UPÁLENIE MOTORKÁRSKEJ MORENY
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › UPÁLENIE MOTORKÁRSKEJ MORENY
- Toto téma obsahuje 38 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 1 mesiacom od
klasik.
-
AutorPríspevky
-
12. marca 2009 o 19:31 #81527
ZOMBY
Účastník (Participant)5PETKA ja som here bez (rozumu) ale dole som S (nadobycko je pripravene). Takze u mna neplati ze ked sa chlopovi postavy je ako bez rozumu (alebo ze by som bol bez rozuma preto lebo mi …?) 🤣
13. marca 2009 o 7:36 #81528Lanie
Účastník (Participant)CBR900RR ale šak ja vííím ty si ako cukor 😁 😁
14. marca 2009 o 7:14 #81529yttka1
Účastník (Participant)No mám pocit že sa tu bavíme o všetkom možnom ,len nie o tom čoho sa to týka.
CBR900RR- len či bude kto ,na to vozenie 😛
1 nechápem , všetci sa pachtíte na Inchebu a potom tu nadávame na ceny a všetko okolo toho , tak
kašlať na inchebu a hor sa : HOVADA NA HRAD 😈15. marca 2009 o 12:46 #81530Silwestrik
Účastník (Participant)Hm,,,,toto akoze co??a ja nemam motorku stal prihlasenu 🙁 fnuk,,,,hrozneeeee…… 🤐 😠 😠
italo nebooj,,,,ani ja nejsom hovado 🙂 iba sledujem 😁 ze vraj,,pozoruvatel,,ci kera ona15. marca 2009 o 20:09 #81531mirolc
Účastník (Participant)Presne ten vikend nemam čas 😠 prajem prijemnu zabavu snad nabuduce 👋
18. marca 2009 o 13:54 #81532yttka1
Účastník (Participant)Pre OBROVSKÝ ZÁUJEM o akciu ,nemá zmysel sa naháňať a snažiť.
takže Vám dávam na vedomie že akciu RUŠÍM 😈19. marca 2009 o 6:20 #81533ZOMBY
Účastník (Participant)Tak a kriza je uz aj tu 😁😁
20. marca 2009 o 8:14 #81534Heavy
Účastník (Participant)Čo kríza, toto je Hovadská kríza… 🙄
20. marca 2009 o 12:49 #81535klasik
Účastník (Participant)Heavy predseda rob s tým voľačo, musíš prijať nejaké opatrenia alebo ako sa to robí, ale to musia byť Hovadské opatrenia, ja neviem napr. za prinesenie starej fľaše vody dostaneš príspevok do výšky 3? na novú fľašu borovičky,
alebo daj aspoň dáke vyhlásenie, ňach keď prídem domov je už Hovadská kríza zažehnaná a ňach je všecko v porádečku, 😉 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji