Prilby
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Prilby
- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 11 mesiacmi od
Matooo.
-
AutorPríspevky
-
22. februára 2006 o 17:45 #65424
raptor
Účastník (Participant)kenny odpisal som ti na motoride ale picnem to aj sem…
kenny ja mam uvexu vyklapacku…ale presny typ ti neviem povedat…
kupil mi ju minuly rok kamarat (melon) v akcii v nemecku (strieborna prilba s ciernymi sedymi a bielymi vzormi 2×2 vetraky), az na to ze pri odklapani a vyklapani sa mi uvolnuje jeden srofik a fuci bocny vietor som s nou velmi spokojny, za tu cenu to bola vazne dobra kupa…
ale druhy krat by som asi zainvestoval viac a kupil cabergaten bocny srofik co drzi vyklapaciu cast treba dotiahnut tak raz za 2-3 dni jazdenia a je lahko pristupny.. osobne mi to vobec neprekaza vsak ked cistim plexi tak aj tak rozmontujem celu prilbu…
este dodam ze mam na nej plexi o 30% matnejsie oproti ciremu… ked je slnko neni to take hrozne a v noci to neni vobec problem.. ani raz sa nekonalo ze som musel zdvihnut plexo…ale po pravde pri jazde cez mesto pripadne v nizsich rychlostiach automaticky odklapam…
22. februára 2006 o 18:18 #65425tlmic
Účastník (Participant)Kennny ja som ho kupil u PSI v Tlumacove. PSI ma ale zastupenia aj na Slovensku, treba sa len poinformovat, mozno tu niekto vie kto ich zastupuje. Cenu si presne nepametam ale bolo to cca 300 Czk a pocitam ze v dobrej motopredajni by to mali vediet zabezpecit.
22. februára 2006 o 20:16 #65426draciatko
Účastník (Participant)no ja by som chcela tú helmu Uwex rs 720 nemá ju niekto?
poprípade 74023. februára 2006 o 1:35 #65427andoo
Účastník (Participant)tlmic: to stym tvojim „pro-grip-om“ to ako funguje?
23. februára 2006 o 8:06 #65428tlmic
Účastník (Participant)andoo je to folia ktora ma po obvode lepiacu pasku, pomocou ktorej to nalepis na vnutornu stranu plexi. Vytvori to vzduchovu medzeru – teda zabranuje zahmlievaniu a podla intenzity slnecneho ziarenia sa ta folia stmavuje alebo zosvetluje a reaguje to velmi rychlo. Mam to tam tri zesony a NO PROBLEM. Mozem sravit foto a poslat.
23. februára 2006 o 10:51 #65429Kenny
Účastník (Participant)tlmic to bude super urob foto a pošli 😉 som na to zvädavý 😀
23. februára 2006 o 11:47 #65430andoo
Účastník (Participant)🤐 tyy volee to by som si aj ja poridil, kde sa to da zohnat? za 3 kila hovoris?
23. februára 2006 o 12:15 #6543116. mája 2009 o 19:33 #65432DUCATI343
Účastník (Participant)Neviete prosim vas kde by sa dalo kupit nahradne plexi na VEMAR??? Mam ho poskriabane od strku a neda sa cez to pozerat poriadne.
16. mája 2009 o 20:11 #65433Matooo
Účastník (Participant)eXeBaT nejde to otvorit 😕
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji