Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › UPÁLENIE MOTORKÁRSKEJ MORENY
5PETKA ja som here bez (rozumu) ale dole som S (nadobycko je pripravene). Takze u mna neplati ze ked sa chlopovi postavy je ako bez rozumu (alebo ze by som bol bez rozuma preto lebo mi …?) 🤣
CBR900RR ale šak ja vííím ty si ako cukor 😁 😁
No mám pocit že sa tu bavíme o všetkom možnom ,len nie o tom čoho sa to týka.
CBR900RR- len či bude kto ,na to vozenie 😛
1 nechápem , všetci sa pachtíte na Inchebu a potom tu nadávame na ceny a všetko okolo toho , tak
kašlať na inchebu a hor sa : HOVADA NA HRAD 😈
Hm,,,,toto akoze co??a ja nemam motorku stal prihlasenu 🙁 fnuk,,,,hrozneeeee…… 🤐 😠 😠
italo nebooj,,,,ani ja nejsom hovado 🙂 iba sledujem 😁 ze vraj,,pozoruvatel,,ci kera ona
Presne ten vikend nemam čas 😠 prajem prijemnu zabavu snad nabuduce 👋
Pre OBROVSKÝ ZÁUJEM o akciu ,nemá zmysel sa naháňať a snažiť.
takže Vám dávam na vedomie že akciu RUŠÍM 😈
Tak a kriza je uz aj tu 😁😁
Čo kríza, toto je Hovadská kríza… 🙄
Heavy predseda rob s tým voľačo, musíš prijať nejaké opatrenia alebo ako sa to robí, ale to musia byť Hovadské opatrenia, ja neviem napr. za prinesenie starej fľaše vody dostaneš príspevok do výšky 3? na novú fľašu borovičky,
alebo daj aspoň dáke vyhlásenie, ňach keď prídem domov je už Hovadská kríza zažehnaná a ňach je všecko v porádečku, 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |