TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- Toto téma obsahuje 219 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 3 mesiacmi od
bacaono.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 16:40 #93015
superflanker
Účastník (Participant)Práve mi volal zorro7…pride so mnou pozriet…na otočku. Ale kolok prinesie – to je zaklad 😈
3. októbra 2013 o 16:44 #93017krivoklat
Účastník (Participant)Kedže sa prek***tila strana, prosím veľactených priateľov, nech čítajú aj predošlú, sú tam nejaké informácie….. 👋
3. októbra 2013 o 16:45 #93019krivoklat
Účastník (Participant)Jééééééj, toto je inteligentná stránka, moje takmer neslušné slovo vyhviezdičkovala do úplne slušného 🤣
týmto vítam aj Zorra7 🤣
3. októbra 2013 o 17:20 #93021helmutko
Účastník (Participant)Krivoklate, pozvanie stale plati?
3. októbra 2013 o 17:29 #93023krivoklat
Účastník (Participant)Helmutko, ved Ty sa vypytuješ stále to isté… 🤣 🤣
ved napíš, kedy prídeš, či chceš aj spať, či máš vlastný stan, alebo budeš na spacáku niekde vo vnútri, ved vidíš, kolko ľudí je už prihlásených
jasné, ked máš chuť tak prídi, nejaké motorky tu budú
3. októbra 2013 o 17:47 #93025helmutko
Účastník (Participant)No ja nevim, som tu novy, a nejak sa mi tu nezobrazuju prispevky, spat asi nebudem, ale dosiel by som pozret asi v sobotu.. 😁
3. októbra 2013 o 17:58 #93027krivoklat
Účastník (Participant)OK, v sobotu, čakám Ťa, aj s gulášikom teda asi, asi, asi… 🤣 🤣 🤣
3. októbra 2013 o 18:00 #93029helmutko
Účastník (Participant)S gulasikom si hlavu nerob som vegán 😛
a prave som sa docital ze to zacina od zajtra?? co to co to?3. októbra 2013 o 18:14 #93031krivoklat
Účastník (Participant)Jaj, ved píšem každému, že nech čítajú všetko……aj predošlé strany
pre vegánov mám len to, čo pre prasiatka, zeleninu v zahrade, dostaneš rýľ a misku a čo si najdeš môžeš zjesť
3. októbra 2013 o 18:17 #93032krivoklat
Účastník (Participant)Priatelia, vyzývam všetkých, čítajte celú diskusiu, aspoň tu na motocykli a kúsok snáď aj na Awiaride, aby ste vedeli, do čoho idete a vyhli sa tak prekvapeniu a prípadnému sklamaniu…….
3. októbra 2013 o 18:19 #93034vanilka
Účastník (Participant)Klátik, také veľké stretnutie si mal už do Hondy zahlásiť,veď to už by sa patrilo aj sponzorské od nich obdržať. Od Hondy za Ta, od Colemana za spacáky…porozmýšľaj 🙂 Možno pošlú reklamné pútače a balóniky 😁
3. októbra 2013 o 18:32 #93037Express
Účastník (Participant)Priatelia pre spestrenie v nedalekej obci Vlčany je jesenny jarmok, kto ma naladu moze ist v sobotu alebo v nedelu kuken..
3. októbra 2013 o 18:41 #93038superflanker
Účastník (Participant)Vanilka: mam taky vodojem ze tam bude tolko krumpliakov, ze vypytame spozorske od bawora…aj ked nevím…ked to uz s autami zabalili, ci by nebolo na case zabalit to aj s tymi hrkalkami 😈
helmutko: ked príde Heňušik…môžte sa spolu pásť v klatikovej záhrade, on je tiež podobne "postihnutý"/Heňúšik, nie klátik/…
3. októbra 2013 o 18:43 #93040helmutko
Účastník (Participant)Ladvinky su vitane tiez? 😈
3. októbra 2013 o 18:54 #93042superflanker
Účastník (Participant)Nie…TA Rh+ je krycí názov pre gay párty.. 😘
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji