Connect with us

SILVESTER 2007 !!!!

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie SILVESTER 2007 !!!!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 304 )
  • Autor
    Heavy
    Účastník (Participant)

ALL – otázka do davu – mám nejaké problémy s mojim dvojstopým motorovým vozidlom, nájde sa tu niekto, kto pôjde v piatok poobede (navečer) na silvestra a v nedeľu (na obed) späť a bol by ochotný odviezť moju telesnú schránku (112 kg) na trase Nováky – Staré Hory a späť?

O prípadné odpovede prosím v súkromnej pošte, aby sme zbytočne neodbočovali od témy bez smerovky…

Keby sa nikto taký nenašiel tak použijem dopravné prostriedky SAD a ŽSR…poprípade pôjdem časť cesty pešo, ale silvester si nenechám ujsť… 🙂

kuky
    Účastník (Participant)

Heavy ak sa nikto nenajde v tvojom okoli,tak ta vezmeme my,ale musis slubit,ze budes v aute slusny 😁

Matooo
    Účastník (Participant)

Heavy ja v piatok po praci poobede resp. ku veceru, tazko este teraz upresnit presne cas, smerujem z Prievidze autom na akciu a potom v nedelu spat (popripadne cez PD) smerom na Blavu.

Ak sa dotrepes niekde do PD alebo pripadne pridem pre teba do Novak stale mam v aute volne 3 fleky a velky kufor pre dalsie hovada na spominanej trase 😉

Heavy
    Účastník (Participant)

kuky – tak z cesty nebude nič, že budem v aute slušný, Ti nemôžem zaručiť… 😈

Matooo – dohodnuté – ozvem sa Ti cez poštu, tu na Exebate… 🙂

Heavy
    Účastník (Participant)

ALL – otázka do davu bola úspešne vyriešená – díky, díky, díky… 🙂

kuky
    Účastník (Participant)

Heavy 😘

Heavy
    Účastník (Participant)

ALL – počujte Hovadá (aj nehovadá), ktoré sa zúčastníte silvestra, jeden z bodov programu bude aj tombola, poobzerajte sa okolo seba, či Vás nenapadne nejaká haluz ako cena, nech to nenecháme celé na starosti Montymu, a ak Vás niečo napadne, tak to doneste a strčíme to medzi ceny.

PS: Pitbulka : nedávaj do tomboly Kukyho, lebo si nikto nekúpi lístky… 😀 😀 😀

kuky
    Účastník (Participant)

Heavy 😠 😠 😠 tak teraz si mi zlomil srdce a ostanem doma plakat 😠

Heavy
    Účastník (Participant)

kuky 😀 😀 ale nie Kukáč, neplač doma, lebo KTM by utrpelo výrazné straty pri nábore nových členov, ale dondííííí 😈 😀 😉

Naposledy si pri nábore dal 28 fernetov – chceme vidieť zlepšenie… 🙂 😇

kuky
    Účastník (Participant)

Heavy kua neurazaj a zarataj aj borovicku a slivku a ja neviem co som este do seba nevedomky lial 😁

Heavy
    Účastník (Participant)

kuky máš pravdu, ešte musíme zarátať aj svadobné koláče, vyplašenú tetu v Kauflande a dobrú šlehu o betón z barového pultu… 😉 😀

kuky
    Účastník (Participant)

Heavy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 zas to az tak neprehanaj 😁 😁 😁

Furby
    Účastník (Participant)

Tie koláče nemali chybu… 😁

pitbulka
    Účastník (Participant)

Heavy kua, ty nevieš, čo je romantika 😛 vidno, že sa ti ešte nikto k nohám nevrhol 😁

ale žarty bokom….. kuky v tombole? a čo by som si potom sama počala? 🙄

😈 😈 😈 😈 😈

kuky
    Účastník (Participant)

pitbulka 😁 😁 😁 jeeej ty si si ma zastala?asi ma milujes,alebo cooo 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 304 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri