Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
amazonka :..a nejaká voľná ľadvinka s Tebou nepríde? Nieje nič horšie ako omrznutý chrbát. 😀 😀 😀
Prídem…a tentokrát vypínam mobil, aby som mohla zostať aj cez noc… 😁
Jarro: fakt príde s dvoma 🙄 🙄
Monty: príde aj volna ladvinka….. 😉
Ak sa to nezbaví produktov látkovej premeny sa hlásim + jedna.
Dojdem vás v piatok pozrieť ak môžem, bo idem dom do LM a mám to cestou.
Prepáčte, že sa tak hlúpo pýtam, je to otvorená akcia?
Ak áno, prídem vás pozrieť.
V piatok poobede vyrážam z BA, kto ide ešte?
chorche vraj vstupne je ako vzdy „dobrá nalada“ 😉
chorche samozrejme že je to otvorená akcia… ale nemal by si sa báť popíjať 😁
…poj**lííí konééé vóózz….
od nitrianskeho rudna sa trochu bojim, vies co je to ist potom 160 km jednou rukou na moto?
staaaaaaaaaasna zabava
ale abstinentom som sa nestal, neboj….
Sani mozte si ma s Vierkou adoptovat 🙂 F!
no som po operacii,takze este vtedy nebudem moct chodit tak daleko… 😟
amazonka: spomente si potom aj na mna…a popredu,vsetko naj naj!!!! 😉
Jybka: dakujem a budeš s nami…. 😉
Chorche: vstupne je dobrá nálada a znalosť našej hymny 😀 😀 😀
PS: z Blavy ide Rowl aj egreš a andoo, spoj sa s nimi 😎
Evička, dobre čítaj a počítaj, aby sme boli dostatočne zasobení 🙄 🙄
amazonka : dakujem,si zlata… 🙂 hej v mysli budem s vami vsetkymi… 😉
Caute vsetci.
Skusim dojst aj ja ale uz v piatok lebo v sobotu je uz cela partia nejaka dodrbkana a ospala.
Chorche mozeme sa dohodnut ale akym tempom ficis?Mozeme sa este potom dohodnut.Moje cislo je 0904430878
doctor hadam sa nebojis tempa so si zabudol uz ako si nas predbiehal?! 😁 😉 myslim ze si to aj ratal kolko krat 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |