17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
- Toto téma obsahuje 179 odpovedí, 50 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 12 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
racer8 Ak sa nic nevysomari, tak podla vsetkeho vyrazim….. Nakopnem moj jednobuch a pridem.
p.s.: Bacha na internet
kankoXF jednoznacne dojdi bude sranda a kupim ti tu kofolu.. aj ked rozmyslam ci tam ist… je tam vobec pripojka na internet?????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Len teraz sme prišli z Popradu (aj Puma 😘 ), tak berieme na vedomie a uvidíme…zatiaľ sa nesľubujeme, ale ako hovorí Puma " Krv nie je voda" , tak kde by sme my mohli chýbať… 😀
A aby vam nebolo smutno,tak pridem aj s pitbulkou…. 😁 😁 😁 😁 program vymyslime na mieste 😁 😁 😁
kuky nezabudni zobrat nejaky ten chleba 😈
chnypa chlieb by sa aj nasiel,ale taku mast uz asi nezozeniem 😁 😁 😁
kuky ja nepochybujem o tvojej schopnosti vymysliet nejake ine konecne riesenie 😁
chnypa 😈 😈 😈
chnypa 😀 ale to máš jedno, ak by Kuky chleba predsa len nezohnal, tak si vymyslí nejakú inú zábavku, ako napríklad, že celý deň bude pod vidinou ľahko získaných alkoholických nápojov regrutovať záujemcou do "klubu týraných mužov" , no a potom kúpi zákusky a ožení sa, pričom to celé potvrdí skokom z baru… 😀 😀 😀
Pitbulka: 😉 no máš to Ty Hovado… 😀 (ale aspoň nehryzie 😈 )
Predseda aj ked som hovado,ale uznaj ze to stalo zato 😁 a uz som aj origos prsten kupil 😁 a co vymyslime vcul?haa?
Heavy Aj ked nie som hovado ako kuky pacia sa mi tyrani muzi 😁 😁 😁 najblizsie vas asi vsetkych utyram 😈
Nuz neviem ako ale snad sa dojdem kuknut ak nebudem behat po slovensku niekde inde 😈 😈 😈
PS: aj ked hovada su jedna rodina takze patrilo by sa zucastnit
italofighter ty si k nam pekne dojdi umyt motorku, nakrmime ta (ja normalne ze budem mat navarene) a spolocne vyrazime 😁 no nekukaj, to je laska 😁
Neboj chnypa mna tak lahko neuvidis a podaktory budu aj radi si mysliiim 😁😁 😈 😈 😈 😈 a ja sa dam radsej an normalnu mototuristiku a nie j**t sa na zrazy a vyhukovat tam
😠 😠 😠 …. je mi to ľúto, ale tohoto Hovadária sa asi nezúčastním ….. 😠 😠 😠
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |