TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- This topic has 219 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 10 years, 11 months by bacaono.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 7:20 #92986vanilkaÚčastník (Participant)
No, my tuším plánujeme v stane, spacák mám taký ako Ty..môžem v ňom spať aj nahá 😉 , ale keďže Quanto asi v sobotu už nebude medzi živými, tak asi bude miesto aj vedľa mňa v stane.. tak napíš poradovník záujemcov o to miesto 😁
3. októbra 2013 o 8:00 #92988krivoklatÚčastník (Participant)Chalani, Vanilka ma poverila 🤣 vyhlasujem konkurz, spí v stane v spacáku sama a nahá a jedno miesto vedla nej je volné…….
všetky prostriedky vyzbierané za účelom zohrievať Vanilku budú použité na charitatívne účely….. 🤣 🤣 🤣3. októbra 2013 o 8:11 #92990superflankerÚčastník (Participant)Ešte treba dať podmienku že vyhrievacie teleso musí mať do 35 rokov…čo by so starými páprdami robila… 😁..
Ak má vanilka spacák ako klátik, tak z vyzbieraných prostriedkov mi kúpite pivo…lebo mojou zásluhou má klátik taký spacák aký má a z toho logicky vyplýva, že to, že Vanilka bude spať nahá je moja zásluha… 😈
3. októbra 2013 o 8:22 #92992bacaonoÚčastník (Participant)Tvojou zasluhou mam taky isty spacak aj ja, 👍 takze mas u mna medzi kazdym kolom vzdy o jeden stamperlik navyse. 😁
Ten limit do 35rokov by som az tak neprecenoval. Skusenosti su skusenosti. 😈
Najlepsie by bolo vyslusat s koho spacakom sa bude dat ten jej sparovat a teda nechat to na nahodu az na mieste. (momentalne ani sam neviem ci mam ten spacak pravy alebo lavy) 🙄
Aj tak na Vanilka vsetkych posle do ri*i jak budeme skolkovany, alebo nas quanto vsetkych zbije. 🤣3. októbra 2013 o 8:28 #92994krivoklatÚčastník (Participant)Ja tu nikoho nad 35 rokov nevidím, tak tá podmienka je bezpredmetná…. 😁 a Quanto si bude liečiť bolavú hlavu, len neviem či po údere panvicou alebo flaškou expresovice, či šlivy
3. októbra 2013 o 8:42 #92996vanilkaÚčastník (Participant)Kua,keď sem teraz Quanto napíše,že… chlapci, nepobite sa, na každého príde rad, tak ho vlastnoručne zabijem ja 😈
3. októbra 2013 o 9:23 #92998bacaonoÚčastník (Participant)Kua….a nepomiesaju sa nam tie rovnake spacaky? 😶 😁
Kolko ich vlastne je?3. októbra 2013 o 10:17 #93000krivoklatÚčastník (Participant)Zatiaľ odhadujem 4 kúsky…..
3. októbra 2013 o 10:22 #93002superflankerÚčastník (Participant)No ak aj Persil nema rovnaky, tak hadam 4….
kua musíme urobit spolocnu foto v rovnakých spacákoch…a potom poziadame Colemana o sponzoring Ta Rh+ stretnutí 🙂
aaaa…ja mam dva kusky tak mozem doniest nech ich je viac 😁3. októbra 2013 o 13:10 #93004krivoklatÚčastník (Participant)Priatelia, prípravy sú v plnom prúde, snažím sa vytvoriť nejaké miesto na sedenie, spanie a jedenie……
kto má vlastnú pamätnú lyžicu, pohárik, krígel alebo iný vercajch s ktorým sa mu dobre "pracuje" môže si priniesť…… mám tu nejakú zásobu riadu a aj niečo plastové, tak len pre istotu…vašu 🙂
je blbé behať okolo gulášu bez lyžice…… 🤣 na šťastie, vypiť sa dá aj z flaše… 👍
narátal som do 16 akých takých miest na spanie vo vnútri v dome, pre samostatných pánov, v prípade vzájomnej náklonnosti… 🤣 🤣 🤣 sa zmestí aj trochu viac
zajtra kto príde prvý, pomôže postaviť stany, počítam, že kto má dobrý spacák, bude mu lepšie spať v stane….lebo v izbách to bude asi dosť husté…..
minerálka, pivo, kofola, mäso, údeniny, nejaký chlieb, veci na guláš tu už sú…..na piatok máme určite všetko, čoho by bolo málo, môže sa ísť ešte prípadne v sobotu ráno dokúpiť, nemusíte vláčiť na moto….
ja tu mám jeden notebook, kto ide autom, môže ešte jeden priniesť, na pozeranie foto, kto máte nejaké zábery z leta, sem s nimi
no a základný materiál na prípitok si už podonášajte, či pre seba ba aj pre kamarátov, podla možnosti niečo bezfarebné, ovocné tuhé, aby ste moc veľmo nemiešali a nemuseli potom nad ránom rýchlo utekať k plotu…..
3. októbra 2013 o 13:17 #93006krivoklatÚčastník (Participant)Dokonca aj kávu, nesku aj popradskú mletú, 2balíky, mlieko, čaj, cukor máme, aj horčicu aj hajzlák…. 🤣
3. októbra 2013 o 15:53 #93008zoooÚčastník (Participant)Bravissimo Majstre !!! 👍 👍 👍
3. októbra 2013 o 16:01 #93010krivoklatÚčastník (Participant)Na, tak som už doniesol komplet zajtrajšiu suchú večeru: domáca saláma, domáca oravská slaninka, domáca tlačenka, všetko pokrájané na tenko aj na hrubo, z horčicou, cibulkou, pivkom a pálenkou, treba aj chleba? 😁 😁
komu by nestačilo byť na suchej večeri, tak na mojej najnovšej panvici, ktorú som si doviezol na motorke z posledného výletu, upečieme tých 4 kilá domácich jaterníc, čo som si chcel odložiť pre seba…. 🤣 🤣
kto príde posledný, bude oberať na zahrade posledné paradajky, papriky a baranie rohy3. októbra 2013 o 16:06 #93012krivoklatÚčastník (Participant)Páni a dámy, zoznam už ani nepíšem, dúfam, že si všetci uvedomujete, že kam idete, verím, že bude super partia a všetky problémy súvisiace s "málo miesta" a jednou kúpelňou a WC prekonáme
pri príchode vrčte a trúbte, nech všetci vedia, že je tu slušná banda…bránu všetkým otvoríme, motorky prosím zaparkovať organizovane na určené miesto, autá môžeme tiež ukryť do dvora, cca 4 – 5 kusov
3. októbra 2013 o 16:12 #93013superflankerÚčastník (Participant)Na parádu….. 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.