TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- This topic has 219 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 10 years, 11 months by bacaono.
-
AutorPríspevky
-
8. októbra 2013 o 5:45 #93104raptorÚčastník (Participant)
Počuli ste slovo bačovo… báčo vďaka!! 😁
8. októbra 2013 o 9:00 #93106egres2Účastník (Participant)Kedže som tam nebol, tak som bol ešte v sobotu vo francúzku bez francuzáka.
Zajedal som syry a na guláš zašla chuť.
Určite bol kyslý a vysoko.8. októbra 2013 o 10:11 #93108LOCKEÚčastník (Participant)Páni , veru ja banujem , ale čo už, život je jeden z najťažších. Hádam to čoskoro dáko napravím.
V piatok som s hokejistami zapíjal spoluhráčovu dcéru, a keďže Lord Jamieson vďaka nám prišiel o sud svojej whisky bude malá Lujza určite krásna a zdravá dievčina. No a v sobotu som od skorého rána trpel ako taký kôň pri oberačke rizlingu , z pivnice som sa vymotal až niečo po deviatej večer v stave kltorí mi neumožnil cestu nikam ďalej ako do postele. Takže sa ešte raz hlboko ospravedlňujem a všetkých vás pozdravujem . 👋
PS: z toho hrozna bude víno, a to víno vám nabudúce určite prinesiem 🙄8. októbra 2013 o 13:48 #93110krivoklatÚčastník (Participant)Hahahaaa, tak to sú výhovorky, ale odpúšťam všetkým…. 😁
kto príde dnes, zajtra, umožním mu guláš ochutnať, kedže sme ho navarili pre všetkých a všetci neprišli a v nedelu nás Vanilka preplnila fantastickými bryndzovými haluškami……
aj kávu bez soli som sa už naučil urobiť, to len niektorí jedinci sú nenápelní, dávajú si na návšteve 3 lyžice cukru a pán boh ich za tú chamtivosť potrestal soľou……… 🤣
8. októbra 2013 o 16:54 #93112zoooÚčastník (Participant)Uz Tolko toho Jozka nechvalte. Ja mam hned niekolko pripomienok (kedze on ma za vsetko pekne zje.. tak mu to vratim).
1. Jaternice mali byt na piatok. A museli sme ich jest este v sobotu. Vobec sme ich nevladali pojest aj ked sa piekli hadam o tretej rano.
2. Demizon so slivkou bol volajaky pokazeny. Nie a nie ho dopit a pri tom uz par vojakov padlo na trasalpu.
3. Taktiez zabava nebola uplne v poriadku. Este o tretej prebiehala diskusia v plnom prude a vobec sa ludom nechcelo ist spat.Takto zorganizovana akcia, to som uz davno nezazil.
Jedine stastie ze gulas bol az s sobotu a teda ho nemozem skritizovat.
A na Vanilkinu smolu, nemozem zase pochvalit halusky.
😈8. októbra 2013 o 17:27 #93114krivoklatÚčastník (Participant)Dakujem ZOOO-ovi za konštruktívnu kritiku, polepším sa…. 🙂
8. októbra 2013 o 19:45 #93116kingstonÚčastník (Participant)Jozko gulas uz nestihnem ale na kavu sa zastavim. Vidim ze si sa polepsil a mas aj normalnu kavu a nie len bakelitovu instantnu.
Vsetkych vas pozdravljaju z Moldavie.
9. októbra 2013 o 6:50 #93117raptorÚčastník (Participant)Nože dones volake cervene suche vincisko
zaplacím samozrejme9. októbra 2013 o 18:22 #93119krivoklatÚčastník (Participant)Rapťáčik, mne tu nejaké zostalo…..predám.. 🤣 a jednu super Honda mikinu pridám k tomu, tak sa zastav…… 👋
9. októbra 2013 o 18:47 #93121legiÚčastník (Participant)Jozko….tu frankovku mi neporozdavaj celu! este stihneme par deci tento rok, myslim…
…uz ako by hned predaval, aha !!16. októbra 2013 o 19:17 #93123bacaonoÚčastník (Participant)Tak som aj ja od Atina dostav volake dobre suche cervene moldavske vincisko. 👍 Este som ho nekostuvau, lebo som neni moc vinciskovy. Ale ked ma polovicka ukeca na ochutnavku v prijemnej intimnej atmosfere, lebo ona take lubi, tak sa samozrejme neham ukecat. 😁
Atino je aspon take krasne cervene a take dobre jak ten tvoj dobry a krasny 👍 tátošík? 🤐17. októbra 2013 o 4:04 #93125krivoklatÚčastník (Participant)A ja som počul, že Bača chodí \“kupovať\“ hondy a Atiho som videl na novom Varadere, jaj cukríkovom, bude nám ten už mávať iba dakde z Norska či Afriky, taký je naštartovaný… 😁 👋
ešte raz blahoželám 👍
17. októbra 2013 o 6:21 #93127kingstonÚčastník (Participant)Jožko vidíš a Ty tak nerozvážne Honda mikiny rozdávaš horenosom ktorým valce trčia kadetade do strán ☹️ 😀
13. novembra 2013 o 10:47 #93129bacaonoÚčastník (Participant)Vanilkaaaaa!!!! Vanilôčkaaaaaa!!! Kde siiiiiii!!!! 👋
Pozdravuj toho pomotaneho deduska 😈 ……ze silno gratulujem!!! 😁14. novembra 2013 o 9:05 #93131superflankerÚčastník (Participant)Konečne mu môžem oficiálne hovoriť že – starec 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.