Connect with us

Exebatovica – Amazonkovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Exebatovica – Amazonkovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 189 )
  • Autor
    Heavy
    Účastník (Participant)

Tak si ešte trochu zaspievajme:

Poj**li kone voz, poj**li konééééé voz….. 😁

Ste hovadsky dobré Hovadá… 🙂 🙂 🙂

PS: 😉

raptor
    Účastník (Participant)

cute a este si k tomu seckemu aj modest

cute
    Účastník (Participant)

raptor…ou ou ou 🙂 😛 tak diiiky moc 🙄

puma
    Účastník (Participant)

😉 ahojte všetci! Ospravedlňujem sa, že vstupujem do debaty celkom „z cesty“, ale kvôli pracovným povinnostiam som nestihla načítať pointu :o))

Ďakujem Vám všetkým za prekrásny víkend, ktorý som s Vami strávila v Nedožeroch. Nečakala som toľko otvorenosti a úsmevov. Teším sa, že poznám pár nových príjemných ľudí. Verím, že sa opäť čoskoro uvidíme (ak ma cbr900 medzitým nepredá) 😁 Michaela „včul puma“

evicka
    Účastník (Participant)

🙂 🙂 ahoj puma, : 😁 🤐 to by musel 🙄 🙄 smrtku vidiet, aby ta 😁 🙄 preeedal,co si prindi znovu, tesiiiiime sa 🙂 🙂

smajl

cbr900
    Účastník (Participant)

Oznam pre VŚETKÝCH… nemajte strach… nechcem ju predať, takže „hrozí“ že sa možno budeme stretávať častejšie 😁 … Málokedy, ale som na Vás hrdý, HOVADA, že ste ju tak privítali medzi nami 😉

puma… 😘 … a ešte jedna 😘 na naše výlety (úlety) 😀

evicka
    Účastník (Participant)

🙂 🙂 ahoj Sani, tesím sa na Vás véééélmi 🙂 🙂 dúfam, ze sa Vám podarí príst skoro 🙄 🙄 🙄

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Ako sledujem, organizačný tím opäť odviedol kus poriadnej práce. Mrzí ma, že som kvôli dovolenke nemohol prísť.

Fotografie sú super a ďakujem všetkým za účasť 😉

cbr900
    Účastník (Participant)

vitaj CAPPO DI TUTTO CAPPI 😎 … padol názor, že čo keby sme sa stretli v takom (a ešte väčšom) počte v Bojniciach, tak dúfam, že prídeš aj Ty… inak ako bolo na dovolenke?? si nám tu aj trochu chýbal 😁

puma
    Účastník (Participant)

evicka .. noo, vyzerá to do tých Bojníc zatiaľ sľubne, takže stále verím, že tam uvidím tvoju usmiatu tváričku …

puma
    Účastník (Participant)

eXeBaT ahoj, „tím“ bol určite pripravený na všetko, super zohratý a hlavne priateľský … dúfam, že do Bojníc prídeš a budem mať možnosť zoznámiť sa aj s tebou ..

cbr900 … bozkávať sa takto verejne…. Mišo, Mišo…

cbr900
    Účastník (Participant)

puma … OK, tak ti posielam jednu „tajne“ 😀

eXe … čo sa týka organizačného tímu, u nás to NIKDY nezlyhalo po tejto stránke…každá action vyšla 😁

raptor
    Účastník (Participant)

exe pri vsetkej ucte ty nemas co dakovat za ucast ked si sa sam nezucastnil… a to teraz myslim uplne vazne

ty sa nad sebou zamysli preco si sa takto spolocensky znemoznil a preco si odsabotoval akciu co niesla tvoje meno :75:

cbr900
    Účastník (Participant)

raptor 😀 😀 😀 … do toho !! !! 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

raptor

Pri všetkej úcte … ty nemáč čo frfľať do toho, komu ďakujem za účasť, aj keď som sa nezúčastnil. A to teraz myslím úplne vážne, tak sa nad sebou zamysli, prečo si sa takto spoločensky znemožnil a prečo si ma obvinil zo sabotovania akcie, ktorá neniesla moje meno, ale názov portálu. 😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 189 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri