MOTOPÁRKY
- This topic has 82 odpovedí, 23 hlasov, and was last updated pred 17 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › MOTOPÁRKY
Tak ubytko by malo stáť okolo 150-200sk chatu budeme mať celú pre seba, je tam bufet takže papať budete mať kde a môžete sa začať zgrupovať okolo obeda poobede, keby mal niekto ešte otázky alebo nevedel kde to je tak tu je moje číselko 0907 284 584 😁
Uvidim,jako skoncim v skole….ale asi az vecer…. 😕
Kua. nepridem – pracovne povinnosti 😟
Aký ste len výrečný 😛 😈
draciatko – ale veď vieš, že oni sú takí…o čo menej hovoria, o to viac potom pijú… 😀 😀 😀
Heavy mňo som zvedavá, ešte zvažujem že pogrilujeme 😁
Táááák začať by sme sa mohli zgrupovať tak 14.00 – 15.00 CET 😁
ak by mal niekto problémy s orientáciu treba ísť na Žilinu potom na Kysucké nové mesto ale tam sa neodbočí do ľava ako do KNM alo do prava smer Ostré 🙂
[linka]
tu je linka už spomínanej oblasti so zakrúžkovaným cieľom v prípade otázok volajte 0905 303 614 🙂
Svine! 😈
Este asi 12 hodin a som tam…. 😇 😇
jybka hej ocuj ja tam budem cca 20:00 a ty??
ma ta kto obrat zo stanice??ha??ak nie tak skus zavlat kennyMU…hm??
tak sa tam vidime
Hovada,som rada,ze som bola s vami v sobotu….bolo uplne uzasne 🙂 😁
btw. kedy pojdeme kuknut do salamarne? 😁 😎 🙄
Joj bolo pekne co dodat zasa ste sa naj**li a nebolo svas nic…😁 sak hovada?? 😁 😀
Dobré bolo hovadká 🙂
ježiš vás milujem a aaa heavy pozdravuj Tóooona 😀
čendy ty si božska ako jediná na moto máš u mna velilikánske plus hádam na budúce prídeš aj s rádiom 😁
dúfam že na silvestra sa vidíme hádaj 😉
A a rozmýšlam nad tvojou moto 🙂
Som rada detská, že ste boli super
draciatko 😘 😘
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |