TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- This topic has 219 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 10 years, 11 months by bacaono.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 19:16 #93044helmutkoÚčastník (Participant)
😀 😀 😀 a je to vonku, ja ze preco je taka hojna ucast
3. októbra 2013 o 19:35 #93046bacaonoÚčastník (Participant)Medzi gayov sa nehlasim….ale som rad ze Heno bude mat bylinkoveho partaka. 🤐 😁
Tusim si pojdem radsej zajtra pre istotu kupit volaky stan(alebo si aspon daky poziciam). Vidim ze vo vnutri more byt tesno, …..mozno aj teplejsie. 🤣
Nejako ma pobolieva hrdlo, a kedze som si vymenil smenu, tak sa prave snazim zabit bacilov pravou a nefalsovanou fajnovuckou expresovicou. Vlasne zacinam s kolkovym treningom uz dnes vecer. Boze to je lahoda!!!! 🙂
Jozko vidim ze pripravu beries uplne vazne a nic nenechavas na nahodu. 👍 Kedy mozem prikvitnut a pomoct ti s nejakymi organizacnymi vecami?3. októbra 2013 o 19:39 #93048krivoklatÚčastník (Participant)Ondrík báči, ja som tu od rána, takže ked prídeš, budeš tu….
3. októbra 2013 o 19:50 #93050superflankerÚčastník (Participant)Báááčik dobre hovoríš,súvislo…beriem teda aj ja stan. Len dúfam, že sa doň aj dostanem a nebudem niekde v pizde voľne pohodený. 😁
3. októbra 2013 o 19:50 #93052helmutkoÚčastník (Participant)Btw, daj este suradnice..
3. októbra 2013 o 20:03 #93054krivoklatÚčastník (Participant)Helmutko, máš to v pošte…..
3. októbra 2013 o 20:08 #93056bacaonoÚčastník (Participant)Jožko takze aby som ta moc skoro nezobudil, stihol sa aj ja vychrapat, a este aj zhanat stan, tak hadam by som medzi druhou a tretou poobede dokvitol. Tusim v tom case mas nahlasene aj pristatie bojovej stihacky superflanker, tak nech nam to v trojici lepsie odsypa. 😉
Maťo to vis, ……si asi moc nenavyberame kde nas to *ebne. 😁
Helmutko naco suradnice? 😶 V sobotu uz bude urcite vediet cela dedina kde sa tie motorkarske hovada stretli. 😈 Takze kdekolvek sa spytas tak ta urcite zdvihnutymi päsťami nasmeruju. 🤣3. októbra 2013 o 20:19 #93058krivoklatÚčastník (Participant)Ondrík, mooooožeeee byť… 👍
3. októbra 2013 o 21:09 #93059kingstonÚčastník (Participant)Flanky už montuje na TA kardan, aby aj rapťákovi ulahodil keď ho povezie 🙂 .
Ked som ja doma tak žena je pracovne preč, keď je doma žena som pracovne preč ja.
A Vanilka si tu kľudne napíše že má nahé miesto v spacáku či ako to bolo 😕 ☹️ 😈 .A nech sa vám čká zajtra, lebo budem na vás silno myslieť.
4. októbra 2013 o 5:41 #93063AnderÚčastník (Participant)… pana beka, este vytrimat do fajrontu a ideme na to … Klatik, nabijacku na baterku pozicas ? Dufam ze ferdo chyti ked v noci primrzne. 😉
4. októbra 2013 o 5:44 #93065superflankerÚčastník (Participant)Kingston: to by som musel tu na dedine zohnat nejaku starú mláťačku aby som ho mal z čoho vymontovať 😁 ..Ked sa bude čkať to rýchlo vyriešime si myslím 😁
bača: prídem aj so zorrom predpoklad 15,00-15,30…
Výkon štátneho dozoru a kontrolu kolkov teda zahájime asi klatik, bača, zorro, rapťák a ja…podľa toho ako som registroval, že kto môže kedy prísť.4. októbra 2013 o 5:45 #93067superflankerÚčastník (Participant)My máme dnes športový deň…neísť ku klátikovi tak sa skolkujem tu 😁
4. októbra 2013 o 6:03 #93069krivoklatÚčastník (Participant)Flanky, ved zabehať si môžeš aj okolo mojho bazéna, aj dlžku a šírku si môžeš zaplávať…..
ander, ferda zapojíme na vysoké napätie priamo zo stlpa, len budeš musieť na ňom sedieť, lebo tak sa rozbehne…
tak makajte, slnko už prišlo, vyzerá to na pekný deň, snáď aj zajtra, ráno bolo okolo nuly, takže žiadna veľká zima
nejaký ten ohník bude, zohrejeme sa
4. októbra 2013 o 6:05 #93071superflankerÚčastník (Participant)Klátik: no možno aj to budem robiť v nedeľu aby to rýchlejšie vyprchalo z tela 😁
Kokos u nás bol ráno o siedmej -5….no na parádu..
4. októbra 2013 o 16:58 #93073ExpressÚčastník (Participant)No ako pani, dobehnem este dnes?? bude este s kym pokecat pri pohariku expresovice?? 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.