Connect with us

TA Rh+ stretnutia

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie TA Rh+ stretnutia

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 196 až 210 (z celkového počtu 220 )
  • Autor
    raptor
    Účastník (Participant)

Počuli ste slovo bačovo… báčo vďaka!! 😁

egres2
    Účastník (Participant)

Kedže som tam nebol, tak som bol ešte v sobotu vo francúzku bez francuzáka.

Zajedal som syry a na guláš zašla chuť.

Určite bol kyslý a vysoko.

LOCKE
    Účastník (Participant)

Páni , veru ja banujem , ale čo už, život je jeden z najťažších. Hádam to čoskoro dáko napravím.

V piatok som s hokejistami zapíjal spoluhráčovu dcéru, a keďže Lord Jamieson vďaka nám prišiel o sud svojej whisky bude malá Lujza určite krásna a zdravá dievčina. No a v sobotu som od skorého rána trpel ako taký kôň pri oberačke rizlingu , z pivnice som sa vymotal až niečo po deviatej večer v stave kltorí mi neumožnil cestu nikam ďalej ako do postele. Takže sa ešte raz hlboko ospravedlňujem a všetkých vás pozdravujem . 👋

PS: z toho hrozna bude víno, a to víno vám nabudúce určite prinesiem 🙄

krivoklat
    Účastník (Participant)

Hahahaaa, tak to sú výhovorky, ale odpúšťam všetkým…. 😁

kto príde dnes, zajtra, umožním mu guláš ochutnať, kedže sme ho navarili pre všetkých a všetci neprišli a v nedelu nás Vanilka preplnila fantastickými bryndzovými haluškami……

aj kávu bez soli som sa už naučil urobiť, to len niektorí jedinci sú nenápelní, dávajú si na návšteve 3 lyžice cukru a pán boh ich za tú chamtivosť potrestal soľou……… 🤣

zooo
    Účastník (Participant)

Uz Tolko toho Jozka nechvalte. Ja mam hned niekolko pripomienok (kedze on ma za vsetko pekne zje.. tak mu to vratim).

1. Jaternice mali byt na piatok. A museli sme ich jest este v sobotu. Vobec sme ich nevladali pojest aj ked sa piekli hadam o tretej rano.

2. Demizon so slivkou bol volajaky pokazeny. Nie a nie ho dopit a pri tom uz par vojakov padlo na trasalpu.

3. Taktiez zabava nebola uplne v poriadku. Este o tretej prebiehala diskusia v plnom prude a vobec sa ludom nechcelo ist spat.

Takto zorganizovana akcia, to som uz davno nezazil.

Jedine stastie ze gulas bol az s sobotu a teda ho nemozem skritizovat.

A na Vanilkinu smolu, nemozem zase pochvalit halusky.

😈

krivoklat
    Účastník (Participant)

Dakujem ZOOO-ovi za konštruktívnu kritiku, polepším sa…. 🙂

kingston
    Účastník (Participant)

Jozko gulas uz nestihnem ale na kavu sa zastavim. Vidim ze si sa polepsil a mas aj normalnu kavu a nie len bakelitovu instantnu.

Vsetkych vas pozdravljaju z Moldavie.

raptor
    Účastník (Participant)

Nože dones volake cervene suche vincisko

zaplacím samozrejme

krivoklat
    Účastník (Participant)

Rapťáčik, mne tu nejaké zostalo…..predám.. 🤣 a jednu super Honda mikinu pridám k tomu, tak sa zastav…… 👋

legi
    Účastník (Participant)

Jozko….tu frankovku mi neporozdavaj celu! este stihneme par deci tento rok, myslim…

…uz ako by hned predaval, aha !!

bacaono
    Účastník (Participant)

Tak som aj ja od Atina dostav volake dobre suche cervene moldavske vincisko. 👍 Este som ho nekostuvau, lebo som neni moc vinciskovy. Ale ked ma polovicka ukeca na ochutnavku v prijemnej intimnej atmosfere, lebo ona take lubi, tak sa samozrejme neham ukecat. 😁

Atino je aspon take krasne cervene a take dobre jak ten tvoj dobry a krasny 👍 tátošík? 🤐

krivoklat
    Účastník (Participant)

A ja som počul, že Bača chodí \“kupovať\“ hondy a Atiho som videl na novom Varadere, jaj cukríkovom, bude nám ten už mávať iba dakde z Norska či Afriky, taký je naštartovaný… 😁 👋

ešte raz blahoželám 👍

kingston
    Účastník (Participant)

Jožko vidíš a Ty tak nerozvážne Honda mikiny rozdávaš horenosom ktorým valce trčia kadetade do strán ☹️ 😀

bacaono
    Účastník (Participant)

Vanilkaaaaa!!!! Vanilôčkaaaaaa!!! Kde siiiiiii!!!! 👋

Pozdravuj toho pomotaneho deduska 😈 ……ze silno gratulujem!!! 😁

superflanker
    Účastník (Participant)

Konečne mu môžem oficiálne hovoriť že – starec 🤣

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 196 až 210 (z celkového počtu 220 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri