Dekompresor NX650
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Dekompresor NX650
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 1 hlas, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 2 mesiacmi od
marcello.
-
AutorPríspevky
-
1. mája 2007 o 21:20 #73732
marcello
Účastník (Participant)čaute, okdedy mám NX cvaká mi za jazdy dekompresor, najprv to bolo len občas a cezu zimu som menil guferá na ventiloch, mal som bolu víko ventilov a po poskladaní som sa bol dnes prvý raz previezť a cvaká to ako divé 😟 Čo sa s tým dá robiť?? na volnobehu necvaká, keď zrýchľujem necvaká a keď idem ustálenou rýchlosťou cvaká ale opakujem nie vždy…ak by sa to dalo nejako odstrániť bol by som rád..čítal som aj príručku ale nejako som sa nedozvedel aká je montážna poloha dekompresora atď… ak by niekto poradil rád by som to rozobral a zložil ako to má byť ..ďakujem
6. mája 2007 o 20:03 #73733marcello
Účastník (Participant)Rozobral som som to dnes a potrebujem zistiť či náhodou niekto nevie na čo slúži súčiastka číslo 2?
link na obrázok:
[linka]pravdepodobne ona mi spôsobuje to cvakanie. Je uchytená na hriadeli jedným výstupkom a z druhej strany do nej tlačí zvnútra taká malá strunka. V uchytení má vôľu (asi vekom) a preto nezapadne presne do výstupku ale ostane akoby na ňom a až tlak ventilu ju stlačí na miesto čo zrejme spôsobí to cvaknutie… 😕
6. mája 2007 o 20:05 #73734 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!