Connect with us

Mlhos kontra cely Vesmir

Domov Diskusné Fóra Ring Mlhos kontra cely Vesmir

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 198 )
  • Autor
    Danny65
    Účastník (Participant)

No Mlhoš ja som bola v tom, že Ťa poznám, ale toto čo sem dávaš 😶 😶 😶 , na čom to fičíš prosím Ťa? To aj doma takto funguješ? 😀

Bopsik
    Účastník (Participant)

Vy ste tu vsetci prizemni, jednoduchi ludia. Nedokazete pochopit hlbku Mlhosovych myslienok. Mlhos tu riesi medziludske vztahy na najvyssej urovni, a Vy si z neho robite srandu. LenOn dokaze vystihnut podstatu duse, netradicny pristup k vsednostiam a zazrakom vesmiru a ludskeho psyche. Jeho mensinovy pristup k diskutovanej teme ho vynasa do vesmirnych visav, kde nas, malickych, pozoruje s nadhladom skuseneho filozofa.

Hejze Milos, oni tomu prd rozumeju, ze? 😎 😎 😎

yoffo
    Účastník (Participant)

A toto sa mi tiež nepáči.. ☹️

TOTO nie je Bobolackova téma.

Vypadni odtiaľto s Tvojimi dôstojnosťami a ak máš (nejaký) problém,

založ si tému Bobolak kontra cely Vesmír.

A prestaň mu furt sťahovať pantofle, čí-čo….. áno ??? ☹️

A Bopsik, Ty s \“vesmírnymi visavami\“ páľ do Vadimovho Jazikového okyenka 😶

A Danny 65: no tááááááák……… 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Vyhodnotenie tohoto príspevku narcisticky – sebou samým:

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

PARDON, NEVLÁDZEM 🤐

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, to co si požil, cistérnu neronetu? 😶 🤣 🤣

sa tu bobujeme do temy, a prd tomu rozumieme, cakame na šéfa 🙂 🙂 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Sef odolava, asi pise do FB terazky.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bobo je veľký taktik, vie, ako taktickými brušnými tanečkami sa krútiť-točiť ladne okolo Mlhoša. Asi už má vyrátané, koľko Bifíka dostať kúpiť za Mlhošovu budúcoročnú Nobelovu cenu… 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes mi pán Kropilák priniesol kopu rodokapsov od G.F.Ungerna, takže sa odteraz venujem tomu a na tieto transcendentálne výlevy už nebudem mať čas. 🙂 ak by niekto chcel požičať rodokapsy, mám ich dosť, samé fasa westerny 😁 😁 😁 👋 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 kua bopsik nevládzem 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 papi si to zabil 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nemam cas pisem zalobu na pana Docolomanskeho

motobabka
    Účastník (Participant)

🤣 aspoň mám čo čítať 🤣

Minehawa
    Účastník (Participant)

Mlhos co ma s tymto p. Docolomansky? 🙄 😶 ale radsej som ticho… s Tebou nema vyznam nieco riesit

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ani cin nieres moemtaklne som pod vlyvom nie bobolakovuyixch patokovb ale roduvernej slivovice

Bopsik
    Účastník (Participant)

Sak Codolomansky je u Marty, nie? Ci na treti den…?

bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhy kua ma neser, 😈 ake patoky, dnes som sa preorientoval(kua katastrófa)a slopem že pepe lopez ale pije sa to ako gin …. 😶 😶 jebneš pohárik švihom do gagora a je to!!!! uvidím ako dlho vydržím tuto slopanicu nemám zmáknutú 😛 😛 ,,,a ako je to z mišom????bereš goľďasa???ten by ti lepšie slušil ako ta tvoja kolobežka či čo to máš za približovadlo 😈 😈 😈 😈 😈 👋 👋 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

Bopsik ty už prestaň,kua som sa skoro doboboval 😀 😀 😀 😀 😀 ,teda som mal inú mienku o tebe,,,ale si vačšá kua ako som si myslel,,, 😶 😶 😶 že intelektual študovaný a čo ja viem ake tituly máš,,ale som to od teba nečakal že až tak 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 198 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri