Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
Tak si ešte trochu zaspievajme:
Poj**li kone voz, poj**li konééééé voz….. 😁
Ste hovadsky dobré Hovadá… 🙂 🙂 🙂
PS: 😉
cute a este si k tomu seckemu aj modest
raptor…ou ou ou 🙂 😛 tak diiiky moc 🙄
😉 ahojte všetci! Ospravedlňujem sa, že vstupujem do debaty celkom „z cesty“, ale kvôli pracovným povinnostiam som nestihla načítať pointu :o))
Ďakujem Vám všetkým za prekrásny víkend, ktorý som s Vami strávila v Nedožeroch. Nečakala som toľko otvorenosti a úsmevov. Teším sa, že poznám pár nových príjemných ľudí. Verím, že sa opäť čoskoro uvidíme (ak ma cbr900 medzitým nepredá) 😁 Michaela „včul puma“
🙂 🙂 ahoj puma, : 😁 🤐 to by musel 🙄 🙄 smrtku vidiet, aby ta 😁 🙄 preeedal,co si prindi znovu, tesiiiiime sa 🙂 🙂
smajl
Oznam pre VŚETKÝCH… nemajte strach… nechcem ju predať, takže „hrozí“ že sa možno budeme stretávať častejšie 😁 … Málokedy, ale som na Vás hrdý, HOVADA, že ste ju tak privítali medzi nami 😉
puma… 😘 … a ešte jedna 😘 na naše výlety (úlety) 😀
🙂 🙂 ahoj Sani, tesím sa na Vás véééélmi 🙂 🙂 dúfam, ze sa Vám podarí príst skoro 🙄 🙄 🙄
Ako sledujem, organizačný tím opäť odviedol kus poriadnej práce. Mrzí ma, že som kvôli dovolenke nemohol prísť.
Fotografie sú super a ďakujem všetkým za účasť 😉
vitaj CAPPO DI TUTTO CAPPI 😎 … padol názor, že čo keby sme sa stretli v takom (a ešte väčšom) počte v Bojniciach, tak dúfam, že prídeš aj Ty… inak ako bolo na dovolenke?? si nám tu aj trochu chýbal 😁
evicka .. noo, vyzerá to do tých Bojníc zatiaľ sľubne, takže stále verím, že tam uvidím tvoju usmiatu tváričku …
eXeBaT ahoj, „tím“ bol určite pripravený na všetko, super zohratý a hlavne priateľský … dúfam, že do Bojníc prídeš a budem mať možnosť zoznámiť sa aj s tebou ..
cbr900 … bozkávať sa takto verejne…. Mišo, Mišo…
puma … OK, tak ti posielam jednu „tajne“ 😀
eXe … čo sa týka organizačného tímu, u nás to NIKDY nezlyhalo po tejto stránke…každá action vyšla 😁
exe pri vsetkej ucte ty nemas co dakovat za ucast ked si sa sam nezucastnil… a to teraz myslim uplne vazne
ty sa nad sebou zamysli preco si sa takto spolocensky znemoznil a preco si odsabotoval akciu co niesla tvoje meno :75:
raptor 😀 😀 😀 … do toho !! !! 😁
raptor
Pri všetkej úcte … ty nemáč čo frfľať do toho, komu ďakujem za účasť, aj keď som sa nezúčastnil. A to teraz myslím úplne vážne, tak sa nad sebou zamysli, prečo si sa takto spoločensky znemožnil a prečo si ma obvinil zo sabotovania akcie, ktorá neniesla moje meno, ale názov portálu. 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |