň do „80-ky“ 😈
7. októbra 2018 o 18:03 #101443bobolakÚčastník (Participant)Papi pekné foto,,,len si mal odohnať toho majiteľa tej škaredej motorky do preč,šak špatí celý ten záber na pekné plte trótlakov…. 😛
7. októbra 2018 o 19:12 #101444przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)7. októbra 2018 o 19:21 #101445RetroÚčastník (Participant)Neboli na tých lodiach náhodou nejakí degeši imigranti?:-)
7. októbra 2018 o 19:26 #101446przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Nie-nie, tí už dlhé roky kradnú na vyhodze VANUCCIMU bandurky … 😁
7. októbra 2018 o 19:29 #101447RetroÚčastník (Participant)Pred časom sa tu riešila predná brzda už ani neviem v akej súvislosti, tak jedna zaujímavosť ktorú si pozorný čumil mohol všimnúť v Holíči. Norton v podvozku Dunstall mal vpedu toto. Ani som nevede že Dunstall niečo také vyrobil…
7. októbra 2018 o 22:25 #101448ahojkoÚčastník (Participant)Retro,
zaujimave riesenie, pevne brzdove celuste, a preto piestiky z oboch stran
disku, ale pristup k obom tusim len z vonkajsej strany….. Mylim sa?
8. októbra 2018 o 6:53 #101449VANUCCIÚčastník (Participant)😎 papi to čo si napísal je už minulosť, ja s nimi terasz stále vydrbávam tak, že „bandurky“ vyoriem skôr 😁
Na budúci rok ich posadím začiatkom mája a v polovici mája ich vyoriem.
To nie žeby bola taká skorá odroda, ale hlad, je hlad 😁8. októbra 2018 o 17:19 #101450RetroÚčastník (Participant)Taký militarista a rieši to takto???😀
9. októbra 2018 o 5:30 #101451VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Psssst, lebo začnú hľadať stratených 😇 😁
9. októbra 2018 o 18:36 #101452BielyorolÚčastník (Participant)Papi, nieže Ťa zajtra prepadnú v komárňanskej pevnosti. Radšej tam ani nechoď očumovať, kukláči celej Europy tam budú mať cvičenie a rôzne ukážky pre verejnosť. 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.