17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
- This topic has 179 odpovedí, 50 hlasov, and was last updated pred 17 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
Doctor, možno aj my, len Vierka ešte stále nemá doma motorku. Takže trochu tŕpneme.
No, hádam … 😉
No asi nepridem………..
Sa mi zda ze ide dobra partia a ked nejdem do brna no nepridem sa z hovadit 😉
My prideme.. 😕 len na otocku.. ale aspon nebudem mat A-cko..
kuky toto nám nerob 😟 ☹️ … tak aspoň nabaľ pitbulku a pošli ju … my sa ti o ňu postaráme 😀
cbr900 😁 😁 😁 si nebol dlho dokusany?
😁 😁 😁
Hlásim svoju účasť (tentoraz bez príveskov) dúfam, že mi do toho nič nepríde.
Teším sa na Vás všetkých 🙄 😁
jaRRo ani Ty nejdes do Brna?,tak potom ozaj len to zhowadenie bude 😈
No vypada to ze idem len na piatok asi aj skamosom tilcom s jarrom by sme sa mali stretnut niekde v martine!
tak si v piatecek dame po pive a tak jako vzdy 😁
A teraz sa priznajte!!! Kolkí z vas uz doma strihaju meter? 😁 😁 😁
Ja mam doma este dve bedne pifka a ked ich vypijem bude cas ist! 😇 😈
all … zabudol som…. na akcii bude dopredaj odznakov z Dračiatkinej a Kennyho svadby 😁 … kto bude mať záujem, kontaktujte toho týpka alebo kočku v CAMEL TEAMe farbách 😁
Mam jednu otazku: jaka tam je cena ubytka?
Hm,hm,hmmmmmmmmmmm…no neviem,neviem ci sa tam neukazeme 🤣)))))))
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |