SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
ALL – otázka do davu – mám nejaké problémy s mojim dvojstopým motorovým vozidlom, nájde sa tu niekto, kto pôjde v piatok poobede (navečer) na silvestra a v nedeľu (na obed) späť a bol by ochotný odviezť moju telesnú schránku (112 kg) na trase Nováky – Staré Hory a späť?
O prípadné odpovede prosím v súkromnej pošte, aby sme zbytočne neodbočovali od témy bez smerovky…
Keby sa nikto taký nenašiel tak použijem dopravné prostriedky SAD a ŽSR…poprípade pôjdem časť cesty pešo, ale silvester si nenechám ujsť… 🙂
Heavy ak sa nikto nenajde v tvojom okoli,tak ta vezmeme my,ale musis slubit,ze budes v aute slusny 😁
Heavy ja v piatok po praci poobede resp. ku veceru, tazko este teraz upresnit presne cas, smerujem z Prievidze autom na akciu a potom v nedelu spat (popripadne cez PD) smerom na Blavu.
Ak sa dotrepes niekde do PD alebo pripadne pridem pre teba do Novak stale mam v aute volne 3 fleky a velky kufor pre dalsie hovada na spominanej trase 😉
kuky – tak z cesty nebude nič, že budem v aute slušný, Ti nemôžem zaručiť… 😈
Matooo – dohodnuté – ozvem sa Ti cez poštu, tu na Exebate… 🙂
ALL – otázka do davu bola úspešne vyriešená – díky, díky, díky… 🙂
Heavy 😘
ALL – počujte Hovadá (aj nehovadá), ktoré sa zúčastníte silvestra, jeden z bodov programu bude aj tombola, poobzerajte sa okolo seba, či Vás nenapadne nejaká haluz ako cena, nech to nenecháme celé na starosti Montymu, a ak Vás niečo napadne, tak to doneste a strčíme to medzi ceny.
PS: Pitbulka : nedávaj do tomboly Kukyho, lebo si nikto nekúpi lístky… 😀 😀 😀
Heavy 😠 😠 😠 tak teraz si mi zlomil srdce a ostanem doma plakat 😠
kuky 😀 😀 ale nie Kukáč, neplač doma, lebo KTM by utrpelo výrazné straty pri nábore nových členov, ale dondííííí 😈 😀 😉
Naposledy si pri nábore dal 28 fernetov – chceme vidieť zlepšenie… 🙂 😇
Heavy kua neurazaj a zarataj aj borovicku a slivku a ja neviem co som este do seba nevedomky lial 😁
kuky máš pravdu, ešte musíme zarátať aj svadobné koláče, vyplašenú tetu v Kauflande a dobrú šlehu o betón z barového pultu… 😉 😀
Heavy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 zas to az tak neprehanaj 😁 😁 😁
Tie koláče nemali chybu… 😁
Heavy kua, ty nevieš, čo je romantika 😛 vidno, že sa ti ešte nikto k nohám nevrhol 😁
ale žarty bokom….. kuky v tombole? a čo by som si potom sama počala? 🙄
😈 😈 😈 😈 😈
pitbulka 😁 😁 😁 jeeej ty si si ma zastala?asi ma milujes,alebo cooo 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |