Začiatočnik.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Začiatočnik.
- This topic has 75 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 10 years, 7 months by czody.
-
AutorPríspevky
-
28. mája 2014 o 17:34 #96381uradÚčastník (Participant)
kweni dakujem, sesternicin mandžel ma yamahu, sice neviem ako je na tom moc nestretavame, ale skusim sa s nim neako skontaktovať či by sa somnou do toho nepustil.
Všetko čo ste mi tu povedali beriem a dakujem za rady. Budem sa ich držať.
Ak sa s nim nedohodnem tak niekoho skusim poprosiť ale dufam že to nebude potreba.Ešte sa chcem spytať na tu vybavu, poznate niekto neaky dobry shop ( eshop )? Najradšej by som niečo kde si možem aj supravu ( vybavu ) aj vyskušať. Najradšej niečo v žilinskom kraji.
28. mája 2014 o 17:58 #96383bocianÚčastník (Participant)Sadni niektoru sobotu na vlak, dojdi do Ba, nalozim Ta do auta, skocime do Vidna do Louisa, sortimentne mu moze konkurovat na sk len malo obchodov ak vobec a vecer si naspat v ziline:) http://www.louis.at
28. mája 2014 o 18:17 #96385italofighterÚčastník (Participant)urad tak ako bocian povedal oblecko ries v louisovi myslim ze je tam siroky vyber a fakt sa tam da behnut na otocku pripadne rovno si vyber tu http://www.louis.de a budes vedet ci je nieco v akcii a asi kolko ta to vyjde
28. mája 2014 o 19:25 #96387BopsikÚčastník (Participant)Ja si skromne myslím, že nemusíš mať všetko značkové motooblečenie.
Ja mám napr. 2 prilby. Jedna Arai – cenová hladina nad 300€ a druhú Adamoto za 16€, Obidve sú na 1. pohľad podobné, Obidve Ti pomôžu keď čerkneš hlavou o asfalt, crash testy som nevidel, ale pre začiatok…
Takisto motobunda, gate, rukavice – mám aj drahšie aj lacnejšie – dá sa jazdiť aj v teplákoch a obyčajnej šušťákovej bunde (pre začiatok), i keď je dobre mať chrániče na všetky kĺby, chrbát. Ale dobre poslúži aj stará božená kunda, ošúchaná, aj tak Ti ju mušky zaserú. A v lete aj tak pôjdeš v tričku a kraťasoch – i keď je to hazard najvyššieho stupňa…
Ale obuv je asi základ. Dobré čižmy, lebo nohy v suchu treba mať. Motočižmy sú najlepšia voľba, ale dá sa aj v kanadách, či nejakých iných pevných topánkach pojazdiť.
Píšem to preto, lebo máš obmädzený rozpočet, a na jazdenie nepotrebuješ super výstroj. A postupne si veci pokúpiš.
A ešte jeden tip: Keď máš známu v sekáči, kde baby kupujú handry, tak tam sa občas objavia aj motooblečenie. (Za 3 € kožená bunda, gate…) Mne sa síce nepodarilo zatiaľ nič zohnať, ale moc nenaháňam, no viem že sú.
28. mája 2014 o 20:09 #96389MlhosÚčastník (Participant)Bophavhav ako daleko si bol na tej babete by ma zaujimalo 😁 prilbu mam imidzofku aby mi nebolo teplo preto chodim aj v tielku slapakach a kratasoch lebo crashtest na ten ti mozog kaka pri naraze pokracuje smerom vpred a zbytocne zostane prilba cela ked mozg je na krupicnu kasu ako na uvod by som ti odporucil na youtube si popozerat vela videi z havarii motoriek normalneho to potom dost pribrzdi pred otacanim zapestia
(urad neber si priklad ja mozem mam to s bohom vybavene ze kde ma co caka tam ma to neminie bez ohladu na to cim pojdem a v com budem obleceny aj ked ostatni sa z toho smeju raz na to pridu ze je to tak len uz bude neskoro kazdu chvilu ma clovek prezit tak akoby bola jeho posledna )
a niekdy zalezi aj na tom ako clovek na motorke vyzera
28. mája 2014 o 20:44 #96391uradÚčastník (Participant)bocian – to je skvely napad, do BA chodim docela často, idem asi aj teraz v sobotu ale nebudem čas mať určite nebudem. Ale vnukol si mi chrobaka a asi to aj zrealizujeme ak ti to teda nebude vadiť 😇 . Stranku som čekol a videl som vela zaujmaveho ale na druhu stranu bude len k prospechu že tam bude niekto kto sa vyzná a to ma teši :).
bopsik – to budem musieť asi často čekovať 😀 a na to ja teda moc niesom 😀 A som rad že bereš ohlad na moj rozpočet, bohu žial niesom Riaditelom nebankoviek 😁 . Dlho som si šporil aby som si našporil na svoj vysnivany nahač 🙂. Tiež si myslim že nemusi zomna byť chodiaca reklama na značkove moto oblečenie, ale určite dobru a peknu helmu a kvalitne topanky nezanedbam zvyšok už neako dokupim po vašich prepočtoch som sa pripravil na to že 900€ na to oblečenie určite miniem. Akurad ešte priatelke budem musieť asi kupiť helmu 😁.
Mlhoš – neboj nemienim sa na prvych 100km zabiť teda aspon dufam 😁 . Nemam už myslenie nasťročneho a nekupujem si motorku aby som ohuroval baby a predvadzal sa. Niesom ani blazon, ale rychlu jazdu mam rad aj na aute ale nikdy zbytočne neriskujem. Bol som neaku chvilku v USA a viem sa v premavke obracať. Dufam ale že nadomnou neaky ten aniel bude bdieť 😛
A na motorke chcem určite vyzerať dobre ! 😈
28. mája 2014 o 22:54 #96392MlhosÚčastník (Participant)Hlavne pozor na Papiho toho spoznas hned podla cervenej motorky 😁
28. mája 2014 o 22:55 #96394MlhosÚčastník (Participant)A bielej prilby som zabudol 😁 😁 😁
29. mája 2014 o 5:33 #96396BopsikÚčastník (Participant)Neznášam fatalizmus.
Svoj tzv. „osud“ môžem ovplyvniť – svojim chovaním.29. mája 2014 o 7:08 #96398majankoÚčastník (Participant)Kto raz skúsi Varadero nechce nikdy inak. Inak môj Varan je momentálne voľný-na predaj, nejazdím 😠 a nech si ho užije aj niekto iný. Keď sa mi bude zase dať jazdiť kúpim znovu Varadero. 😉
29. mája 2014 o 9:08 #96400bocianÚčastník (Participant)urad mas spravu 🙂
29. mája 2014 o 9:18 #96402prdlafkaÚčastník (Participant)Majanko: 😁 to bolo dobreeeee…..
ja som varadero skusil, ale neohurilo ma, takze ja by som don nesiel…nevravim, ze to je zla motorka, ale pre mna nie…ale ja som posuk, cize na mna nehladte…
a zapamatajte si…kto raz neskusil modru udicu z obchodu v sastine na namesti s ciernym navijakom tiez odtial, tak nevie, co je to rybacka…mimochodom jednu presne taku mam na predaj, lebo mne sa na ryby teraz neda ist, ale ked sa zas bude, kupim to zase cele tam… 😁
30. mája 2014 o 13:27 #96403uradÚčastník (Participant)Chalani, našiel som tento kusok vyzera vcelku dobre. Je dovezena druhy majitel. Jedine čomu nerozumiem ( ano som chlap ale som fakt lajik v tychto veciach ) 25kw? čo to pre mne znamena? 25kw motor asi neposkitne taky vykon alebo sa mylim?? dakujem za odpoved.
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/38105069/Honda-CB-600F-v-TP-25kw.php
30. mája 2014 o 13:47 #96406bocianÚčastník (Participant)Ale fesak tam pise len v TP uskrtena..
Z inzeratu to vyzeral len na papierovy odrb, aby motorku mohol jazdit mensi vodicak.
Trebalo by sa spytat priamo majitela, ci sa jedna o papierovy vykon, alebo je motor skutocne uskrteny.. Plny vykon 2006ky je 72kW.
Fotky nie su v detailnom rozliseni, ale z toho co vidim, predne riadidla neoriginal, smerovky neoriginal, zrkadla neoriginal, pol motorky striekanej na zeleno (mozno len „tuning“ ale ja som paranoik, pytal by som sa preco), niektore 2006 ky mali strieborne predne teleskopy, niektore uz zlate – v tomto na prvy pohlad problem nevidim, zadna guma je total slick – tu musis dat hned na vymenu (argument na pripadne zjednanie ceny..)
Netvrdim, ze su to vyslovene problemy, ale urcite by som sa na to pytal.
Viac detailov snad odhalia hornetisti, to len tak na prvy pohlad.30. mája 2014 o 15:29 #96407uradÚčastník (Participant)bocian – dakujem! presne takyto pohlad som potreboval, len sa utvrdzujem v tom že pri vybere si budem musieť nehať dobre poradiť. chlapovy som napisal postrehy čo tu spominaš a som zvedavy čo mi na to odpiše. stale mam strach z dovezenej motorky či to neni neaky šrot :/
bopsik – dnes som bol v sekači a neverim som vlastnym očiam!! našiel som dokonca 6 krasnych ( 2 boli trošku viac zničene ) moto koženych bund 😀 zelenu, červenu a dokonca aj priatelka tam mala 3 ženske :D:D v cene maximalne do 20€ všetko by to bolo super keby neboli na 16 ročnych chalanov 😀 neobliekol som cez ramena ani jednu 🙁 ale predavačka mi povedala že im sem tam chodia a niesom prvy kto ich tam bol obzerať. velmi ma to potešilo, ale hlavne chcem podakovať za radu! :)))
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.