Connect with us

Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 90 )
  • Autor
    raptor
    Účastník (Participant)

silvike, ocuvaj keby mi exebat nepovedal ze si ozaj baba tak som presvedceny ze mas gule (v dobrom) 😉

naozaj velmi dobre si to napisala!!

Vadim
    Účastník (Participant)

Milá Silvike.

Na rozdiel od teba si netrúfam ti tu verejne ponúknuť rozbor tvojej osobnosti ani žiadnu psychoanalýzu. Necítim sa na to. Nie som vševedúci. Nepoznám ťa. Neviem kto si. Neviem čo máš za sebou. Nevidím ti do tváre. Aj vo svojom profile (tak ako hrdinný raptor) nám neváhaš ukázať len riť. Tvár však ukázať váhaš. Čo tiež neváhaš, je urobiť mi psychoanalýzu. Z 200 kilometrovej diaľky, bez toho, aby si so mnou prehodila čo len jedinkaté slovíčko. To si netrúfne ani promovaný doktor medicíny. Ja viem. Školy nie sú všetko. Existujú životné skúsenosti, intuícia a odhad charakteru. A to ty všetko máš. Preto ťa obdivujem. Aj keď si vraj žena – máš podľa mňa gule. A preto ťa rád spoznám. Ty možno mňa spoznať nepotrebuješ. Veď už ma vlastne poznáš. Ale keby si ma predsa len chcela spoznať, napíš mi mejlík, môžeme sa porozprávať, alebo aj stretnúť. Možno budeme obidvaja veľmi prekvapení. Mne sa zdá, že ozajstný svet a ozajstný ľudia sú úplne iní, ako tí virtuálni spoza klávesníc a monitorov. 😉

raptor
    Účastník (Participant)

ako hrdinny raptor pisem

ze promovany doktor by ta zavrel na samotku a kluc zahodil

Vadim
    Účastník (Participant)

raptor : … fráza známa z čias, keď som dral školské lavice (a to už je hodne dávno). Ale aj inak si obrovským prínosom pre exebat 😀

raptor
    Účastník (Participant)

vadim sám si fráza…

ak mi o prinosoch hovori taky clovek ako ty mam s toho zmiesane pocity 😉

Vadim
    Účastník (Participant)

raptor : …sa ti zmiešali kladivká s pozlátkami? Móóóój 😠

raptor
    Účastník (Participant)

nie nie, ale nechcel som ti povedat nieco v tom zmysle ze tebe len stare frazy mozem rozpravat

lebo ako sa vravi stareho psa novym kuskom nenaucis 😛 😉

Vadim
    Účastník (Participant)

Kladivko: Aj keď sa na hlavu postavíš a päť krát o zem tresneš, tými tvojimi trenírkami nad hlavou zamávaš a po kolená mu do rekta vlezieš, aj tak mám k Exebatovmu poháriku bližšie ja. 😀

raptor
    Účastník (Participant)

hafan…som zvedavy kolko ti to trvalo nez si sformuloval tieto dva riadky 😛

nikomu do rekta neleziem ale staremu zadretemu valcu ako si ty to nikdy nedojde!!

Vadim
    Účastník (Participant)

Kladivko: Neviem síce, na čo to potrebuješ vedieť, ale prosím: Formuloval som to od 19:04:46 do 19:04:47. Písal som to od 19:04:48 do 21:52:55.

PS

Oslovuj ma prosím ťa Hafanko . Tiež ti nehovorím Kladivo .

Vadim
    Účastník (Participant)

Exe: Kua! Čo mi tam lezie ten žmurkajúci blbeček!? ☹️

Sani
    Účastník (Participant)

Ámen.

Vadim
    Účastník (Participant)

Sani: Neskáč nám do reči. ☹️

Kladivko: Ale keby som si ozaj mohol vybrať, tak by som najradšej zvolil to indiánske meno Starý Zadretý Valec. To je to najlepšie, čo si od kladivka-pozlatka vyprodukoval. Len neviem, či majú byť všetky tie začiatočné písmena veľké.

Exe: Nedal by sa v tom zmysle zmeniť aj môj nick Vadim? Samozrejme aj s mojimi otáčkami na tom krásnom otáčkomere. Psíka by som si rád ponechal do chatu. Vďaka za odpoveď.

Vadim
    Účastník (Participant)

… aby si Furby mohol pichnúť 😀

Sani
    Účastník (Participant)

Dračiatko, chodíš občas motorečku pozrieť ? Tešíš sa na odprášenie? Neboj, polyžujeme a príde jar. Určite sa zas stretneme na nejakej akcii a zas to bude stáť za veľa.

Vadim, prosím, toto preskoč. Ja som sa len vrátil na začiatok témy, na ktorý si už asi nikto nespomenie. Dračiatko v návale radosti z motorky napíše článok, ktorý pošle tam, kam vie. Tešilo sa a určite netušilo, že vyvolá vojnu. Viete, kamaráti, ako sa teraz musí cítiť?

Prečítajte si, kam sa to dostalo a zamyslite sa, čo napíšeme Dračiatku, že sa tiež s ňou tešíme. Ona nechcela vojnu, vy ste ju zneužili.

Dračiatko, dúfam, že Ti táto diskusia Tvoju motorečku neznechutí, to by určite nechcel nikto, len sa to niekde zvrtlo a splnilo to funkciu rozbušky nie zu Tvojej viny.

Takže znova:Máš krásnu motorku a nedaj si ju znechutiť. Toto teraz nekecám. Fakt.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 90 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri