Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije
- This topic has 89 odpovedí, 20 hlasov, and was last updated pred 19 years, 3 months by
Vadim.
-
AutorPríspevky
-
10. decembra 2005 o 18:47 #64712
raptor
Účastník (Participant)vadim nikdy nevykrocis zo svojho tiena 😕
prosim netahaj sem problem kladivko-pozlatkoexebat nekopiruje clanky z motoride, exebatu clanok dalo draciatko
a bolo uz aj obratene garde ked sa najskor clanok od milana3232
zjavil tu az potom na motoride10. decembra 2005 o 19:30 #64713yagiza
Účastník (Participant)Vadim Exebat ziadne clanky nekopiruje. Ludia si ich sem davaju sami. S novymi masinami sa chcu pochvalit a vykricat to do celeho sveta, nielen na dve webstranky. Exebat je stale rovnaky super, ferovy chalanisko s rozumom, ktory si VZDY najde cas na odpisovanie a odpovedanie nekonecnych problemov a pripomienok, a hlavne ide vzdy k veci a neobkecava!. (niekdy nemozem uverit ze toto chalanisko je mladsie odomna!) vlastne je lepsi? ze by to vytiahol a obhajoval obvinenie od teba verejne, tak to som necakala. Stacilo tak malo… jednoducho temu zmazat ako sa to robi na inych webstrankach, nie?
Exebat.sk je kvalitna stranka, ktora ide s dobou. A chvalabohu zatial je to stranka o motorkach a pre fanusikov motoriek. Exebatovi na jednej strane zelam aby sa stal najnavstevovanejsim (jednoznacne na to MA), na druhej strane viem, ze s uspechom pride aj ?kvalita? prispevkov a tem v diskusnych forach.
Exebatu nepomahas ak budes vyjadrovat falosne obvinenia. Nebol si to prave ty, kto spomenul ze ak ludia tliachaju a obvinuju len tak do vetra, ze mozu byt stihani za ohovaranie? Mas dokaz, ze exe clanky kopiruje? Ze ich stiahne z motorajdu a napise pod fiktivnych clenov? ja ziadne dokazy nevidim.
10. decembra 2005 o 19:34 #64714raptor
Účastník (Participant)yagiza vidno ze uz dlhise zijes vonku, pravny system v SR je fraska
este som nepocul ze by niekoho odsudili za ohovaranie
ale zaujimala by ma trestna sadzba…. gulo kde si?10. decembra 2005 o 19:35 #64715yagiza
Účastník (Participant)raptor na MR sa to raz preberalo a myslim ze Vadim bol jednym z tych co chcel pevne dokazy, a nie len reci stara blazkova povedala…
10. decembra 2005 o 22:44 #64716Vadim
Účastník (Participant)raptor : Kladivko-pozlátko nie je tvoj problém. Je to tvoja filozofia. V TOM je tvoj problém.
raptor, yagiza : Napísal som: „ak exebat získa image , že „kopíruje“ články…“, čo znamená (pri mojej slabučkej znalosti Angličtiny): ak exebat získa povesť , že „kopíruje“ články…“. A aby som ešte zvýraznil to, že ich nekopíruje, ale môže to robiť taký dojem , dal som slovo kopírovať do úvodzoviek, ale vy si prečítate jedno a a tvárite sa, že bolo napísané druhé 🙄 To je potom ťažká každá debata 😠
11. decembra 2005 o 11:53 #64717kuriatko
Účastník (Participant)vsetkym, co ma oslovili a ostatnym..
toto je zabomysia vojna.. a som rada, ze som tu len obycajne :renatka:
a inak ma dost hneva, ze sa hadate ako malicki.. neda sa proste mavnut rukou? ved nech si kto chce vravi co chce, sami najlepsie pozname svoju pravdu.. a nezalezi na reciach ostatnych
alebo si dajte niekde rande a vyrieste to nasilim.. 😁11. decembra 2005 o 14:53 #64718raptor
Účastník (Participant)vadim dobre prepinam, koncim
11. decembra 2005 o 15:08 #64719psik
Účastník (Participant)kuriatko : Už som ťa síce oslovil, ale to neva, oslovím ťa ešte raz: Kurááááááááááááááá 😀
12. decembra 2005 o 9:08 #64720Relic
Účastník (Participant)tah … idze vam … hlopi : )_
uz stacilo, nie?12. decembra 2005 o 10:39 #64721papaya
Účastník (Participant)Uz by ste stym naozaj mohli prestat..
12. decembra 2005 o 20:00 #64722krivoklat
Účastník (Participant)smiem sa opýtať či aj za príspevky v tejto diskusii sa prideľovali body v tom odmeňovaní užívateľov a koľko dostali zúčastnení. Ja sa svojho, z dôvodu že som mimo tému, vzdávam v prospech admina.
Ďakujem za odpoveď.
12. decembra 2005 o 20:11 #64723eXeBaT
Účastník (Participant)krivoklat
Beriam to ako námet. Za podobné príspevky v takýchto témach by to mohlo ísť do mínusu 😉
12. decembra 2005 o 22:55 #64724raptor
Účastník (Participant)exe a zakladatelovi temy by sa mala dat deka proti flamewarom 😀 😁 😀 😁 😁 😁 😀 😀
13. decembra 2005 o 4:37 #64725psik
Účastník (Participant)eXeBaT : Bohužiaľ som nevedel otvoriť novú tému, preto som sa rozhodol svoju poznámku vložiť do tejto. Robo, napriek tomu, že ti chcem položiť zopár otázok, nechcem na ne odpoveď. Sú to len rečnícke otázky. Zároveň ťa prosím, aby si ich nechápal, ako riešenie mojich sťažností. Moja osoba v tomto prípade nie je absolútne dôležitá! Bol by som rád, keby si sa principiálne (nie osobne) zamyslel nad spôsobom, akým pristupuješ ku spolutvorcom tejto stránky (mená nie sú dôležité).
Mal si tu autora (pracovne ho nazvime MORSKÝ VTÁK). Rozbehol s tebou tento web a dodal ti približne 10-15 článkov (koľko ich bolo presne, to už nezistíme, pretože si ich vymazal). Zároveň ti dodal človeka (nazvime ho CIGÁN), ktorý ti pomohol so stavbou webu.
Nastali medzi vami rozpory (nebudeme tu riešiť aké, pretože druhá strana nemá možnosť sa vyjadriť) a týchto dvoch si vyhodil, spolu s prácou, ktorú ti tu odviedli.Mal si tu autora (pracovne ho nazvime DOMÁCE ZVIERA). Rozbehol s tebou spoluprácu s Motomagazínom – ktorý ti dodal 13 článkov, SMN – ktoré s tebou spolupracujú na inzercii a sám, alebo v úzkej spolupráci ti dodal ďaľších 9 článkov. Dodal ti aj jednu zo štyroch ankiet. Vyjadril svoj názor na duplicitné články a na riešenie jedného detajlu webu. Vyhodil si ho.
Máš tu autora (pracovne ho nazvime PREHISTORICKÝ JAŠTER). Napísal ti tri články a so všetkým čo robíš, súhlasí. Veľmi si ho za to vážiš.
Si si istý, že tento systém budovania webu je ideálny?
Na otázky prosím neodpovedaj, len sa zamysli.
Tento príspevok som nenapísal za účeľom akokoľvek ovplyvniť alebo riešiť akékoľvek vzťahy – Rešpektujem tebou stanovený status.
13. decembra 2005 o 8:03 #64726DrTic
Účastník (Participant)Zle je, ak si clovek neberie ponaucenie z historie.
A tak sa mi natiska otazka, preco maju problemy stale rovnaki ludia.
Ladis, alias Cajka, alias Gumoojebavac sa uz na Motoride neukazal a Vadim sa uz tiez parkrat rozlucil. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

Ducati XDiavel V4 2025: Evolúcia športového cruisera

Aprilia RS 457: Skutočný zážitok z jazdy

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec