Connect with us

TA Rh+ stretnutia

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie TA Rh+ stretnutia

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 220 )
  • Autor
    helmutko
    Účastník (Participant)

😀 😀 😀 a je to vonku, ja ze preco je taka hojna ucast

bacaono
    Účastník (Participant)

Medzi gayov sa nehlasim….ale som rad ze Heno bude mat bylinkoveho partaka. 🤐 😁

Tusim si pojdem radsej zajtra pre istotu kupit volaky stan(alebo si aspon daky poziciam). Vidim ze vo vnutri more byt tesno, …..mozno aj teplejsie. 🤣

Nejako ma pobolieva hrdlo, a kedze som si vymenil smenu, tak sa prave snazim zabit bacilov pravou a nefalsovanou fajnovuckou expresovicou. Vlasne zacinam s kolkovym treningom uz dnes vecer. Boze to je lahoda!!!! 🙂

Jozko vidim ze pripravu beries uplne vazne a nic nenechavas na nahodu. 👍 Kedy mozem prikvitnut a pomoct ti s nejakymi organizacnymi vecami?

krivoklat
    Účastník (Participant)

Ondrík báči, ja som tu od rána, takže ked prídeš, budeš tu….

superflanker
    Účastník (Participant)

Báááčik dobre hovoríš,súvislo…beriem teda aj ja stan. Len dúfam, že sa doň aj dostanem a nebudem niekde v pizde voľne pohodený. 😁

helmutko
    Účastník (Participant)

Btw, daj este suradnice..

krivoklat
    Účastník (Participant)

Helmutko, máš to v pošte…..

bacaono
    Účastník (Participant)

Jožko takze aby som ta moc skoro nezobudil, stihol sa aj ja vychrapat, a este aj zhanat stan, tak hadam by som medzi druhou a tretou poobede dokvitol. Tusim v tom case mas nahlasene aj pristatie bojovej stihacky superflanker, tak nech nam to v trojici lepsie odsypa. 😉

Maťo to vis, ……si asi moc nenavyberame kde nas to *ebne. 😁

Helmutko naco suradnice? 😶 V sobotu uz bude urcite vediet cela dedina kde sa tie motorkarske hovada stretli. 😈 Takze kdekolvek sa spytas tak ta urcite zdvihnutymi päsťami nasmeruju. 🤣

krivoklat
    Účastník (Participant)

Ondrík, mooooožeeee byť… 👍

kingston
    Účastník (Participant)

Flanky už montuje na TA kardan, aby aj rapťákovi ulahodil keď ho povezie 🙂 .

Ked som ja doma tak žena je pracovne preč, keď je doma žena som pracovne preč ja.

A Vanilka si tu kľudne napíše že má nahé miesto v spacáku či ako to bolo 😕 ☹️ 😈 .

A nech sa vám čká zajtra, lebo budem na vás silno myslieť.

Ander
    Účastník (Participant)

… pana beka, este vytrimat do fajrontu a ideme na to … Klatik, nabijacku na baterku pozicas ? Dufam ze ferdo chyti ked v noci primrzne. 😉

superflanker
    Účastník (Participant)

Kingston: to by som musel tu na dedine zohnat nejaku starú mláťačku aby som ho mal z čoho vymontovať 😁 ..Ked sa bude čkať to rýchlo vyriešime si myslím 😁

bača: prídem aj so zorrom predpoklad 15,00-15,30…

Výkon štátneho dozoru a kontrolu kolkov teda zahájime asi klatik, bača, zorro, rapťák a ja…podľa toho ako som registroval, že kto môže kedy prísť.

superflanker
    Účastník (Participant)

My máme dnes športový deň…neísť ku klátikovi tak sa skolkujem tu 😁

krivoklat
    Účastník (Participant)

Flanky, ved zabehať si môžeš aj okolo mojho bazéna, aj dlžku a šírku si môžeš zaplávať…..

ander, ferda zapojíme na vysoké napätie priamo zo stlpa, len budeš musieť na ňom sedieť, lebo tak sa rozbehne…

tak makajte, slnko už prišlo, vyzerá to na pekný deň, snáď aj zajtra, ráno bolo okolo nuly, takže žiadna veľká zima

nejaký ten ohník bude, zohrejeme sa

superflanker
    Účastník (Participant)

Klátik: no možno aj to budem robiť v nedeľu aby to rýchlejšie vyprchalo z tela 😁

Kokos u nás bol ráno o siedmej -5….no na parádu..

Express
    Účastník (Participant)

No ako pani, dobehnem este dnes?? bude este s kym pokecat pri pohariku expresovice?? 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 220 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri