Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
hej….zo mna nevyrastie hovado!!!!!!!ja uz hovado som..aki rodicia taka…..JA 😀 a ano mamka chybas mi 😠 😘 😁
a pre cbr900…to prehovaranie evidentne nezabralo 🙄 nabuduce 🙂
Skoda ze som sa vratil neskoro v sobotu z roboty.Asi to bola naozaj dobra akcia.
Budam vam kazdemu kto tam bol ticho zavidiet a dufam ze nabuduce uz budem moct dojst.
cute (angl.) milý, rozkošný, chutný, peknučký, šikovný, bystrý, pekný, povabný
kua neviem si vybrat 😀
🙂 🙂 a vari žiješ dieťatko moje, kedy prídeš domov 🙂 🙂 doctor 🙄 to booola akcia 🙄 raptor vééééla študuješ,potom to je ťažké si vybrať 🙂 🙂 🙂
cute… však ale ani som sa ešte nesnažil 😁
doctor… potešil si ma svojou účasťou na Odpadlíkoch
alebo milovat štúdium
alebo študuvat miluváný… (RND)
😛 😛 skóór to druhé 😘 😘 😘 šáák sú prázdniny 🙂 🙂
Zatial sa mi akcia s exebatistami stale velmi pacila tak dufam ze uz mi do toho nic nedojde.Konecne popijem nejake to pivo so spravnymi ludmi.
cbr900 – dufam ze spoznam tvoju priatelku.
evicka- aj teba rad spoznam!
raptor – a jasne ze aj s tebou si rad vypijem
ani nehovor… ja mam teraz dni ze by som studuval a studuval.. a studuval…. 🙄
😀 😀 😀 vy moje 🤐 hoviadka 🤐 😀 😀 😀
🙄 🙄 doctor netreba plánovať 🙄 🙄 stačí oprášiť slová z hymny, vyvenčiť motorku a to ostatné príde samo 😀 😀 😀
Nóóó, ľudia, toľkoto fotiek tu ešte asi zo žiadnej akcie nebolo. 😉 🙂
Evička, Amazonka a ďalší zúčastnení, gratulujem. Bude na čo spomínať.
cavello mamka..pridem domov…raz 😁 neboj sa….je mi fajn aj papat mam co 🙂
raptor:sak vsetko naraz nie???????naco si vyberat 😁
Sani… tak to máš pravdu… si jeden z tých, ktorí už o tom môžu čo povedať… si na každej spoločnej akcii…a ja Ti to môžem len potvrdiť… teraz to naozaj vyšlo aj čo sa týka fotiek… 😁
doctor…. dúfam, že to vyjde…stále mám pred očami našu jazdu zo Šturca na Rematu…aj ked som sa „vliekol“ (jogurťák), ale sem tam sme si to s jaRRom prešvihli okolo Teba.. Bolo super… 😎
rapto…. tak to si potom večný študent … ako ja 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |