HONDA CBR 600F 900RR
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › HONDA CBR 600F 900RR
- Toto téma obsahuje 18 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 21 rokmi, 2 mesiacmi od
Traver.
-
AutorPríspevky
-
17. februára 2005 o 20:22 #64025
matesko cbr 600
Účastník (Participant)Zdar hosi!!! Ja mam HONDA cbr 600f, r. v. 90 z talianska, bez papierov, a aj na nej beham bez znaciek nemozem nic zohnat, tak ak by ste o niecom vedeli skuste sa mi ozvat, kupim papiere. 0902351353, a co sa tyka vyjadrenia, podla mna HONDA je HONDA!!! Ta ide do smrti. Je to sice len 90-lka ale ma prdy ako svina, krasny zvuk, este lepsi chod je dost zivaaaaaaa…..bola padnuta na bok, nic len plasty tie som pozvaral, a striekol do perlete modrej, tzeras je ako nova. Menil som olej, a sviecky nebolo treba lepsie ako nove, karburatory slapu ako treba, spojka ako nova, loziska, ani mazat netreba, len retazovy kit blbne uz je vytahanaaaaaa. Inak ako nova, az sam sa cudujem pretoze taliani su k***ti a motorky si nevazia. Takze zalezi to len od majitela.A ja si svoju lasku cickaaaam.
20. februára 2005 o 2:20 #64026charym
Účastník (Participant)matesko cbr 600
nazdar mates aj vlado mal hondu z talianska a vravel ze na nej nemusel nic robit ked ju kupil ze aj olej bol ok a bol snou celkom spokojny inak skus sa kontaktovat na chlapika c dovaza masiny z nemacka ci skade a mozno vie zohnat aj papiere je to na [linka]
20. februára 2005 o 2:24 #6402728. februára 2005 o 11:51 #64028Traver
Účastník (Participant)Netvrdím že po 40 000 km odíde motor,ale rozprúdila sa debata okolo životnosti agregátov a o to vlastne išlo,človek čo nemal moto si môže urobiť aký-taký obraz.Je to produktívnejšie ako sa hádať o značkách a dovozcoch.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji